Oldal frissítése

Bosch TDS4050

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch TDS4050

A Bosch TDS4050 gőzállomása egy rendkívül nagy erejű, 2400 W-os teljesítménnyel rendelkező asszisztens a gyors és egyszerű vasaláshoz. Nagy bemeneti teljesítmény erőteljes gőzlöket létrehozását tesz lehetővé (akár 5,5 bar), így a gőz képes a szövetek legmélyére hatolni. Az állandó gőznyomást (120 g/perc) a speciális CeraniumGlissée kerámia vasalótalp nyílásain keresztül adja le, amelyek egyenlően oszlanak el a kerámia vasalótalp felületén. A Calc'nClean Easy-nek köszönhetően nem kell félned a káros vízkő lerakódásoktól. Az I-Temp Advanced biztosítja, hogy az optimális mennyiségű gőz kibocsátását az aktuálisan beállított hőmérséklet mellé. A folyamatosan újratölthető, nagy, 1,4 literes kapacitású víztartálynak köszönhetően hosszú ideig használhatod vasalásra. A számos beépített biztonsági funkciójának köszönhetően megóv téged és magát a készüléket is a túlhasználattól.

A Bosch TDS4050 Serie | 4 EasyComfort legfontosabb jellemzői

  • Kompakt gőzállomás az egyszerű, gyors és biztonságos vasaláshoz
  • Rengeteg biztonsági és praktikus tulajdonság
  • 2400 W-os maximális bemeneti teljesítmény és erőteljes gőznyomás
  • Mélyre hatol a szövetekben, így gyors és könnyű vasalást eredményez
  • Kényelmes kezelhetőség és egyszerű karbantartás
  • Az EasyComfort funkció segít a vasalásban, így nem kell a hőmérsékletet változtatni
  • Mindig ideális mennyiségű gőz a beállított hőmérséklethez (i-Temp Advanced)
  • Vízkő eltávolító program (Calc'n Clean Easy)
  • Calc'n Clean Timer - időzítő, amely emlékeztet a vízmentesítésre
  • CeraniumGlissée kerámia vasalótalp
  • Folyamatosan utántölthető, nagy víztartály a hosszú vasaláshoz
  • Eco mód - optimális gőzölési beállítás lehetővé teszi a magas gőz teljesítmény elérését kisebb víz- és energiafogyasztás mellett
  • Függőleges gőzölés a ruhadarabok gyors és könnyed felfrissítésére
  • Praktikus hálózati vezeték és gőzcső tároló rekesz a könnyű tárolás érdekében
  • Biztonság- "auto-shut-off" automatikus biztonsági kikapcsolás funkció
  • SecureLock rendszer - mindig stabil megáll a vasalódeszkán

Bosch gőzállomás - sok wattos, nagy teljesítmény

Szeretnéd felgyorsítani és hatékonyabbá tenni az otthoni vasalást? Egy kényelmesen használható és hatékony eszközt keresel a célra? Akkor megtaláltad. A Bosch TDS4050 Serie | 4 EasyComfort egy nagy teljesítményű gőzállomás, amely megduplázza a vasalás sebességét. 2400 W-os maximális teljesítményével és magas gőznyomásával (akár 5,5 bar) készen áll a szolgálatodra. Nagy teljesítménye gondoskodik arról, hogy szinte azonnal felmelegedjen, és elegendő energiával rendelkezik, hogy remek vasalási eredményeket érhess el. A gőznyomás egy esszenciális tényező a gőzölésnél, ugyanis minél magasabb a nyomás, annál hatékonyabb eredményeket képes elérni. Szerencsére a készülék nagy nyomással rendelkezik, így a gőz behatol a szövetek mélyére és hatékonyan kiegyenesíti és simává varázsolja - gyorsabbá és könnyebbé teszi a vasalást. Az i-Temp Advanced technológiának köszönhetően a gőz mennyisége mindig ideális arányban van a vasalási hőmérsékletnek megfelelően. Nagy teljesítménye és magas gőznyomása garantálja a kiváló minőségű vasalást. A Bosch gőzállomásának nem jelent akadályt a gyűrött ruha és bármilyen anyaggal megbirkózik.

Gazdaságos, de mégis hatékony vasalás

A Bosch TDS4050 gőzállomás vasaláskor mindig kiváló eredményeket érhetsz el. Erős és folyamatos gőznyomású karakterisztikájának köszönhetően könnyedén kezeli a vastag szövetek gyűrődéseit is. A szövetek legmélyéig hatol a gőz, így gyorsan és egyszerűen simítja ki azokat. Ha a 120 g/perc folyamatos gőznyomás sem lenne elég, akkor az Ultimate SteamBoost program képes ezt még tovább fokozni. Soha többé nem fogod úgy gondolni, hogy a ruhák kifogtak rajtad. 290 g-os gőzlöketével a legtartósabb és legnagyobb hatékonyságot nyújtja. Elegendő egyetlen gomb megnyomása, és a legproblémásabb anyagoknak sincs esélye magas gőzlökete ellen. Gyors, megbízható, és költséghatékony. Az egyszerűen kezelhető ECO gomb lehetővé teszi a gőzölés optimalizálását, így egyszerre takaríthatsz meg vizet és energiát, még magas gőzkibocsátás esetén is.

