Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BOSCH UniversalVac 18

4,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH UniversalVac 18

A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívóval a legjobb tisztítási eredményeket érheted el. Ez a praktikus segítő kompakt méreteivel kedveskedik, és otthoni, irodai használatra- illetve az autó belső terének gyors megtisztítására is ideális.A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívó kiváló mozgékonysággal, alacsony tömeggel és nagy szívóerővel rendelkezik. Ezenfelül  könnyen üríthető portartály és mosható szűrő is rendelkezésre áll. A nagyobb tisztítási hatékonyságérdekében a BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívó sokféle felület porszívózására szolgáló kefés szívófejjel, hosszabbító csővel és egy nehezen hozzáférhető helyek porszívózására szolgáló padlószívófejjel is büszkélkedik. Azakkumulátoros működésnek köszönhetően a porszívó használata rendkívül kényelmes.

A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívó legfőbb jellemzői

  • Nagy teljesítményű kézi porszívó
  • Az ergonomikus fogantyú stabil fogást biztosít
  • Megbízható szűrőrendszer a BOSCH UniversalVac 18V-hoz
  • Az akkumulátor működése és a kompakt méretek lehetővé teszik a kézi porszívó egyszerű használatát
  • 1 literes tartály
  • Gazdag kiegészítő-választék a BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívóhoz

Akkumulátoros működés

A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívót erőteljes akkumulátor táplálja, amely kényelmes és vezeték nélküli használatot tesz lehetővé. A 18 V Power for ALL akkumulátor a porszívó mellett más eszközökhöz is használható, ennek köszönhetően sokféle ideális. Praktikus LED-jelző áll rendelkezésre a BOSCH UniversalVac18V porszívóakkumulátorának aktuális töltöttségi állapotának tökéletes áttekintéséhez.

BOSCH UniversalVac 18V minőségi szűrővel és előszűrővel

A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívó használatakor értékelni fogod a megbízható szűrőrendszert.  A lapos redős szűrőt előszűrő egészíti ki, amely jelentősen meghosszabbítja a készülék élettartamát és megakadályozza az eltömődést. A BOSCH UniversalVac 18V porszívó nagy teljesítményével és kompakt méreteivel örvendeztetmeg, amely nagyon egyszerű és gyors kezelést biztosít. A puha párnázott betéttel ellátott fogantyúval pedig kényelmesen és biztonságosan foghatod a készüléket.

Power for ALL akkumulátor rendszer

A BOSCH UniversalVac 18V kézi porszívó a BOSCH speciális akkumulátorrendszert használja, így szükség esetén az akkumulátor eltávolítható a porszívóról, és behelyezhető a szükséges eszközbe. A még nagyobb rugalmasság érdekében az akkumulátor a Power for ALL partner szerszámaiba is behelyezhető.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország

Rendeltetés

Rendeltetés Állatszőrhöz

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Kemény padló, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion
Működési idő 20 perc

Porszívó típus

Porszívó típus Kézi, Ipari, Autó porszívó

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Padló, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa Papírszűrő

Tartály

Űrtartalom 1 l
Anyag Műanyag

Méret & súly

Tömeg 1,3 kg

Szín

Szín Zöld
Kód:  BOFAC10i8
Termékszám:  0.603.3B9.101
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15