Oldal frissítése

Bosch TDS2140

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch TDS2140

A Bosch TDS2140 gőzállomás 2400 W-os, nagy teljesítményének köszönhetően rendkívül hatékony segítségnek bizonyul majd, hogy gyorsan és egyszerűen vasalhass. A nagy bemeneti teljesítmény nagyon erős gőznyomás létrehozását teszi lehetővé (legfeljebb 4,5 bar), és ezáltal a gőz mélyebb behatolását a szövetbe. A tartós gőzmennyiség (110 g/perc) olyan nyílásokon áramlik ki, amelyek ideálisan helyezkednek el a különleges Palladium Glissée vasalótalpon. A Calc'nClean Easy vízkőmentesítő program mellett nem kell aggódnod a káros lerakódások miatt sem. Az I-Temp Advanced funkció biztosítja, hogy az optimális mennyiségű gőz mindig az aktuálisan beállított hőmérsékleten készüljön. A nagy 1,5 literes víztartálynak köszönhetően hosszú ideig vasalhatsz. A biztonsági elemek megbízhatóan védik a felhasználót és a készüléket.

A Bosch TDS2140 gőzállomás legfontosabb jellemzői

  • Kompakt gőzállomás, hogy a vasalás egyszerű, gyors és biztonságos legyen
  • Számos biztonsági és praktikus funkcióval rendelkezik
  • Gőzállomás 2400 W maximális bemeneti teljesítménnyel és nagy gőznyomással
  • Gyors és könnyű vasalás a szövetek mélygőzölésének köszönhetően
  • A vasaló kényelmesen kezelhető és egyszerűen karbantartható
  • Vízkőmentesítő program (Calc'n Clean Easy)
  • Calc'n Clean Timer, amely automatikusan emlékeztet a karbantartás szükségességére
  • Mindig a beállított hőmérséklethez ideális gőzmennyiség áramoltatása (i-Temp Advanced funkció)
  • Különlegesen ellenálló Palladium Glissée vasalótalp
  • Bármikor újratölthető nagy víztartály a hosszabb vasaláshoz
  • Eco gomb: nagy gőzteljesítmény, ugyanakkor vizet és energiát takarít meg
  • Függőleges gőzölés a ruhák gyors és könnyű felfrissítéséhez
  • Praktikus rekesz a vasalókábel tárolásához
  • Biztonságos gőzállomás automatikus kikapcsolás funkcióval

Bosch gőzállomás - kiemelkedően nagy teljesítmény

Olyan vasalót keresel, amely gyorsabbá és hatékonyabbá teszi az otthoni vasalást? Olyan hatékony eszközt, amely kényelmesen kezelhető? Akkor megtaláltad. A Bosch TDS2140 nagy teljesítményű gőzállomással kétszer olyan gyorsan megy a vasalás. Maximális teljesítménye 2400 W, amelynek köszönhetően a gőznyomás akár 4,5 bar is lehet.  Nagy teljesítménye mellett a vasaló gyorsan felmelegszik, és elegendő energiát biztosít, hogy a vasalás eredménye mindig kiváló legyen. A gőzölésnél szintén nagyon fontos a nyomás. Minél nagyobb a nyomás, annál jobb az eredmény. A nagy nyomásnak köszönhetően a gőz mélyen behatol a szövetbe, hatékonyan kiegyenesíti a szálakat és kisimul az anyag, így a vasalás gyorsabb és könnyebb lesz. Az i-Temp Advanced funkciónak köszönhetően a gőz mennyisége mindig a beállított vasalási hőmérséklethez igazodik. A nagy teljesítményű és magas gőznyomással történő vasalás eredménye mindig kiváló lesz. A Bosch gőzállomáson nem foghat ki semmiféle gyűrődés és semmilyen anyag.

