Oldal frissítése

BRAUN IS 5145.BK

5 3 értékelés
81 790 Ft

BRAUN IS 5145.BK

A korszerű Braun IS 5145.BK gőzállomás új iCare technológiával rendelkezik, amely minden típusú szövet számára tökéletes hőmérséklet-beállítást nyújt, így védelmet biztosít a ruháid számára. A lekerekített élű 3D Freeglide vasalótalp lehetővé teszi, hogy a vasaló könnyedén átcsússzon minden akadályon bármely irányban. A magas, 400 g / perces gőzlöket könnyedén megbirkózik még a nagyon gyűrött ruhákkal is.

A Braun IS 5145.BK gőzállomás legfontosabb jellemzői

  • Rendkívül erőteljes gőzrendszer, amely képes kisimítani még a legmakacsabb gyűrődéseket is
  • Tartós, eloxált 3D vasalótalp a tökéletes csúszás érdekében
  • A Braun gőzállomás akár 400 g / perces gőzlöketre és akár 6,8 bar gőznyomásra képes
  • Automatikus kikapcsolás 10 perc után
  • Biztonsági zár a könnyű szállításhoz
  • Ultimate FastClean rendszer a folyamatos vízkőmentesítéshez
  • XL térfogatú, 2 l-es tartály
  • A Braun gőzállomás gazdaságos Eco móddal rendelkezik
  • Időtálló, fekete design

A Braun IS 5145.BK profi a területén

Nem számít, mennyire gyűrődött a ruhadarab, a Braun IS 5145.BK gőzállomás gyorsabban kisimítja azt, mint gondolnád. A gőzkibocsátása kétszer akkora, mint a klasszikus gőzölős vasalóké. Az extra nagy, kivehető, 2 literes víztartály könnyen újratölthető, szállítható és tárolható. Így a vizet nem kell gyakran feltölteni, és a vasalás is sokkal gyorsabb.

Az intelligens iCare technológia normál és Eco módban a szövet típusának megfelelő hőmérséklet-beállítással védi a ruházatot, beleértve a legkényesebbeket is. Ez azt jelenti, hogy nem szükséges hosszú ideig bajlódnod a beállításokkal. Élvezd az alacsonyabb energiafogyasztás előnyeit egyetlen gombnyomással. Ha kevesebb gőzre van szükséged, mint például selyem, gyapjú vagy szintetikus anyagok vasalásakor, egyszerűen nyomd meg az Eco gombot. Így több, mint 30% energiát takarítasz meg, miközben a vasaló továbbra is kiváló teljesítményt nyújt.

A szabadalmaztatott, lekerekített, enyhén megemelt szélű 3D vasalótalp 360°-os csúszást, gyorsabb és hatékonyabb vasalást garantál. Így soha többé nem akadsz el a gombok, zsebek vagy cipzárak vasalásakor, és nem kell állandóan megigazítanod a vasalt ruhadarabot. A gőzállomás felmelegedése kevesebb, mint 2 percet vesz igénybe, és egy pillanat alatt készen áll a használatra. A fokozott biztonság érdekében a gőzállomás automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik, amely a gőzölési gomb megnyomásának hiányában 10 perc után aktiválódik.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Díjak

Díjak Díj nélkül

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Vízszintes
Csatlakozás Kábellel

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz 3D vasalás
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók ECO mód
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás, Hordzár

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 120 g/perc
Gőzlövet 400 g/perc

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma 2 000 ml
Kábel hosszúsága 1,8 m

Szín

Szín Fekete, Kék
Kód:  BRAPG268
Jótállás: 12 hónap
Termékszám:  IS5145BK
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20