Oldal frissítése

BOSCH TSM6A017C

4,7 219 értékelés
7 990 Ft

BOSCH TSM6A017C

A legjobb íz elérése érdekében elengedhetetlen, hogy a kávét közvetlenül a készítés előtt őröld meg. Ezért bizonyára jól jön a minőségi és modern Bosch elektromos kávédaráló az összes kávérajongó számára. Kés gondoskodik a kávébabok ledarálásáról. Előnye, többek között a hosszú élettartam, az, hogy könnyű karbantartani, és a felhasználása is sokoldalú. Eszpresszó esetén 7 g kávéra van szükség, míg a doppio-hoz vagy a falt white-hoz 14 g-ra, ugyanakkor a tartályba tölthető kávémennyiség pedig 75 g. 180W teljesítményű motorral látta el a gyártó.

Kávédaráló BOSCH TSM6A017C ...

A profi BOSCH TSM6A017C kávédaráló legfontosabb jellemzői

  • Az elektromos Bosch kávédaráló minden kávérajongó számára remek választás
  • A kávébabot késsel őröli meg a daráló
  • A tartályba tölthető kávé mennyisége 75 g
  • A kávédaráló teljesítménye: 180 W
  • Csak tetővel a tetején működtethető
  • A minőségi Bosch kávédaráló anyaga műanyag

A kiváló minőségű Bosch kávédaráló nélkülözhetetlen eszköz, ha lényeges szempont a számodra, hogy a kávé a lehető legfrissebb és legaromásabb legyen

A fantasztikus Bosch kávédaráló meg fog felelni az elvárásoknak, mivel olyan praktikus funkciókkal van felszerelve, amelyek garantálják a kényelmes használatot. A kávédaráló csak akkor indul el, ha a teteje rajta van. A hasznos Bosch kávédaráló remek megoldás azok számára, akik szeretik otthon elfogyasztani a frissen őrölt kávébabból készült kávéjukat.

Paraméterek

Tulajdonságok

Daráló típusa Elektromos
Darálási mechanizmus Késes
Kávétartály kapacitása 75 g
Daráló anyaga Műanyag, Fém
Tulajdonságok Csak ráhelyezett tetővel működtethető
Teljesítmény 180 W
Kód:  BSHKA008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TSM6A017C
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15