Oldal frissítése

BOSCH TWK8614P

4,0 1 értékelés
36 290 Ft

BOSCH TWK8614P

A vízforraló a legtöbbünk számára nélkülözhetetlen háztartási eszköz. A stílusos Bosch vízforraló 1,5 l űrtartalmat és egyszerű vezérlést biztosít. Kiváló minőségű anyagok felhasználásával készült, konkrétan műanyag. A stílusos Bosch vízforraló teljesítménye 2400 W. A célszerű kivehető szűrő biztosítja a tiszta, szennyeződésektől és esetleges vízkőtől mentes vizet. Az elegáns modern stílust piros és rozsdamentes acél megjelenés hangsúlyozza ki. A dekoratív megjelenésű és megbízható Bosch vízforraló temérdek hasznos tulajdonságot és funkciót garantál az egész családnak.

Vízforraló BOSCH TWK8614P ...
Vízforraló BOSCH TWK8614P ...

Eme BOSCH TWK8614P vízforraló alapvető tulajdonságai

 • A stílusos Bosch vízforraló egyszerű használatot és hatékony működést kínál
 • Befogadóképessége 1,5 l
 • Előállításában minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például műanyag
 • A modern Bosch vízforraló energiafogyasztása: 2400 W
 • A készülék előnyeihez tartozik a hatékony kivehető szűrő
 • Modern stílus
 • Piros és rozsdamentes acél kivitelű vízforraló
 • Dupla falú kialakítása hatékony hőszigetelést biztosít
 • A kényelmes használatot forgótalp biztosítja
 • Figyelemre érdemes a pontos brit STRIX csatlakozó is
 • Praktikus funkciója a hőmérséklet szabályozás
 • A vízszintjelző pontos információt nyújt a vízforralóban található víz mennyiségéről
 • Hangjelzés figyelmeztet, hogy a forralás sikeresen befejeződött
 • A tartályban lévő víz hőmérsékletét a beállított értéken tartja
 • A modern kijelző folyamatos információt nyújt a víz hőmérsékletéről

Egy gyors és mindenekelőtt biztonságos vízforraló

A gyártó gondoskodott arról, hogy a vízforraló használata valóban biztonságos legyen. E célból a gyártó dupla falú megoldást választott, amely nemcsak a vízforraló biztonságát, hanem a kiváló hőszigetelést is garantálja. A készülék felülete nem ér el magas hőfokot, így nem fenyeget a veszély, hogy bárki megégeti magát a vízforraló érintésekor. A vízforraló kanna olyan fontos biztonsági funkciókkal rendelkezik, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor.

Vízforraló BOSCH TWK8614P ...

Megbízhatóság és hosszú élettartam egy testben vízforraló

A minőségi Bosch gyorsforraló nem csak a kiváló anyagokkal dicsekedhet, amelyeket a gyártásához felhasználtak, hanem a forgótalppal is, amelynek az egész család örülni fog. A vízforraló talpra helyezése bármilyen irányból megoldható. Külön említést érdemel a brit STRIX csatlakozó is, amely biztosítja a vízforraló nagyfokú tartósságát és megbízhatóságát. A kiöntőnyílás továbbfejlesztett kialakítása biztosítja a pontos kiöntést. Praktikus funkciója a hőmérséklet szabályozás, így a kávétól a teáig minden kedvenc italodat élvezheted. A vízforralóban lévő víz mennyisége mindig egyértelmű a vízszint jelzőnek köszönhetően. A hangjelzés is hasznos funkció, amely a forralás befejezéséről informál. És ha más tevékenység foglal le és elfelejted a forró vizet, nem kell majd újra felforralni. Vízmelegítés után a hőmérsékletet a vízforraló a beállított értéken tartja. A kijelző állandó információt nyújt a kannában lévő víz hőmérsékletéről is.

Paraméterek

Anyag

Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,5 l
Tulajdonságok Duplafal, Szűrő, Strix csatlakozó, Forgótalp
Funkciók Anti-Drip, Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízhőmérséklet jelző, Vízszint jelző, Hangjelzés
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Piros

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Németország, Ausztria
Kód:  BOSRK666
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TWK8614P
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20