Oldal frissítése

Bosch VeroSelection 300 TES80329RW

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch VeroSelection 300 TES80329RW

Bosch automata kávéfőző

Biztosan ismeri azt az érzést, amikor reggel felkel és hirtelen megérzi a frissen őrölt kávébabokból készült kávé csodálatos illatát. Most elkészítheti a kedvenc kávéját a teljesen automata és kiváló minőségű Bosch kávéfőzővel. Számos funkcióval van ellátva, a vezérlése egyszerű, amely az érintőgombok segítségével valósul meg és modern kialakítású, amely minden konyhába vagy étterembe illik. Az eszköz nagyon könnyen használható, csak meg kell nyomnia a gombot, és máris felkészítheti az ízlelőbimbóit az extázisra.


Inteligent Heater

Az optimális főzési hőmérséklet a tökéletes eszpresszóhoz 90 és 95 °C között van. Ha a hőmérséklet túl alacsony, akkor az aromának csak egy része szabadul fel a kávéból. Ha a hőmérséklet túl magas, akkor a kávé túlságosan égett ízű lesz. A SensoFlow intelligens rendszer 90 és 95 °C közötti optimális hőmérsékletre melegíti a vizet a főzés során, amelynek köszönhetően teljes aromával és egyedi ízzel rendelkező eszpresszót készíthet.

AromaPro

Az AromaPro koncepció finomabb illatot és kiváló habot biztosít. A precíz nyomásrendszer tökéletesen tömöríti az őrölt kávét, függetlenül annak a mennyiségétől. A tölcsér domború alakja miatt hosszabb ideig halad át a víz az őrölt kávén, amelynek köszönhetően több íz szabadul fel.

AromaDouble Shot

Minél több víz halad át az őrölt kávén, annál jobban keserűbb a kávé. Az AromaDouble Shot rendszer két lépésben főzi le az erős kávét és minden egyes lépésnél csak a vízmennyiség felét használja fel, ezáltal a kávé kevésbé lesz keserű. Így még akkor is élvezheti a maximális ízt, ha nagyon erős kávét fogyaszt.


Állítható magasságú kávékifolyó

Espresso, café creme, cappuccino vagy latte macchiato? A teljesen automata Bosch kávéfőző állítható magasságú kávékifolyója lehetővé teszi Önnek, hogy olyan kávét készítsen, amelyik megfelel az igényeinek. A kávékifolyó és a csészetartó rács közötti 14 centiméteres távolságnak köszönhetően elegendő hely van a nagy bögréjű latte macchiato számára is.

IndividualCup Volume

Annak érdekében, hogy a kávé élvezetét az Ön igényeinek megfelelően állíthassa be, ezért az IndividualCup Volume segítségével kiválaszthatja a csésze előre beállított méretét, azaz a kis, a közepes vagy a nagy méretet. Az öt különböző lépés és a kijelző segítségével biztos lehet benne, hogy a mennyiség pontosan meg fog egyezni a csészéjével.

OneTouch

Minden olyan kávét elkészíthet, amelyet csak el tud képzelni. Akár espresso, cappuccino vagy latte macchiato. A OneTouch-nak köszönhetően könnyedén és azonnal elkészítheti őket. A kávé, a meleg tej és a tejhab kombinációjának folyamatát az innovatív technológia automatikusan szabályozza, tehát ezáltal egyetlen gombnyomással is elkészítheti az italokat.


CeramDrive

A rendkívül jó minőségű és ellenálló őrlőmalom tartós kerámiából készült, amely egyenletesen és finoman őrli meg a kávéját, és amelynek köszönhetően minden egyes kávébabból teljes íz szabadul fel. Az őrlés mértéke egyénileg beállítható. Ezáltal az eredmény jobb íz és egyedi aroma lesz.
 

Calc'nClean

Ha a teljesen automata Bosch kávéfőzőt választja, akkor a minőséget, a teljesítményt, a megbízhatóságot és a tökéletes kávét választja. A Calc'nClean rendszer olyan programot kínál, amely egyetlen lépésben ötvözi a tisztítást és a vízkő és a kávés üledékek eltávolítását annak érdekében, hogy a készülék élettartama a lehető leghosszabb legyen, és hogy minél hosszabb ideig élvezhesse a kávéját.

SinglePortion Cleaning

A SinglePort tisztító funkció minden egyes csészénél a tökéletes kávéfogyasztást garantálja, mivel a csövekben nem marad maradék víz az előző főzés után.


 

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Automata
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 600 W
Szivattyú nyomása 19 bar
Víztartály űrtartalma 2,4 l

Funkciók

Általános funkciók Két csésze készítése egyszerre

Felszerelés

Tejadagolás módja Gőzfúvóka
Kód:  EAN3385l
Termékszám:  TES80329RW
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15