Energiatakarékos gőzölés a Bosch TDS2140 készülékkel

Ha a Bosch TDS2140 gőzállomással vasalsz, az eredmény mindig nagyon jó lesz. Az erős, folyamatos gőzkibocsátásnak köszönhetően könnyen elbánik a sűrű szövetek makacs gyűrődéseivel is. A gőz nagyon mélyen behatol az anyagba, és így az gyorsan és egyszerűen kisimul. És ha a 110 g/perc sebességű állandó gőzkibocsátás nem lenne elég, az Ultimate SteamBoost program erőteljes gőzlöketekkel még mélyebben a ruhába juttatja a gőzt.  Soha nem lesz olyan érzésed, hogy egy bizonyos anyagot sehogy sem lehet kivasalni. A Bosch gőzállomással biztosan nem, amely a legmakacsabb gyűrődésekkel is megbirkózik a rendkívüli, 220 g-os gőzlöket segítségével. Elegendő megnyomni a gombot és egyetlen problémás anyag sem állhat ellen ekkora gőzmennyiségnek. Gyors, megbízható, mégis költséghatékony. A könnyen kezelhető ECO gomb lehetővé teszi a gőzkibocsátás gyakoriságának optimalizálását, így víz és energia is megtakarítható, még nagy mennyiségű gőzkibocsátás esetén is.

Különleges Palladium Glissée vasalótalp

A Bosch TDS2140 gőzállomás rendkívül jó minőségű vasalótalppal rendelkezik. A vasalótalpon a gőzcsatornák 3-zónás elrendezésben helyezkednek el. A háromzónás vasalás technika 3 lépésből áll - nedvesítés, szárítás és simítás. Ezért biztos lehetsz benne, hogy a kifinomult elrendezésű gőzcsatornák biztosítják az ideális gőzelosztást és ezzel egy időben lehetővé teszik a vasalótalp lehető legjobb siklását a vasalt anyag felületén. A Palladium Glissée vasalótalp különösen masszív, karcálló és optimális siklást biztosít bármely textílián a gyors, gyűrődésmentes vasaláshoz.

Az egyszerűség és a kényelem garantált

A gőzállomás 1,5 literes víztartállyal rendelkezik. Így könnyen vasalhatsz nagy mennyiségű ruhát is. Vasalás közben bármikor utántöltheted a vizet. A karbantartása is egyszerű. A gőzállomás karbantartását a praktikus Calc'n Clean Easy vízkőmentesítő program biztosítja. Hatékonyan távolítja el a káros vízkő-lerakódást és más szennyeződéseket, amelyek egy külön tartályba kerülnek. És ha a készülék tisztítása szükségessé vált, a Calc'n Clean Timer emlékeztet erre. Ennél kényelmesebb nem is lehetne. A Bosch TDS2140 gőzállomás biztosan sokáig kitart melletted.

Biztonságos és okos Bosch vasaló

A termékbiztonság a Bosch számára elsődleges fontosságú. Ezért a Bosch TDS2140 gőzállomás megbízható biztonsági elemekkel rendelkezik, amelyek megvédik a felhasználót, az otthonát és magát az eszközt is. Az Intelligent Secure biztosítja, hogy a vasaló három különböző helyzetben automatikusan kikapcsoljon. Még ha el is felejtetted kikapcsolni, akkor sem történik semmi. Ha 8 percig nem használod, kikapcsol. Ez a remek, biztonságos és modern tulajdonság nemcsak a biztonságodról gondoskodik, hanem még energiát is megtakarít. A Bosch gondtalan vasalást garantál.

A Bosch TDS2140 gőzállomás funkciói:

  • Ultimate Steam Boost - Erőteljes gőzlöket 220 g-ig, amely több gőzt juttat az anyag mélyébe
  • Calc'n Clean Easy -  Hatékony vízkőmentesítő program külön tartállyal
  • Calc'n Clean Timer -  Ez a funkció emlékeztet arra, hogy a vasaló tisztításra szorul
  • I-Temp Advanced - A hőmérséklet és a gőz ideális kombinációját garantálja minden vasalható anyag esetében
  • Eco beállítás - Optimalizálja a gőzlöket gyakoriságát, miközben vizet és energiát takarít meg
  • Függőleges gőzölés - A textíliák és a ruházat gyors és egyszerű felfrissítésére szolgáló funkció
  • Secure biztonsági funkció - Az eszköz automatikusan kikapcsol hosszabb ideig tartó inaktivitás esetén (3 helyzetben)

Felfűtési idő:
3 perc

A vasaló mérete (Szé × Ma × Mé):
235 × 208 × 350 mm

Tömeg:
3,0 kg

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 110 g/perc
Gőzlövet 220 g/perc
Vasalótalp anyaga Nerez s keramikou - Palladium Glissée

Szín

Szín Fehér, Kék
Kód:  BOSPG003
Termékszám:  TDS2140
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05