Oldal frissítése

Bosch YOUseries Vac (akkumulátor nélkül)

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch YOUseries Vac (akkumulátor nélkül)


Olyan kézi porszívót szeretnél, amely kis méretű és tömegű, ugyanakkor nagy szívóerővel bír? A Bosch YOUseries Vac egy erőteljes és könnyen használható többcélú porszívó, amely tökéletesenszívja magába a port és más szennyeződéseket az otthonodban, az irodában vagy az autó belsejében. A résszívó fejjel könnyedén tisztíthatod meg még az igazán keskeny és nehezen elérhető területeket is, mint például az autóülések közötti rész vagy a szekrények alatti terület. A porszívó egy rendkívül ellenálló és könnyen tisztítható szűrővel érkezik, illetve egy olyan 0,25 liter űrtartalmú portartállyal, amelyet erőfeszítéseknélkül eltávolíthatsz és kiüríthetsz. A töltöttségjelzővel ellátott erőteljes cserélhető akkumulátor 10 perces üzemidőt nyújt, a töltésről pedig az USB kábel gondoskodik. A Bosch YOUseries Vac porszívó remekel a könnyű, intuitív használatával és modern dizájnjával.


A Bosch YOUseries Vac porszívó főbb jellemzői

  • Kis méretű és nagy teljesítményű Bosh vezeték nélküli porszívó
  • Tartós és könnyen tisztítható szűrővel
  • A Bosch YOUseries Vac porszívó a keskeny vagy nehezen elérhető területekre is elér
  • Az akkumulátor töltöttségjelzővel rendelkezik, a töltése pedig egyszerű - USB kábel segítségével történik
  • Intuitív működés és modern kialakítású porszívó
  • Az akkumulátort és a töltőt a csomag nem tartalmazza

A Bosch tökéletes szűrőrendszere

A szűrőrendszer kialakítása egy olyan előszűrővel készült, amely meghosszabbítja a szűrő átlagos élettartamát, miközben biztosítja az erőteljes szívóerőt is. Soha többé nem szükséges összepiszkolnod a kezeidet - a Bosch YOUseries Vac porszívó szűrőjét kicserélheted vagy kiürítheted a beépített csapszeg megnyomásával.


Porszívózd ki még a nehezen elérhető helyeket is

Szabadulj meg minden kosztól és maradványtól még a szűkös és keskeny helyeken is könnyedén és gyorsan, csatlakoztasd a résszívó fejet a Bosch porszívóhoz. A nehezen elérhető területek tisztítása innentől gyerekjáték lesz számodra.


A Bosch YOUseries Vac porszívó feltöltése könnyű

A YOUseries eltávolítható akkumulátort könnyedén feltöltheted az USB-C™ segítségével, emellett kompatibilis más YOUseries eszközökkel is (fúró, csiszoló és porszívó). Egy használatra aktiválódó töltöttségjelzővel is büszkélkedhet.


Gyönyörű design

A YOUseries eszközöket úgy tervezték, hogy zökkenőmentes működést biztosítsanak bármilyen életstílusban. Kis méretűek és szinte bárhol nagyon könnyedén használhatóak.


A Bosch YOUseries Vac porszívó egy sokoldalú segítőtárs

A Bosch praktikus vezeték nélküli porszívó a YOUseries kollekció része, ez a sorozat a mindennapokban nagyszerű segítséget jelentő, kis méretű készülékeket képviseli. Rugalmasan használhatóak bármilyen helyzetben, otthon, utazás közben, az autóban vagy táborozás alkalmával is. Nagyon gyorsan összeszedi a szennyeződéseket - beleértve a morzsákat, port és az állati szőrt is. A beépített szűrőnek köszönhetően a Bosch YOUseries Vacporszívó igazán felhasználóbarát. A szűrőt néhány egyszerű lépésben, gyorsan és könnyedén megtisztíthatod vagy kicserélheted.



Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag

Porszívó típus

Porszívó típus Kézi, Ipari

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó

Szűrők

Szűrőlerázó rendszer Szűrőlerázó rendszer nélkül

Tartály

Űrtartalom 0,25 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Tömeg 0,61 kg
Kód:  BOFAC10q5
Termékszám:  0.603.3D7.000
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10