Oldal frissítése

BOSCH TWK7203

4,7 22 értékelés
38 690 Ft

BOSCH TWK7203

A vízforraló ma már minden háztartás elkülöníthetetlen része. A kitűnő minőségű Bosch vízforraló 1,7 l befogadóképességet és könnyű használatot kínál. Gyártása kiváló minőségű anyagok felhasználásával zajlott, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak a megjelenése elegáns, hanem tisztítása és karbantartása is egyszerű, nem tartalmaz egészségre káros anyagokat, illetve használatakor nem kell tartani nem kívánt szagok vagy ízek kialakulásától, függetlenül attól, hogy használata milyen gyakori és hosszútávú. A rozsdamentes kivitel egyszerre elegáns és praktikus, és tökéletes kiegészítője lesz bármely konyha stílusának. Eme Bosch vízforraló energiafelhasználása 2200 W. A praktikus kivehető szűrő felfogja a szennyeződéseket vagy az esetleges vízkőlerakódást, amikor a vizet a csészébe öntöd. Az elegáns és megbízható Bosch gyorsforraló hasznos tulajdonságai és funkciói nemcsak otthoni, hanem munkahelyi használatra is ideális eszközzé teszik.

Vízforraló BOSCH TWK7203 Képernyő
Vízforraló BOSCH TWK7203 Jellemzők/technológia

A dizájnos BOSCH TWK7203 elektromos vízforraló legfontosabb tulajdonságai

  • Az elegáns Bosch vízforraló egyszerű és gyors használatot tesz lehetővé
  • Befogadóképessége: 1,7 l
  • Minőségi anyagokból gyártották, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • Az előnyös Bosch vízforraló energiafogyasztása: 2200 W
  • Kivitelezésének fontos része a hatékony kivehető szűrő
  • A kényelmes kezelhetőséget a forgótalp és a kábeltároló rekesz biztosítja
  • A fűtőtekercs a vízforraló fenekében található
  • Előnyei közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A vízforralóban lévő víz mennyisége mindig egyértelmű a vízszint jelzőnek köszönhetően
  • Hangjelzés figyelmeztet a forralás befejezésére
  • A felmelegített víz hőmérsékletét a vízforraló hosszabb ideig megtartja

Egy igazán biztonságos vízforraló

A vízforraló természetesen rendelkezik olyan biztonsági funkciókkal, mint például automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs a vízforraló fenekében található, ezért a vízkő kialakulásának veszélye nem fenyegeti.

Vízforraló BOSCH TWK7203 Jellemzők/technológia
Vízforraló BOSCH TWK7203 Képernyő

Megbízható működés és garantáltan hosszú élettartam elektromos vízforraló

A kitűnő minőségű Bosch gyorsforraló nem csak a tartós anyagokkal büszkélkedhet, amelyekből készült, hanem kábeltároló rekesszel és forgótalppal is. A vízforraló talpra helyezése bármilyen irányból megoldható. Hasznos funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás, így a kávétól a teáig sokféle italt fogyaszthatsz. A gyorsforralóban lévő víz mennyisége jól látható a vízszintjelzőnek köszönhetően. Igazán hasznos kényelmi elem a hangjelzés, amely jelzi a forralt víz elkészültét. Ha más dolgod akad és elterelődik a figyelmed a vízről, nem lesz szükséges újraforralni. Vízmelegítés után a hőmérsékletet a vízforraló a beállított értéken tartja.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Hangjelzés
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  BOSVK923
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TWK7203
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20