Oldal frissítése

Bosch TDS6140

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch TDS6140

A 2400 W-os Bosch TDS6140 gőzállomás nagyon hatékony, gyors és egyszerű vasalást tesz lehetővé. A magas teljesítményfelvétel nagyon erős (akár 6,2 bar) gőznyomást hoz létre, így a gőz mélyebben behatol a szövetekbe. Az állandó gőz (120 g / perc) áthalad a nyílásokon, amelyek ideálisan vannak elosztva a speciális Ceranium Glissée kerámia vasalótalpon. A Calc'n Clean Easy vízkőtelenítő programmal nem kell aggódnod a káros lerakódások miatt. Az I-Temp Advanced funkció mindig biztosítja az optimális mennyiségű gőz előállítását az aktuálisan beállított hőmérséklethez. A nagy térfogatú, 1,3 literes víztartálynak köszönhetően hosszú ideig vasalhatsz. A rengeteg biztonsági funkció megbízhatóan megvédi a felhasználót és a készüléket is.

A Bosch TDS6140 gőzállomás legfontosabb jellemzői

  • Kompakt gőzállomás az egyszerű, gyors és biztonságos vasaláshoz
  • Rengeteg biztonsági és praktikus funkcióval rendelkezik
  • A gőzállomás teljesítményfelvétele maximum 2400 W  
  • Gyors és könnyű vasalás annak köszönhetően, hogy a gőz mélyen behatol a szövetekbe
  • A vasaló kényelmesen kezelhető és egyszerűen karbantartható
  • EasyComfort funkció - a vasaláshoz nem kell beállítani a szövet típusát és a hőmérsékletet
  • Mindig ideális mennyiségű gőzt hoz létre a beállított hőmérséklethez (i-Temp Advanced)
  • Vízkőtelenítő program (Calc'n Clean Easy)
  • A Calc'n Clean Timer automatikusan emlékeztet a karbantartásra
  • Speciális, kemény és tartós Cearnium Glissée kerámia vasalótalp
  • Bármikor újratölthető, nagy térfogatú víztartály a hosszú ideig tartó vasaláshoz
  • Az Eco gomb lehetővé teszi a magas teljesítmény elérését kisebb víz- és energiafogyasztás mellett 
  • Függőleges gőzölés a ruhadarabok gyors és könnyű felfrissítéséhez
  • A biztonságos gőzállomás automatikus kikapcsolási funkcióval rendelkezik

Nagyteljesítményű Bosch gőzállomás

Olyan vasalót keresel, amely felgyorsítja és hatékonyabbá teszi az otthoni vasalást, valamint kényelmesen kezelhető? Akkor már megtaláltad a megfelelőt. A nagyteljesítményű Bosch TDS6140 gőzállomás megduplázza a vasalási sebességet. A maximális, 2400 W-os teljesítményfelvételének köszönhetően akár 6,2 bar gőznyomást is képes létrehozni. A magas teljesítményfelvétel által a vasaló gyorsan felmelegszik, és elegendő energiát biztosít a kiváló vasalási eredményekhez. A gőzölésnél szintén fontos a nyomásszint. Minél nagyobb a nyomás, annál jobb. A nagy nyomásnak köszönhetően a gőz mélyen behatol a szövetbe, majd hatékonyan kisimítja azt, így a vasalás gyorsabb és könnyebb. Az i-Temp Advanced funkciónak hála mindig ideális mennyiségű gőzt hoz létre a beállított vasalási hőmérséklethez. A magas teljesítmény és gőznyomás kiváló minőségű vasalást biztosít. A Bosch gőzállomás megbirkózik mindenféle gyűrődéssel és szövettel.

Gazdaságos vasalás a Bosch TDS6140 gőzállomással

A Bosch TDS6140 gőzállomás segítségével nagyszerű eredményeket érhetsz el a vasalás során. Az erős, folyamatos gőzkibocsátásnak köszönhetően könnyen elbánsz a vastag szövetek makacs gyűrődéseivel. A gőz nagyon mélyen behatol az anyagba, ezért gyorsan és egyszerűen kisimítja azt. A folyamatos, 120 g / perc gőzkibocsátással soha többé nem fog előfordulni az, hogy nem tudod kivasalni az egyes helyeket. Az átlag feletti gőzlöket eléri a 380 g / perc értéket, így egyetlen gombnyomás elegendő a problémás anyag kisimításához. A gőzállomás gyors, megbízható, de gazdaságos vasalást biztosít. Az egyszerűen kezelhető ECO gomb lehetővé teszi az optimális gőzölési beállítást, valamint a magas gőzteljesítmény elérését kisebb víz- és energiafogyasztás mellett.