Egyedülálló EasyComfort funkció a könnyebb vasaláshoz

A Bosch TDS4050 gőzállomást magával ragadóan egyedülálló EasyComfort technológiával vértezték fel, amely egyszer és mindenkorra megszünteti a szövet típusának megfelelő gőz bonyolult meghatározását és mindig az aktuális vasalási hőmérséklethez igazítja. Mindig biztosítja a hőmérséklet és a gőzmennyiség optimális kombinációját, így nincs szükség a ruhák előválogatására. Mindkettőt úgy állítja be az automatikus rendszer, hogy a vasalandó ruha rostjai ne károsodjanak. Szeretnél anélkül vasalni, hogy a ruhákhoz megfelelő hőmérséklet beállításán kellene gondolkozni? Szeretnéd egyszerűen és hatékony elvégezni a vasalást válogatás nélkül, egyetlen beállítással mindenféle szövet típushoz? Akkor a Bosch TDS4050 Serie | 4 EasyComfort az ideális választás, amellyel a vasalás szórakoztatóvá válik!

Különleges CeraniumGlissée kerámia vasalótalp

Kivételesen páratlan minőségű kerámia vasalótalppal rendelkezik. A CeraniumGlissée vasalófelület egy robusztus felépítésű, karcálló és optimális siklást biztosító felület a gyors, és gyűrődésmentes vasaláshoz bármilyen szövettel rendelkező ruhán. A speciális vasalótalp szabadalmaztatott háromfázisú Bosch által tervezett gőzcsatornákkal rendelkezik. A háromfázisú technológiája 3 lépést alkalmaz - benedvesítés, szárítás és simítás. Így biztos lehetsz benne, hogy a jól megtervezett gőzcsatorna-elrendezésnek köszönhetően mindig a maximális gőzeloszlást kapod az ideális gőzelosztás érdekében, így tökéletes siklást eredményez a kimosott ruhák felületén. A vasaló felületén található gőzcsatornák innovatív elrendezése sokkal kényelmesebb és kevésbé fárasztó vasalást eredményez.

Garantált egyszerűség és kényelem

A gőzállomás nagy, 1,4 literes víztartállyal rendelkezik, így tetemes mennyiségű mosás vasalását is lehetővé teszi. Vasalás közben bármikor könnyedén újratölthető vízzel és a karbantartás is pofonegyszerű. A gőzállomás karbantartásáról a praktikus Calc'n Clean Easy vízkőmentesítő program gondoskodik, amely lehetővé teszi a káros mészkő-részecskék és egyéb szennyeződések eltávolítását, amelyeket külön tartályban gyűjt össze. Az eszköz időszerű tisztítására a Calc'n Clean Timer időzítő emlékeztet, hogy sokáig maradhasson a háztartásodat szolgálatában a Bosch TDS4050.

Biztonságos és okos vasalás

A termékeinek biztonsága mindig is elsődleges fontosságú volt a Bosch számára. Ezért a Bosch TDS4050 egy megbízható biztosítékkal rendelkezik, amely megvéd téged, az otthonodat és magát a készüléket is. Az Intelligent Secure segítségével biztosítja, hogy a vasalóhárom különböző helyzetben is automatikusan kikapcsoljon. Még akkor sem fog semmi se történni, ha elfelejtetted kikapcsolni - 8 percnyi tétlenség után automatikusan kikapcsol. Ezzel a hasznos, biztonságos és modern tulajdonsággal nemcsak az otthonod biztonságát garantálja, hanem energiát is megtakarít. Egy másik biztonsági megoldás - a SecureLock funkció - gondoskodik arról, hogy a vasaló mindig tökéletesen rögzítve legyen a vasalódeszkához, így elkerülhetjük a vasaló véletlen padlóra ejtését, és sérülését. Ez a rögzítési mód nem csak normál tárolás alatt válik hasznossá, hanem A gőzállomás biztonságos rögzítése nemcsak a normál használat alatt, hanem hordozhatóság szempontjából is segítségedre lesz.  A Bosch márkanév garantálja a vasalás gondtalanságát.

TDS4050 Serie | 4 EasyComfort:

  • EasyComfort funkció - nem kell a hőmérsékletet változtatni és nem kell előválogatni. Vasaljon gyorsan, egyszerűen és biztonságosan
  • Ultimate Steam Boost - Erőteljes gőzlöket, amely a szövetek mélyére hatol (250 g/perc)
  • Calc'n Clean Easy - Hatékony vízkő eltávolító program külön tartállyal
  • Calc'n Clean Timer - Ez a funkció emlékeztet a vízkőmentesítésre
  • I-Temp Advanced funkció - A hőmérséklet és a gőz ideális kombinációja minden vasalható anyaghoz
  • Eco mód - Optimális gőzmennyiség magas gőznyomás mellett, víz és energia megtakarítással
  • Függőleges gőzölés - A szövetek és a ruházat gyors és egyszerű frissítésére szolgáló funkció
  • Biztonsági funkciók - Az eszköz automatikus kikapcsolása hosszabb ideig tartó tétlenség után (3 különböző állásban)
  • SecureLock rendszer - Segíti a vasalódeszkára rögzítést a nagyobb biztonsághoz normál használat és szállítás közben

Felmelegedési idő:
3 perc.

Méretek:
235 × 208 × 350 mm

Tömeg:
3,0 kg

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 120 g/perc
Gőzlövet 290 g/perc
Vasalótalp anyaga Keramika - Ceranium Glissée

Szín

Szín Fehér, Kék
Kód:  BOSPG007
Termékszám:  TDS4050
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20