Oldal frissítése

Bosch TDS4040

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch TDS4040

A Bosch TDS4040 gőzállomás egy rendkívül nagy teljesítményű, 2400 W-os segítőtárs a gyors és egyszerű vasaláshoz. Nagy teljesítményének köszönhetően igen magas (akár 5,5 bar) gőznyomást képes létrehozni, így gőze képes a szövetek legmélyére hatolni. A készülék az állandó gőznyomást (120 g/perc) a CeraniumGlissée kerámia vasalótalpon arányosan elhelyezkedő nyílásokon keresztül adja le. A Calc'nClean Easy-nek köszönhetően a vízkőlerakódás káros hatásai miatt sem kell többé aggódnod. Az I-Temp Advanced funkció feladata pedig az, hogy az aktuálisan beállított hőmérséklet mellett az optimális mennyiségű gőzt biztosítsa. A nagyméretű, 1,4 literes víztartályának hála, a vasalót hosszú ideig használhatod. A gőzállomást ezenfelül számos biztonsági funkcióval is felvértezték, amelyek megbízható védelmet szavatolnak mind a készülék, mind annak használója számára.

A Bosch TDS4040 Serie | 4 EasyComfort legfontosabb jellemzői

  • Kompakt gőzállomás az egyszerű, gyors és biztonságos vasaláshoz
  • Rengeteg biztonsági és praktikus funkcióval rendelkezik
  • 2400 W-os teljesítmény és erőteljes gőznyomás
  • A szövetek mélyére hatol, így gyorsan és könnyedén vasalhatsz
  • Kényelmesen kezelhető és egyszerűen karbantartható
  • Az EasyComfort funkció segít a vasalásban, így nem kell a hőmérsékletet a szövettípusához állítani
  • Mindig ideális mennyiségű gőz a beállított hőmérsékletnek megfelelően (i-Temp Advanced)
  • Vízkő-eltávolító funkció (Calc'n Clean Easy)
  • Calc'n Clean Timer - emlékeztet a készülék karbantartására
  • CeraniumGlissée kerámia vasalótalp
  • Folyamatosan utántölthető, nagy víztartály a hosszú ideig tartó vasaláshoz
  • Eco mód - magas gőzteljesítmény kevesebb víz- és energiafogyasztás mellett
  • Függőleges gőzölés a ruhadarabok gyors és könnyű felfrissítésére
  • Praktikus hálózati vezeték és gőzcső tároló rekesz a könnyű tárolás érdekében
  • Automatikus biztonsági kikapcsolás funkció

Bosch Gőzállomás - nagy teljesítmény a még jobb eredmény érdekében

Szeretnéd felgyorsítani és hatékonyabbá tenni az otthoni vasalást? Egy kényelmesen használható és hatékony eszközt keresel a célra? Ne keress tovább, megtaláltad! A Bosch TDS4040 Serie | 4 EasyComfort egy nagy teljesítményű gőzállomás, amely megduplázza a vasalás gyorsaságát. 2400 W-os maximális bemeneti teljesítményével akár 5,5 bar gőznyomást is képes generálni. Nagy teljesítménye gondoskodik arról, hogy a vasalótalp szinte azonnal felmelegedjen, és elegendő energiát biztosít, hogy még jobb vasalási eredményt érj el még a leggyűröttebb ruhadarabok esetében is. A gőznyomás egy alapvetően fontos tényező a gőzölős vasalásnál, minél magasabb ugyanis a nyomás, annál hatékonyabb eredményt érhetsz el. A nagy nyomásnak köszönhetően a gőz behatol a szövetek legmélyére, és hatékonyan kisimítja az anyagot, ezáltal gyorsabbá és könnyebbé teszi a vasalást. Az i-Temp Advanced technológia beállított hőmérsékletnek megfelelően mindig ideális arányú gőzmennyiséget biztosít a vasaláshoz. A készülék nagy teljesítménye és magas gőznyomása kiváló minőségű vasalást garantál. A Bosch gőzállomásának nem jelent akadályt egyetlen gyűrött ruha sem, és akármilyen anyaggal megbirkózik.

Gazdaságos, de mégis hatékony vasalás

A Bosch TDS4040 gőzállomással mindig kiváló eredményeket érhetsz el. A készülék erős és folyamatos gőznyomása révén könnyedén kisimítja a vastagabb szövetek gyűrődéseit is. A gőz egészen a szövetek legmélyéig hatol, így a vasaló gyorsan és egyszerűen kisimítja az anyagot. Ha a 120 g/perc erejű folyamatos gőznyomás sem lenne elég, akkor az Ultimate SteamBoost program képes ezt még tovább fokozni. Ezentúl egyetlen gyűrött ruhadarab sem foghat ki rajtad. A Bosch gőzállomás, 270 g-os gőzlöketével a legtartósabb eredményeket és legnagyobb hatékonyságot szavatolja. Elegendő egyetlen gomb megnyomása, és a legproblémásabb anyagoknak sincs esély a magas gőzlöket ellen. A készülék gyors, megbízható és költséghatékony megoldást nyújt. Az egyszerűen kezelhető ECO gomb lehetővé teszi a gőzölés optimalizálását, így vizet és energiát is megtakaríthatsz egyszerre, még magas gőzkibocsátás esetén is.