Egyedülálló EasyComfort funkció a könnyebb vasalás érdekében

A Bosch TDS6140 gőzállomás minden bizonnyal lenyűgöz a páratlan EasyComfort technológiájával. Ez ugyanis egyszer és mindenkorra megszabadít a szövet típusának bonyolult meghatározásától és a megfelelő vasalási hőmérséklet beállításától. Ez a tökéletes gőzállomás mindig biztosítja a hőmérséklet és a gőz optimális kombinációját minden vasalható anyag számára. Mindkettőt úgy állítja be, hogy az éppen vasalt szövet szálai ne károsodjanak. Szeretnél anélkül vasalni, hogy be kellene állítanod a megfelelő hőmérsékletet a vasalón az adott ruhadarabhoz? Szeretnél egyszerűen, hatékony és előválogatás nélkül vasalni, valamint egyetlen beállítást használni mindenféle szövethez? Akkor válaszd a Bosch TDS6140 gőzállomást, amellyel még a vasalás is szórakoztató!

Speciális Ceranium Glissée vasalótalp

A Bosch TDS6140 gőzállomás kiemelkedik a kiváló minőségű kerámia vasalótalpával. A különösen kemény, karcálló Ceranium Glissée vasalótalp optimálisan siklik minden textilanyagon, illetve gyors és gyűrődésmentes vasalást biztosít. A speciális vasalótalp szabadalmaztatott, 3-fázisú Bosch gőzcsatornákkal van felszerelve. A háromzónás vasalási technika magában foglalja a nedvesítési, a szárítási és a simítási folyamatot. Ezért biztos lehetsz benne, hogy a gőzcsatornák jól átgondolt elrendezése ideális gőzelosztást és maximális siklást garantál. A vasalótalpon található gőzcsatornák innovatív elrendezésének köszönhetően a vasalás sokkal kényelmesebb és kevésbé fárasztó.

Az egyszerűség és a kényelem garantált

A gőzállomás nagy térfogatú, 1,3 literes víztartállyal rendelkezik. Ezáltal könnyen kivasalhatsz rengeteg ruhadarabot. Vasalás közben bármikor könnyedén újratöltheted a vizet. A gőzállomás egyszerű karbantartását a praktikus Calc'n Clean Easy vízkőtelenítő program biztosítja. Ez hatékonyan eltávolítja a káros vízkövet és az egyéb szennyeződéseket, amelyeket egy külön tartályba gyűjt össze. A Calc'n Clean Timer emlékeztet, ha az eszközt tisztítani kell. A hosszú élettartamú Bosch TDS6140 gőzállomás használata ennél kényelmesebb nem is lehetne.

Biztonságos és intelligens Bosch gőzállomás

A termék biztonságos használata a Bosch vállalat számára elsődleges fontosságú. Ezért a Bosch TDS6140 megbízható biztonsági zárral rendelkezik, amely megvédi a felhasználót, az otthont és a készüléket. A SecureLock rendszer biztosítja a vasaló szilárd rögzítését a gőzállomáshoz a maximális tárolási és szállítási biztonság érdekében. Ha elfelejtenéd kikapcsolni, akkor se történik semmi. Amikor 8 percig nincs használatban, akkor magától kikapcsol. Ez a kellemes, biztonságos és modern funkció nemcsak a biztonságodról, hanem az energiatakarékosságról is gondoskodik. A Bosch márka gondtalan vasalást garantál.


A TDS6140 gőzállomás funkciói:

  • EasyComfort funkció - a vasaláshoz nem kell beállítani a szövet típusát és a hőmérsékletet
  • Calc'n Clean Easy - hatékony tisztítóprogram egy külön tartállyal a vízkő eltávolítására
  • Calc'n Clean Timer - ez a funkció emlékeztet arra, hogy a vasalót tisztítani kell
  • I-Temp Advanced funkció - a gőzmennyiség és a hőmérséklet tökéletes kombinációja minden vasalható anyaghoz 
  • Eco üzemmód - az optimális gőzölési beállítás lehetővé teszi a magas gőzteljesítmény elérését kisebb víz- és energiafogyasztás mellett 
  • Függőleges gőzölés - a textíliák és a ruhadarabok gyors és egyszerű felfrissítésére szolgáló funkció
  • Automatikus kikapcsolás

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Automatikus kikapcsolás, Hordzár

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 120 g/perc
Gőzlövet 380 g/perc
Vasalótalp anyaga Keramika - Ceranium Glissée

Szín

Szín Fehér, Rózsaszín
Kód:  BOSPG052
Termékszám:  TDS6140
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10