Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BOSE Portable Home Speaker - ezüst

4,0 4 értékelés
157 590 Ft

BOSE Portable Home Speaker - ezüst

BOSE Portable Home Speaker Bluetooth hangszóró

A BOSE Portable Home Speaker egy hordozható vezeték nélküli Bluetooth hangszóró, amelyet gond nélkül használhatsz otthon és a szabadban, és okostelefonoddal egyszerűen irányíthatod. Csatlakoztathatod a hangszórót az otthoni Wi-Fi hálózathoz, és lejátszhatsz zenét közvetlenül az adattárolódról, vagy csatlakoztathatod a telefonhoz vagy más eszközhöz Bluetooth-on keresztül.Akár beltéren, akár szabadban szeretnéd hallgatni kedvenc zenéidet, a BOSE Portable Home Speaker mindig kéznél lesz.

BOSE Portable Home Speaker
BOSE Portable Home Speaker

Különleges alakú hangszóró 

A BOSE Portable Home Speaker különleges kivitelben készül, amelynek köszönhetően egyszerre minden irányba sugározza a hangot. A hang egyszerre erősebb és mélyebb basszussal rendelkezik. Helyezd a BOSE Portable Home Speakert a szoba közepére, hogy mindenki ugyanolyan minőségű zenei élményben részesülhessen. Ha viszont a hangszórót a szoba egyik sarkába helyezed, ahang visszapattan és tökéletesen körülvesz.

BOSE Portable Home Speaker

Internetes lejátszás

A BOSE Portable Home Speaker lehetővé teszi az internetes platformok használatát a zene lejátszásához. Könnyedén csatlakozik a Spotify-hoz, az Amazon Music-hoz és a Deezer-hez a Wi-Fi-kapcsolaton keresztül. Ha éppen nem áll rendelkezésre Wi-Fi kapcsolat, akkor a BOSE Portable Home Speaker Bluetooth-on keresztül csatlakoztatható okostelefonhoz vagy más eszközhöz.

BOSE Portable Home Speaker

A BOSE Portable Home Speaker praktikus alkalmazást kínál

A BOSE Portable Home Speaker egyszerű telepítéséhez és beállításához elérhető a Bose Music alkalmazás. Az alkalmazás ingyenesen letölthető, és zene váltásra vagy szoftverfrissítésre is használható. Az alkalmazás lehetővé teszi a BOSE Portable Home Speaker csatlakoztatását más BOSE eszközökhöz. Tökéletes áttekintést nyújt, ésegyszerre több eszközt is vezérelhetsz vele, vagy mindegyik szobában más-más dalt játszhatsz le.

BOSE Portable Home Speaker

A BOSE Portable Home Speaker főbb jellemzői

  • Speciális ovális kivitel
  • WIFI kapcsolat
  • Lehetőség további BOSE hangszórók csatlakoztatására
  • Ezüst szín
  • A Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi a telefonhoz és más eszközökhöz való csatlakozást
  • Zenelejátszás Amazon music-on vagy Spotify-on keresztül
  • Bose music mobilalkalmazás


Paraméterek

Összeállítás típusa

Összeállítás típusa Aktív
Csatornák száma Önálló hangszóró

Csatlakozók

Vezeték nélküli funkciók Bluetooth, Wi-Fi
USB 1 ×

Jellemzők és funkciók

Streaming szolgáltatások Spotify, Deezer
Vezérlés iOS, Android

Akkumulátor

Akkumulátor-kapacitás 3 350 mAh
Lejátszási idő 12 óra
Akkumulátor töltése USB-C

Soundbar méretek

Szélesség 11,9 cm
Mélység 10,4 cm
Magasság 19,15 cm

Tömeg

Teljes tömeg 1 kg

Rendeltetés

Rendeltetés Mobiltelefonhoz

Szín

Szín Ezüst
Kód:  BOS913a1a2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  829393-2300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15