Oldal frissítése

BOSCH TDS6080

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH TDS6080

Több időt tölt vasalással, mint szeretné? Felejtse el a szükségtelenül nehéz vasalókat, amelyeknek köszönhetően ugyan tökéletes bicepszre tehet szert az egyik karján, de semmiképpen nem hoznak létre jó érzést a vasalással kapcsolatban. Könnyítse meg a munkáját Braun márkájú gőzállomással, ami a gőz erejével könnyűszerrel, erőfeszítés nélkül megbirkózik a beszáradt gyűrődésekkel is. A CeraniumGlisséePro kerámiabevonatos vasalótalp simán  siklik a szöveten, emellett nem kell aggódnia a karcolások miatt, nagyon ellenálló, és egy-egy eltévedt gombot meg sem érez. A kényelmes űrtartalmú 1,5 literes víztartálynak köszönhetően a gőz nagyon sokáig kitart, azonban az intelligens vízutántöltési opció által nem kell megszakítania a vasalást. Élvezze, hogy sikerül a munkáját sokkal rövidebb idő alatt befejeznie, és kedvelt tevékenységeinek szentelheti az idejét.

Legfontosabb jellemzők

  • A 2400 W-os teljesítmény biztosítja extra gyors felfűtést
  • Egyedülálló gőzelosztási rendszer
  • A CeraniumGlisséePro ellenálló vasalótalp szépen siklik és megkönnyíti a vasalást
  • Higiéniai program a baktériumok eltávolítására a ruhából
  • Az intelligens gőz- és hőmérsékletbeállítás kíméletes a finom ruhákhoz is
  • 1,5 literes víztartály kényelmes utántöltéssel
  • A biztonsági zár automatikusan kikapcsoja a készüléket, ha nincs használatban

Minden anyaghoz alkalmazkodik

Aggódik, hogy a gőzállomás túlságosan nagy erőt fejt ki kényes  ruhaneműire? Igaz, hogy a 400 g/perces gőzlövet és a 6 bar-os nyomás képes elbánni a legellenállóbb anyaggal is, de biztos lehet benne, hogy a ruhái mindig biztonságban lesznek. Ezen kívül a készülék képes két perc alatt elérni a megfelelő hőfokot, vasalás közben is könnyedén csökkenthető a hőfok a vasaló azannali hűlésével. Ugyanakkor a vasaló a hőmérséklettől függően szabályozza a gőzkibocsátás sebességét is. Amikor elérte a kívánt hőmérsékletet, a kijelző világítani kezd, így mindig ellenőrzése alatt lehet a beállítás.

Ugyanakkor a  HygienicSteam technológia elpusztítja a textíliákban rejtőző baktériumok 99,9% -át.  Egyszer s minkenkorra megállítja a poratkák és baktériumok vidám forgatagát, ezért a gőzállomás nagyszerű  választás lehet az allergiában szenvedőknek is. Természetes az öntisztító funkció is, ami ennél a modellnél új fejlesztéseket kapott, ami által még hatékonyabbá vált. Nem engedi, hogy a vízkő károsítsa a gőzállomást, és fenntartja a folyamatos nagy teljesítményt.   

Időt takarít meg

Kíváncsi, mi rejtőzik ezen vasaló nagy eredményei mögött? Nem titok, hanem a zseniálisan felépített AdvancedSteam rendszer az, ami a  vasalótalpban gondosan szétoszlatja a gőzt. Kombinálja a hagyományos kimeneti csatornákat az elvezető elemekkel, ezért maximális teljesítményt használ, így a korábban unalmas vasalás vasalás könnyebbé válik, és gyorsabban véget ér. Ön örömmel veheti, hogy a makacs inggallért  a tökéletes kinézettől csupán egy gomb megnyomása választja el, ami kiengedi a megalkuvást nem ismerő gőzerőt.

Átgondolt a gőzállomás tárolása és szállítása is. A vasalót könnyen rögzítheti a a SecureLock funkció segítségével, az egész készülék hordozhatóvá válik a markolatnál fogva. Nyugodt maradhat, ha elhagyja a házat, hiszen a vasaló felismeri, ha nem dolgoznak vele, automatikusan kikapcsol. Nem kell kétszer visszafordulnia, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az otthona biztonságban van.  

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 120 g/perc
Gőzlövet 400 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Szín

Szín Kék
Kód:  EAD6028e
Termékszám:  TDS6080
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05