Oldal frissítése

Bragi The Headphone

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bragi The Headphone

Ha megfelelő fejhallgatót keresel, amellyel képes leszel bármilyen tevékenységet véghezvinni, a Braga biztosan nem okoz csalódást. Úgy tűnik, egy tökéletes laptop, iPad vagy iPhone mobiltelefon kiterjesztés lehet a készülékből. A modern dizájn minőségi kialakítással rendelkezik, amely egyszerű kezelést és stílusos megjelenést nyújt.

Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletes hangzás eredményesesen szünteti meg a környezeti zajt
  • Hosszú akkumulátor-élettartam (6 óra)
  • Egyszerű érintőképernyős vezérlők és a fejlett technológiák
  • Egy nagyszerű kiegészítője lehet az új iPhone mobiltelefonoknak
  • Egyszerű és intuitív érintőképernyős vezérlők

Nincs több vezeték, és határ

A modern Bluetooth technológiával kábelek nélkül is hallgathatsz zenét. Csak a fejhallgató-csatlakozót kell bármely Bluetooth-eszközhöz csatlakoztatni. Ezután minden, amit tehetsz, hogy kedvenc kristálytiszta hangzásnak hódolsz a készülékben. A gyártó gondolt a kényelmes használatra is. A fejhallgatót úgy alakította, hogy így garantálni tudja a tökéletes kényelmet és a fejhallgató illeszkedik minden fülhez, akár mint egy kesztyű. Ha sportra vagy egy pillanatnyi pihenésre vágysz, egy idő után akár még azt is elfejetheted, hogy valami van a füledben.

Ez a te életed. Vezéreld a saját zenédet

Válts át az egyes sávok között, fogadd a hívást. Mindent akár egy okostelefon használata nélkül is. A fejhallgató érintésekkel, gesztusokkal vezérelhető. Elég ha minden egyes vezérlő mozdulatot megtanulsz így időt spórolhatsz (pl. ujjaddal óvatosan nyomd meg a jobb oldali kagylót, majd húzd el az ujját előre, így felerősíti a hangerőt, nyomd meg még egyszer a jobb fülhallgatót zenét ezzel ki tudod kapcsolni). Az Audio Transparency semmilyen kellemetlen környezeti zajokat nem enged, hogy azok a készülékbe jussanak. Halkítsd le a világot. Légy önmagad. Minden azon áll, hogy melyik ujjadat választod. Nem kell aggódni a szeles időjárás, vagy nagy a forgalom miatt sem. A fejlett technológia a VersantTM hangalapú szolgáltatások telefonhívásokat véghezviszi még a legnehezebb körülmények között is.

Hosszú akkumulátor üzemidő

A 100mAh Lithium-polimer akkumulátor a készülék működését biztosítja. Csak hagyd bedugva két órát, és az után a zene minden kalandra elcsábít. Játékidő 6 óra, készenléti idő 250 óra. Légy része a Bragi családnak. Ezzel a forradalmi fejhallgatóval megtalálhatod a szabadságot!

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  BRAGI1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20