Oldal frissítése

BOSU Egyensúlyozó párna, rózsaszín

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez

BOSU Egyensúlyozó párna, rózsaszín

Ha te fitneszrajongó vagy és szeretsz otthon tornázni, akkor biztosan ismered a BOSU egyensúlyozó termékeiet. Ezen termékcsoportjuk egyik tagja ez az kitűnő egyensúlyozó párna, amely 136kg-os teherbírással rendelkezik. Kiváló minőségű szakadásálló anyagból készült. Nagyszerű mindenféle egyensúly alapú gyakorlathoz, amelyek megerősítik a mélyizomzatot és hajlékonnyá, rugalmassá és jól kiegyensúlyozottá varázsolja a testet.

Legfontosabb jellemzők

  • Minőségi anyagokból készült
  • Szakadásásálló anyagból készült
  • Nagy teherbírású
  • A kézi pumpát tartalmazza a csomag
  • Kétoldalas használat
  • Kék kivitelben

Egész testetes torna

A BOSU Egyensúlyozó párna nagyszerűen alkalmas az egész test edzésére a különböző elvégezhető gyakorlatok révén. Remekül lehet velük erősíteni a stabilizátor izmokat, amelyek egyik legfontosabb szerepe a gerinc stabilitásának biztosítása. A termék egyik nagy előnye, hogy mindkét oldalát lehet gyakorlatokhoz használni: a lapos oldalát csakúgy, mint a görbét. Az egyensúlyozó párna úgy lett kialakítva, hogy bekapcsolja és egyben fejlessze is a testkoordinációt és az egyensúlyérzéket minden egyes fitnesz és rehabilitációs gyakorlatnál. Az egyensúlyozó párna használatát kombinálhatod bármilyen más eszközzel is, így szinte végtelen számú különböző gyakorlat végezhető vele, ami a kezdőtől az élsportolóig mindenkinek fog tudni kihívást és újat nyújtani.

Paraméterek és specifikációk:

Átmérő:
63.5cm

Tömeg:
7kg

Maximális teherbírás:
136kg

Magasság:
Maximum 22.5cm az aljától a görbe felület csúcsáig

Talprész:
Csúszásgátlóval ellátva (6 kis gumírozott láb, hogy megakadályozza az elmozdulást csúszós felületeken)

A csomag tartalma:
Egyensúlyozó párna
Használati útasítás
Kézi pumpa


Paraméterek

Szín

Szín Rózsaszín

Maximum teherbírás

Maximális terhelhetőség 136 kg

Csomag

Csomag tartalma Pumpa, Használati utasítás

Átmérő

Átmérő 63,5 cm
Kód:  BOSU03
Termékszám:  0033149006800

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10