Oldal frissítése

BOURJOIS Express Eye Makeup Remover 200 ml

4,6 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOURJOIS Express Eye Makeup Remover 200 ml

Szeretné kíméletesen eltávolítani vízálló sminkjét egyetlen mozdulattal? Próbálja ki a kétfázisú Bourjois Express Eye Makeup Remover szemsmink lemosó folyadékot.
Hatóanyagai:
Olyan összetevőket tartalmaz, amelyek védik a szempillákat és a szem érzékeny környéket. Alkalmas tehát érzékeny szemek esetén is.
Hatásai:
A gondoskodás két szakaszból áll. Az első szakaszban az olajak és tisztító anyagok koncentrátumának köszönhetően könnyedén eltávolítja sminkjét. A második szakasznak köszönhetően a bőr friss marad, kellemetlen zsíros nyomok nélkül.
Alkalmazás:
Használat előtt rázza fel, hogy a két folyadék összekeveredjen. Használja minden nap a smink eltávolítására szeme környékén. Vattatampon segítségével vigye fel a szem környékére és gyengéden masszírozza. Majd óvatosan törölje le. Ne öblítse le.
Ajánlás:
Az adott sorozat többi termékével kombinálva maximális eredményt érhet el.
Bőr típus:
A termék alkalmas minden bőrtípusra. Érzékeny szeműek és kontaktlencsét viselő személyek is használhatják. Szemészeti szempontból tesztelve.
Térfogat:
200 ml

Paraméterek

Bőrtípus

Bőrtípus Normál

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Terméktípus Szemlemosó

Specifikáció

Bőrtípus Normál
Kód:  KSPL0147
Termékszám:  3052503282121
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05