Oldal frissítése

Braun HM 3135

4,6 11 értékelés
Szuper ár
24 890 Ft

Braun HM 3135

Főzés, keverés, dagasztás és sütés. A konyhában te vagy a legjobb. De sok munkába kerül ezt a helyezést a családban és a barátok közt megtartani. Miért nem könnyíted meg a dolgodat egy kicsit, és hárítod át a munka egy részét erre a mechanikus segéderőre? A fehér Braun 3135 kézi habverővel midig egy hajszállal jobb leszel mit mások. Sok tartozék és 5 lélegzetelállító sebesség keverheti össze az összes ételt. Süthetsz tortát, habot verhetsz fel vagy összezúzhatod a dióféléket a süteménybe, mindezt egy készülékkel. Az egyedülálló módon elhelyezett 500 W-os motor megkönnyíti a kezelhetőséget, és a kezedben a gép tökéletesen egyensúlyban lesz. Tehát milyen próbának teszed ki?

A Braun 3135 kézi mixer fő jellemzői 

  • Multifunkcionális eszköz habveréshez, daraboláshoz és dagasztáshoz
  • 5 sebesség és turbó funkció
  • Többféle tartozék
  • Kellemes puha markolat
  • ComfortClick rendszer a keverőtalp egyszerű csatlakoztatására
  • Darabolási tartozék 500 ml kapacitással

Habot ver, darabol és dagaszt

A sok tartozéknak köszönhetően a Braun 3135 több funkciót kínál sok konyhai tevékenységhez. A habverőkkel olyan kemény habot készítesz, hogy a kanál is megáll benne. A dagasztókarok elvégzik az tésztakészítés összes munkáját, így az otthon sült kenyeret is kipróbálhatod, ha korábban nem volt kedved dagasztani. Egy 600 ml-es műanyag tartályban a merülőmixerrel soothiet és krémlevest készíthetsz, és a vágófej felaprítani a zöldségeket és a dióféléket is. A Braun 3135 keverő és a habverő egyben mindent feldolgoz, amit bele teszel.

Egyszerű és kellemes használat

Az öt sebességgel pontosan beállíthatod a szükséges erőt amivel keversz. Nem elég? A Turbo fokozaton a keményebb élelmiszerek sem fognak ki. A kényelmes kezelhetőség érdekében a Braun habverő puha fogantyúja tökéletesen illeszkedik a kézbe. A ComfortClick technológia megkönnyíti a keverőtalp csatlakoztatását. Csak helyezd rá és katt, már benne is van! Ezenkívül a keverőfej PowerBell rendszerrel van felszerelve, amely megakadályozza, hogy az étel kifröccsenjen a keverő köré. Élvezd ki a konyhi munkát a legteljesebb mértékben! 

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 500 W
Sebességfokozat 5
Funkciók Dagasztás, Keverés, Vágás, Habverés
Tulajdonságok Pulse gomb, Tartozék kioldó gomb, Mosogatógépben mosható tartozékok
Edény térfogata 0,6 l
Edény anyaga Műanyag

Kiegészítők

Tartozékok Botmixer feltét, Dagasztókar, Habverők, Keverőtál

Szín

Szín Fehér
Kód:  BRABA001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  HM3135WH
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20