Oldal frissítése

BOSCH WAY32891EU

5 9 értékelés
Kiegészítők a termékhez

BOSCH WAY32891EU

A(z) BOSCH WAY32891EU elöltöltős mosógép tökéletes választás gyakori mosáshoz. 59 cm mélysége nyomán az úgynevezett standard méretű mosógépek közé sorolhatjuk, semmiféle kompromisszummal a dob űrtartalmára nézve. Ezen termék szélessége 60 cm. A(z) BOSCH WAY32891EU elöltöltős mosógép a(z) A+++ (-30%) energiaosztályba tartozik. Ezzel összhangban az éves energiafogyasztása 152 kWh/év, az éves vízfogyasztása pedig megközelítőleg 11220 l. A mosógépbe akár 9 kg ruha is befér, amit egy 32 cm széles nyíláson át lehet betölteni. Legmagasabb centrifugálási fordulatszáma 1600 f/p 74 dB-es zajszint mellett, maga a mosás pedig nem haladja meg a(z) 48 dB-es zajszintet. Ez a készülék biztonsági gyermekzárral is fel van szerelve, ami főleg akkor jön jól, ha gyermeked szereti felfedezni a dolgokat. A beépített kijelző a mosógép elején mutatja az aktuális mosási fázist. Minden mosási ciklus kezdetén a berakott ruha automatikus megmérésére kerül sor, ennek megfelelően kerül beállításra a vízmennyiség is, ami szükséges lesz az alapos mosáshoz. A(z) Bosch készülékének további nagy előnye a késleltetett indítási funkció, melynek segítségével beállíthatod a gépet, hogy adott időpontban kezdjen neki a mosásnak.

A(z) BOSCH WAY32891EU mosógép legfőbb jellemzői

  • A(z) BOSCH WAY32891EU elöltöltős
  • Energiaosztályi besorolása: A+++ (-30%)
  • A dob kapacitása: 9 kg
  • Méretek: 60 × 85 × 59 cm
  • Gőzfunkcióra is képes, ami kiváló a ruhanemű átszellőztetéséhez
  • Az Aqua Stop funkció megakadályozza a vízszivárgást potenciális hiba esetén
  • Ezt a gépet gazdaságos inverter motorral szerelték fel
  • Mosógél, mosópor vagy mosókapszula intelligens, automatikus adagolása
  • Gyors program pl. edzőruha mosásához
  • Tömege: 83 kg
  • Színe: fehér

Paraméterek

Tömeg

Tömeg 83 kg

Tulajdonságok

Mosógép kialakítása Szárító nélkül
Típus Elöltöltős
Modell típusa Szabadonálló

Mosógép méretei

Méret (mélység) Standard (min. 50 cm)
Mélység 59 cm
Szélesség 60 cm
Magasság 85 cm

Funkciók

Mosógép funkciói Inverter motor, Súlyérzékelés, Késleltetett indítás, Gyorsprogram, Kijelző, Automatikus adagolás, Mobilos vezérlés, Gyerekzár
Mosógép technológia Aqua stop

Mosógép színe

Szín Fehér
Kód:  FAP1603f
Termékszám:  WAY32891EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15