Oldal frissítése

Bosch UniversalVac 18 1x2,5Ah 0.603.3B9.103

4,1 13 értékelés
44 490 Ft

Bosch UniversalVac 18 1x2,5Ah 0.603.3B9.103

A Bosch UniversalVac 18 kézi porszívóval bármit megtehetsz - a padlótisztítástól a fiókok kiporszívózásához. Nagy teljesítményének köszönhetően még a nehezebb anyagokat is eltávolítja. A Bosch UniversalVac 18 kézi porszívóhoz hosszabbítócső és padlótisztító szívófej tartozik. Alkalmas a padlók könnyű tisztítására. A réstisztító szívófejnek köszönhetően még a szűk helyekre is bejuthatsz, a kefés szívófejjel pedig akár a kanapét is megtisztíthatod. A Bosch kézi porszívó előszűrővel rendelkezik, amely minimalizálja a fő szűrő eltömődését. A rugalmas keretnek köszönhetően könnyen tisztítható. A 18 V-os akkumulátor hozzájárul a nagy teljesítményhez, így az egész helyiséget kábelek nélkül tisztíthatod meg. A Bosch UniversalVac 18 kézi porszívó a Power For All Alliance családba tartozik, ahol egy akkumulátor különböző márkájú szerszámok széles választékát képes táplálni.



A Bosch UniversalVac 18 kézi porszívó legfontosabb jellemzői

  • A Bosch UniversalVac 18 kézi porszívó még a nehezebb anyagokat is eltávolítja
  • Hosszabbítócsővel és padlótisztító szívófejjel felszerelve
  • A szűk helyekre a réstisztító szívófej áll rendelkezésre
  • A kefés szívófejjel a textilfelületeket is megtisztíthatod
  • Élvezd a vezeték nélküli porszívózást a 18 V-os akkumulátorral
  • A Bosch UniversalVac 18 kézi porszívó a Power For All család tagja


Power For All akkumulátor rendszer

A Bosch termékek a Power For All rendszer részét képezik, ahol egy akkumulátort több szerszámhoz is használható. Ezáltal megspórolhatod a további akkumulátorok és töltők költségeit. Az akkumulátor a Power For All partnerek más szerszámaival is kompatibilis.

Minimális szűrőeltömődés

A Bosch UniversalVac 18 kézi porszívó hozzáadott előszűrője lefedi a lapos pliszírozott szűrőt, növeli a tartósságot és minimalizálja az eltömődést. Az előszűrőt is könnyen megtisztíthatod.

A Bosch UniversalVac 18-cal tudni fogod, hogy mennyi energia van még hátra

A töltöttségjelző az akkumulátor töltöttségének egyszerű ellenőrzésére szolgál. Így soha nem kell megszakítanod a munkát egy tevékenység közepén.

Hosszú akkumulátor-élettartam

A Bosch elektronikus cellavédelmi technológiája védelmet nyújt az akkumulátornak a túlterhelés, a túlmelegedés és a mélykisülés ellen a hosszú élettartam érdekében.

Könnyű és kompakt akkumulátor

A Bosch UniversalVac 18 lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, amely kompakt és könnyű. Ennek köszönhetően a szerszám teljes súlya is alacsonyabb. Ezenkívül az akkumulátort nem terheli a memóriahatás, és a tárolás hosszától függetlenül töltve marad.

Kényelmes fogás

A Bosch UniversalVac 18 a kényelmes használat érdekében puha párnázóbetéttel ellátott fogantyúval rendelkezik. Ezáltal tökéletesen irányíthatod a készüléket, amelyet különösen akkor fogsz értékelni, amikor hosszabb ideig dolgozol.


Paraméterek

Porszívó típus

Porszívó típus Kézi (önálló), Kézi, Autó porszívó

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus

Rendeltetés

Tisztítás típusa Felszívás

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Működési idő 20 perc
Akkumulátor kapacitása 2 500 mAh
Akkumulátor feszültség 18 V

Tartály

Anyag Műanyag

Méret & súly

Tömeg 1,3 kg

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Padló, Résszívó
Töltési módok Akkumulátor
Nyél Szívócső hosszabbító
Kefék Kárpitozáshoz

Szín

Szín Fekete, Zöld
Kód:  BOCh0173
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  0.603.3B9.103
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20