Egyedülálló EasyComfort funkció a könnyebb vasaláshoz

A Bosch TDS4040 gőzállomást egy lenyűgözően egyedülálló EasyComfort technológiával is felvértezték, amelynek hála nem kell többé bajlódnod a szövet típusának megfelelő hőmérséklet-beállítással. A gőzállomás mindig automatikusan beállítja a hőmérséklet és a gőzmennyiség optimális kombinációját, így nincs szükség a ruhák előválogatására. A rendszer úgy állítja be mindkettőt, hogy a vasalandó ruha rostjai ne károsodjanak. Szeretnél végre anélkül vasalni, hogy a ruhadarabokhoz megfelelő hőmérséklet beállításán kellene gondolkozni? Szeretnéd egyszerűen és hatékony elvégezni a vasalást válogatás nélkül, egyetlen beállítással mindenféle szövet típushoz? Akkor a Bosch TDS4040 Series | 4 EasyComfort az ideális választás, amellyel a vasalás kikapcsolódás lesz a számodra!

Különleges CeraniumGlissée vasalótalp

A Bosch TDS4040 gőzállomás egy páratlan minőségű kerámia vasalótalppal rendelkezik. A CeraniumGlissée vasalófelület egy robusztus felépítésű, karcálló és optimális siklást biztosító felület a gyors, és gyűrődésmentes vasaláshoz bármilyen szövettel rendelkező ruhán. A speciális vasalótalp szabadalmaztatott háromfázisú Bosch által tervezett gőzcsatornákkal rendelkezik. Vasalási technológiája 3 lépést alkalmaz - benedvesítés, szárítás és simítás. Jól megtervezett gőzcsatorna elrendezésével biztos lehetsz benne, hogy mindig az ideális gőzelosztást kapod maximális gőznyomás mellett, amely tökéletes siklást eredményez a kimosott ruhák felületén. A vasalótalp felületén található gőzcsatornák innovatív elrendezése sokkal kényelmesebb és kevésbé fárasztó vasalást eredményez.

Garantált egyszerűség és kényelem

A gőzállomás egy nagy, 1,4 literes víztartállyal rendelkezik, így nagyobb  mennyiségű ruha vasalását is lehetővé teszi. A tartály vasalás közben bármikor könnyedén újratölthető vízzel, és a karbantartása is gyerekjáték. A gőzállomás karbantartásáról a praktikus Calc'n Clean Easy vízkőmentesítő program gondoskodik, amely lehetővé teszi a káros mészkő részecskék és egyéb szennyeződések eltávolítását, amelyek külön tartályban gyűlnek össze. Az eszköz időközönkénti tisztítására a Calc'n Clean Timer időzítő emlékeztet, hogy a Bosch TDS4040 sokáig maradhasson háztartásod szolgálatában.

Biztonságos és okos vasalás a Bosch-tól

Termékeinek biztonsága mindig is elsődleges fontosságú volt a Bosch számára. Ezért a Bosch TDS4040 egy olyan megbízható biztosítékkal rendelkezik, amely megvéd téged, az otthonodat és magát a készüléket is. Az Intelligent Secure funkció segítségével biztosítja, hogy a vasaló három különböző helyzetben is automatikusan kikapcsoljon. Még akkor sem történhet semmi baj, ha elfelejtetted kikapcsolni, ugyanis 8 percnyi inaktivitás után automatikusan kikapcsol. Ez a kellemes, biztonságos és modern tulajdonsága nemcsak az otthonod biztonságát garantálja, de energiát is spórol. A Bosch márkanév a gondtalan vasalás garanciája.


TDS4040 Serie | 4 EasyComfort gőzállomás tulajdonságai:

  • EasyComfort funkció - nem kell a hőmérsékletet változtatni és nem kell a ruhákat előválogatni
  • Ultimate Steam Boost - Erőteljes gőzlöket, amely a szövetek mélyére hatol (250 g/perc)
  • Calc'n Clean Easy - Hatékony vízkő-eltávolító program külön tartállyal
  • Calc'n Clean Timer - Emlékeztet a vasaló karbantartására
  • I-Temp Advanced funkció - A hőmérséklet és a gőz ideális kombinációja minden vasalható anyaghoz
  • Eco mód - Optimális gőzmennyiség magas gőznyomás mellett, víz és energia megtakarításával
  • Függőleges gőzölés - A szövetek és a ruházat gyors és egyszerű frissítésére
  • Biztonsági funkciók - Az eszköz automatikus kikapcsolása hosszabb ideig tartó inaktivitás után (3 helyzetben)

Felmelegedési idő:
3 perc

A készülék méretei (Szé × Ma × Mé):
235 × 208 × 350 mm

Tömeg:
3,0 kg

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 120 g/perc
Gőzlövet 270 g/perc
Vasalótalp anyaga Keramika - Ceranium Glissée

Szín

Szín Fehér, Kék
Kód:  BOSPG006
Termékszám:  TDS4040
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10