Oldal frissítése

Botmixer Concept TM4810

3,8 5 értékelés
12 290 Ft

Botmixer Concept TM4810

A fekete színű Concept TM4810 kézi mixerrel számos fogást elkészíthetsz. Használat után egyszerűen öblítsd el vagy nyugodtan bízd rá a tartozékait a mosogatógépre. A Concept márka kézi mixere 600 W-os teljesítménnyel büszkélkedhet, ez garantálja a kitűnő végeredményeket. A Concept TM4810 kézi mixert nemcsak a habveréshez és a keveréshez használhatod, segítségével készíthetsz zúzott jeget is. Minden bizonnyal nagyra értékeled a sima sebességszabályozást, amellyel a készülék teljesítményét könnyen és gyorsan állíthatod be a saját igényeidhez. A Concept TM4810botmixerpraktikus lehet a zúzott jég, koktélok, levesek, zöldségpürék és még sok más készítéséhez. A készletben található egy 600 ml-es keverőedény is.


Minőségi kidolgozás

Keverőedény

Sebességszabályozás + Turbo


A Concept TM4810 főbb jellemzői

  • TM4810 botmixer fekete kivitelben
  • A Concept TM4810 extra erőteljes motorral rendelkezik, ezért első osztályú eredményeket biztosít
  • Ergonomikus formájú markolat
  • Alkalmas a zúzott jég, koktélok, levesek, krémek, zöldségpürék elkészítésére
  • Folyamatos sebességszabályozás + TURBO mód
  • A csomag tartalmaz egy 600 ml-es keverőedényt
  • A készülék tisztítása és karbantartása egyszerű
  • A botmixer minden alkatrésze kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült

Számos kiegészítővel a kifogástalan ételekhez

A Concept TM4810 kézi mixer elengedhetetlen segítőtárssá válik a konyhában, sok kiegészítőjével gyerekjáték lesz a kedvenc fogásaid elkészítése. A kézi mixerrel készíthetsz ízletes zöldség- vagy gyümölcsleveket a számos más fogás mellett. A kézi mixer készlete tartalmaz még egy praktikus 600 ml-es keverőedényt is.

Concept TM4810 mixer nagy teljesítménnyel

A Concept TM4810 kézi mixer Téged is lenyűgöz rozsdamentes acél megjelenésével és TURBO gombjával, amely lehetővé teszi a maximális teljesítményszint elérését rövid idő alatt. A készülék sebességét emellett folyamatosan szabályozhatod és beállíthatod a számodra megfelelő szintet. Hogyha még soha nem készítettél levest vagy püréket a kézi mixerrel, akkor most ennek is eljött az ideje. Az ízletes krémlevesekkel hatalmas sikert arathatsz a családban.

Ízletes receptek a Concept Cooking alkalmazásban

A Concept egy új Concept Cooking alkalmazást is készített számodra, ahol rengeteg remek tippet és receptet találsz. Az alkalmazás iOS és Android operációs rendszerre is használható. Válassz a különféle kategóriák közül (desszertek, RAW, lekvárok, saláták, levesek, előételek stb.) és  kezdj el főzni. Inspirációként is szolgál a friss turmixok új ízvilágának felfedezéséhez. Akár az otthon található készüléknek megfelelően is választhatsz.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Funkciók Jégtörés, Habverés, Mixelés
A keverőpengék száma 1
Tulajdonságok Folyamatos sebességvezérlés a gomb nyomvatartásával, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Keverőedény

Sebesség

Teljesítmény 600 W
Sebességfokozat 2
Kód:  CONTM744
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TM4810

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05