Oldal frissítése

BOURJOIS Sourcil Précision 08 Brun Brunette 1,13 g

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOURJOIS Sourcil Précision 08 Brun Brunette 1,13 g

 
 
 

A Sourcil Precision szemöldökceruzával gyorsan és egyszerűen kihangsúlyozhatod a szemöldököd, hogy az  tökéletesen illjen a sminkedhez. Az olyan nők számára, akiknek nem elég sűrű vagy túlságosan világos árnyalatú a szemöldökük, ez a szemöldökceruza  remek megoldás lehet szemük kiemelésére. Tedd igézővé szemeid!

A szemöldökceruza puha állagú, így könnyen felvihető, és nagyon természetes hatást kelt. A ceruza másik végén egy kefe is található, amellyel kifésülheted, és a végső formára igazíthatod a szemöldököd. A szép formájú és hangsúlyos szemöldök vonzóvá és kifejezővé teszi az arcod és a tekinteted. Az ezzel a ceruzával felvitt smink természetesnek hat, és nagyon hosszú időn át tart. Tedd tökéletessé a sminked, és emeld ki szemeid szépségét ezzel a szemöldökceruzával!
Színárnyalat:
08 Brun Brunette
Használat:
Finoman vidd fel a szemöldöködre, majd a kefe segítségével alakítsd a szemöldököd a kívánt formára! Használd bármikor, igény szerint!
Kiszerelés:
1,13 g

Összetétel:
Cera Microcristallina (Microcrystalline Wax), Hydrogenated Palm Kernel Glycerides, Copernicia Cerifera(Carnauba) Wax, Hydrogenated Palm Glycerides, Myristyl Myristate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Hydrogenated Castor Oil, RhusSuccedanea Fruit Cera (Rhus Succedanea Fruit Wax), SorbitanPalmitate, Stearalkonium Hectorite, Propylene Carbonate, PropylGallate. [+/- (May Contain) : Mica, CI 77491, CI 77492, CI 77499(Iron Oxides), CI 77891 (Titanium Dioxide)].

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Kefés

Rendeltetés

Rendeltetés Barna hajúaknak
Kód:  KSDE0633-c
Termékszám:  3052503810836
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05