Oldal frissítése

BOSCH WQG14500BY

5 1 értékelés
Szuper ár
254 990 Ft

BOSCH WQG14500BY

Megoldást keresel arra a problémára, hogy otthonodban nincsen elég hely a ruhaszárításhoz? Ilyen esetekben a szabadonálló Bosch szárítógép beszerzése a legjobb döntés. Ez a készülék kondenzációs típusú. A kondenzációs szárítógép jelenleg a legkelendőbb a felhasználók körében. Ez azért van így, mert egyszerűen telepíthető anélkül, hogy átépítési munkálatokra vagy bonyolult összeszerelésre lenne szükség. A szárítógép része egy gyűjtőtartály, amely lehetővé teszi a mosásból származó kondenzvíz hatékony összegyűjtését és tárolását. A gazdaságos BOSCH WQG14500BY szárítógép garantálja a legjobb teljesítményt és gondoskodást a mosott ruhák számára az olyan hasznos funkciókkal, mint a praktikus késleltetett indítás, kijelző, gyorsprogram és gyűrődésgátló rendszer. A helytakarékos Bosch szárítógép mérete 89 × 63 × 67 cm (ma×szé×mé). Tömege 57,4 kg.

Szárítógép BOSCH WQG14500BY ...
Szárítógép BOSCH WQG14500BY ...

A csúcstecnológiás BOSCH WQG14500BY szárítógép alapvető paraméterei

  • A szabadonálló szárítógép gyors és hatékony megoldást kínál a ruhák szárítására, helypazarlás nélkül
  • Kondenzációs típusú
  • Kondenzációs tartály a lecsapódó nedvesség összegyűjtésére
  • A takarékos Bosch szárítógép A++ energiaosztályú, éves energiafogyasztása megközelítőleg 258 kWh/év
  • Megközelítőleg 9 kg ruhát képes szárítani
  • Zajszintje 64 dB
  • A késleltetett indítás funkció lehetővé teszi az alacsony, éjszakai tarifa kihasználását
  • A praktikus kijelző áttekintést ad az aktuális programról vagy beállításról
  • Gyorsprogram a ruhák gyors szárításához
  • Az alacsony hőmérsékletű szárítás mérsékli a ráncosodást

A modern BOSCH WQG14500BY szárítógép egyéb hasznos funkciói biztosan elkápráztatnak

A nagy kapacitású Bosch szárítógép használatával rövid idő alatt megszáradnak a ruhák, a kinti időjárástól függetlenül. Az előlapi kijelzőn áttekintheted az aktuális programot és a beállításokat.

Szárítógép BOSCH WQG14500BY ...
Szárítógép BOSCH WQG14500BY ...

Energiatakarékosságra törekszel? A megoldás a kiváló BOSCH WQG14500BY szárítógép

Szeretnél pénzt megtakarítani, ugyanakkor tisztán és szárazon tudni a ruháidat? Válaszd energiahatékony szárítóinkat. A késleltetett indítás funkció beállításával a ruhaszárítást kényelmesen az éjszakai áramellátás idejére időzítheted. Ha úgy állítod be a szárítógépet, hogy akkor működjön, amikor az áramárak olcsóbbak, csökkentheted az energiaköltségeket.

Állítsd be a szárítási programot a ruhanemű anyaga és állaga alapján

A sokoldalú Bosch szárítógép alkalmas mindenféle textilhez, beleértve az olyan kényes anyagokat is, mint az ingek és a szaténruhák. Egy reggeli kávéfolt az ingeden ne adjon okot az aggodalomra, hogy nem fogsz tökéletesen kinézni egy állásinterjún. Csak mosd ki az inget és a gyorsprogrammal rövid idő alatt tökéletesen megszáríthatod. Az alacsony hőmérsékleten történő szárítás csökkenti a gyűrődéseket és vasalás nélkül kisimítja a szöveteket. A gyűrődésgátló programmal időt és energiát takaríthatsz meg vasalás közben.

A kiváló Bosch szárítógép műszaki paraméterei

A szárítógép alkalmas a nagy mennyiségű ruhát mosó családok számára, mindeközben időt és energiát takarít meg. A költséghatékony BOSCH WQG14500BY szárítógép A++ energiaosztályba sorolt. Az energiafogyasztás alakulása éves szinten 258 kWh/év. A szárítógép töltetkapacitását tekintve 9 kg ruhát tud szárítani. A szárítógép zajszintje 64 dB. A szárítógép kiválasztásakor fontos tényező a szárítási hatékonyság, vagyis az, hogy a szárítógép milyen gyorsan és hatékonyan képes eltávolítani a nedvességet a vizes ruhákból. A figyelemre méltó teljesítményű Bosch szárítógép B hatékonysági osztályba tartozik, ami azt jelzi, hogy a víz több mint 80 - 89,9%-át eliminálja egy standard programban.

A szárítógép energiacímkével kapcsolatos információi:

  • A szárítógép gyártója és modellazonosítója a fejlécben szerepel
  • Energiahatékonysági skála (balra), az adott készülék energiahatékonysági osztálya (jobbra)
  • kWh/annum: éves energiafogyasztás, ami évi 160 ciklusnak felel meg (szárítás heti kb. 3 alkalommal)
  • min/cycle: egy normál ciklus időtartama
  • kg: a mosógép kapacitása kilogrammban; 1 vagy 2 személy számára a háztartásban elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, 4 vagy többtagú család számára legalább 8 kg kapacitású szárítógép javasolt
  • dB: a készülék maximális zajszintje
  • Az utolsó ábra a kondenzációs hatékonysági osztályt jelzi - ez mutatja meg, hogy mennyi nedvesség távozik a levegőbe, A-tól (leghatékonyabb) G-ig (legkevésbé hatékony)

__________________________________________________________________

A háztartásban egy vagy két személy számára elegendő egy 6-7 kg kapacitású szárítógép, négy vagy többtagú család részére pedig legalább 8 kg kapacitású készülék javasolt. A szárítógépek esetében a hitelesítési tűréshatár minden paraméter esetében (a zajszint kivételével) 6 %-kal magasabb lehet a megadott értékeknél. A zajszint maximális értékének azonban a megadott értékhatáron vagy az alatt kell lennie.

Méretei:

89 × 63 × 67 cm (ma×szé×mé)

Tömeg:

57,4 kg

Szín:

Fehér

Szárítási hatékonyság:

B

Paraméterek

Szárító energiaparaméterei

Töltetkapacitás 9 kg
Hatékonyság B
Zajszint 64 dB
Becsült éves energiafogyasztás 258 kWh/év

Tulajdonságok

Modell típusa Szabadonálló

Szárítógép méretei

Mélység 67 cm
Szélesség 63 cm
Magasság 89 cm
Tömeg 57,4 kg

Funkciók

Szárítógép funkciói Késleltetett indítás, Kijelző, Gyorsprogram, Gyűrődésgátló rendszer

Szárítógép színe

Szín Fehér
Kód:  BOSU036
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  WQG14500BY
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05