Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

Több mint 10 000 termék

raktáron Budapesten.

BOSCH UniversalVac 18 solo

21 690 Ft
17 080 Ft áfa nélkül

BOSCH UniversalVac 18 solo


A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívóval  a legjobb tisztítási eredményeket érheted el. Ez a praktikus segítő kompakt méreteivel kedveskedik, és otthoni vagy irodai használatra, illetve az autó belső terének gyors megtisztítására is alkalmas. A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívó kiváló mozgékonysággal, alacsony tömeggel és nagy szívóerővel rendelkezik, ezenfelül  könnyen üríthető portartály és mosható szűrő is rendelkezésedre áll. A nagyobb tisztítási hatékonyság érdekében a BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívó sokféle felület porszívózására szolgáló kefés szívófejjel, hosszabbító csővel és egy nehezen hozzáférhető helyek porszívózására szolgáló padlószívófejjel is büszkélkedik. Azakkumulátoros működésnek köszönhetően a porszívó használata rendkívül kényelmes. Ezt a csomagot akkumulátor nélkül szállítjuk.

A BOSCH UniversalVac 18V akkumulátor nélküli porszívó legfőbb jellemzői

  • Nagy teljesítményű kézi porszívó
  • Az ergonomikus fogantyú stabil fogást biztosít
  • Megbízható szűrőrendszer a BOSCH UniversalVac 18V-hoz
  • Az akkumulátor működése és a kompakt méretek lehetővé teszik a kézi porszívó egyszerű használatát
  • 1 literes tartály
  • Gazdag kiegészítő-választék a BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívóhoz
  • Ezt a csomagot akkumulátor nélkül szállítjuk

Akkumulátoros működés

A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívót erőteljes akkumulátor táplálja, amely kényelmes és vezeték nélküli használatot tesz lehetővé. A 18 V Power for ALL akkumulátor a porszívó mellett más eszközökhöz is használható, ennek köszönhetően sokféle feladathoz alkalmas. Továbbá praktikus LED-jelző is rendelkezésre áll a BOSCHUniversalVac18V porszívó akkumulátorának aktuális töltöttségi állapotának tökéletes áttekintéséhez.

BOSCH UniversalVac 18V minőségi szűrővel és előszűrővel

A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívó használatakor értékelni fogod a megbízható szűrőrendszert.  A lapos redős szűrőt előszűrő egészíti ki, amely jelentősen meghosszabbítja a készülék élettartamát és megakadályozza az eltömődést. A BOSCH UniversalVac 18V porszívó nagy teljesítményével és kompakt méreteivel örvendeztetmeg, amely rendkívül egyszerű és gyor kezelést nyújt. A puha párnázott betéttel ellátott fogantyú mindeközben kényelmes és biztonságos fogást tesz lehetővé.

Power for ALL akkumulátor rendszer

A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívó a BOSCH speciális akkumulátorrendszerét használja, így szükség esetén az akkumulátor eltávolítható a porszívóról, és behelyezhető a szükséges eszközbe. A még nagyobb rugalmasság érdekében az akkumulátor a Power for ALL partner szerszámaiba is behelyezhető.


4,3
8 vásárló értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Méret & súly

Tömeg 1,3 kg

Típus

Porszívó típus Üzemi, Kézi, Autó porszívó

Szűrők

Szűrő típusa Papírszűrő

Felszereltség, tartozékok

Tartozékok Padlószívófej, Résszívó

Tápellátás

Tápegység típusa Akkus

Tartály

Űrtartalom 1 l
Anyag Műanyag

Rendeltetés

Kód:  BOFAC10i9
Jótállás: 24 hónap (Statisztikai számjel 6)
Termékszám:  0.603.3B9.100
P-DC1-WEB15