Oldal frissítése

Bosch TDS2120

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch TDS2120

A Bosch TDS2120 gőzállomás egy rendkívül nagy erejű, 2400 W-os teljesítménnyel rendelkező asszisztens a gyors és egyszerű vasaláshoz. Nagy bemeneti teljesítményének köszönhetően erőteljes gőznyomást képes létrehozni (akár 4,5 bar), így gőze képes a szövetek legmélyére hatolni. Az állandó gőznyomást (110 g/perc) a vasalótalp nyílásain keresztül adja le, amelyek arányosan helyezkednek el a speciális PalladiumGlissé vasalótalp felületén. A Calc'nClean Easy-nek köszönhetően nem kell félned a vízkőlerakódás káros hatásaitól. Az I-Temp Advanced biztosítja az optimális mennyiségű gőz kibocsátást az aktuálisan beállított hőmérséklet mellett. Az 1,5 literes, nagy víztartályának hála, hosszú ideig vasalhatsz vele. Ezenfelül számos biztonsági funkcióval is rendelkezik, amelyek megbízhatóan védik a készülékét.

A Bosch TDS2120 legfontosabb jellemzői

  • Kompakt gőzállomás az egyszerű, gyors és biztonságos vasaláshoz
  • Rengeteg biztonsági és praktikus tulajdonsággal rendelkezik
  • 2400 W maximális bemeneti teljesítmény és erőteljes gőznyomás
  • A szövetek mélyére hatol, így gyorsan és könnyedén vasalhatsz
  • Kényelmesen kezelhető és egyszerűen karbantartható
  • Vízkő eltávolító program (Calc'n Clean Easy)
  • Calc'n Clean Timer - emlékeztet az eszköz karbantartására
  • Mindig ideális mennyiségű gőz a beállított hőmérséklethez (i-Temp Advanced)
  • Speciális és tartós PalladiumGlissée vasalótalp
  • Folyamatosan utántölthető, nagy víztartály a hosszú vasaláshoz
  • Eco mód - magas gőz teljesítmény kevesebb víz- és energiafogyasztás mellett
  • Függőleges gőzölés a ruhadarabok gyors és könnyű felfrissítésére
  • Praktikus hálózati vezeték és gőzcső tároló rekesz a könnyű tárolás érdekében
  • Automatikus biztonsági kikapcsolás funkció

Bosch Gőzállomás - sok watt a nagy teljesítményért

Szeretnéd felgyorsítani és hatékonyabbá tenni az otthoni vasalást? Egy kényelmesen használható és hatékony eszközt keresel a célra? Ne keress tovább, megtaláltad! A Bosch TDS2120 egy nagy teljesítményű gőzállomás, amely megduplázza a vasalás gyorsaságát. 2400 W maximális bemeneti teljesítményével akár 4,5 bar gőznyomást is képes elérni. Nagy teljesítménye gondoskodik arról, hogy szinte azonnal felmelegedjen, és elegendő energiát biztosít, hogy remek vasalási eredményeket érhess el a leggyűröttebb ruhadaraboknál is. A gőznyomás egy esszenciális tényező a gőzölésnél, ugyanis minél magasabb a nyomás, annál hatékonyabb eredményeket képes elérni a készülék. Szerencsére kellően nagy nyomással rendelkezik, így a gőz behatol a szövetek legmélyére és hatékonyan kiegyenesíti és simává varázsolja azokat, ezáltal gyorsabbá és könnyebbé teszi a vasalást. Az i-Temp Advanced technológia mindig ideális arányú gőz mennyiséget biztosít a vasaláshoz beállított hőmérsékletnek megfelelően. Nagy teljesítménye és magas gőznyomása garantálja a kiváló minőségű vasalást. A Bosch gőzállomásának nem jelent akadályt egyetlen gyűrött ruha sem és akármilyen anyaggal megbirkózik.

Gazdaságos, de mégis hatékony vasalás

A Bosch TDS2120 gőzállomás mindig kiváló eredményeket ér el a vasalásban. Erős és folyamatos gőznyomású karakterisztikájának köszönhetően könnyedén kezeli a vastag szövetek gyűrődéseit is. Egészen a szövetek legmélyéig hatol a gőz, amely gyorsan és egyszerűen simítja ki azokat. Ha a 110 g/perc erejű folyamatos gőznyomás sem lenne elég, akkor az Ultimate SteamBoost program képes ezt még tovább fokozni. Soha többé nem fogod úgy érezni, hogy a ruhák kifogtak rajtad. A Bosch gőzállomása, 220 g-os gőzlöketével a legtartósabb eredményeket és legnagyobb hatékonyságot nyújtja. Elegendő egyetlen gomb megnyomása, és a legproblémásabb anyagoknak esélye sem marad a magas gőzlöket ellen. Gyors, megbízható, és költséghatékony. Az egyszerűen kezelhető ECO gomb lehetővé teszi a gőzölés optimalizálását, így egyszerre takaríthatsz meg vizet és energiát, még magas gőzkibocsátás esetén is.

Különleges PalladiumGlissée vasalótalp

A Bosch TDS2120 gőzállomás egy minőségi PalladiumGlissée vasalótalppal rendelkezik. A vasalótalp felületén található gőzcsatornák 3-zónás elrendezésűek. Vasalási technológiája 3 lépést alkalmaz - benedvesítés, szárítás és simítás. A jól megtervezett gőzcsatorna elrendezésével biztos lehetsz benne, hogy mindig az ideális gőzelosztást kapod maximális gőznyomás mellett, amely tökéletes siklást eredményez a kimosott ruhák felületén. A PalladiumGlissée vasalófelület egy robusztus felépítésű, karcálló és optimális siklást biztosító felület a gyors, és gyűrődésmentes vasaláshoz.

Garantált egyszerűség és kényelem

A gőzállomás egy nagy, 1,5 literes víztartállyal rendelkezik, így tetemes mennyiségű mosás vasalását is lehetővé teszi. Vasalás közben bármikor könnyedén újratölthető vízzel és a karbantartása is pofonegyszerű. A gőzállomás karbantartásáról a praktikus Calc'n Clean Easy vízkőmentesítő program gondoskodikamely lehetővé teszi a káros mészkő részecskék és egyéb szennyeződések eltávolítását, amelyeket külön tartályban gyűjt össze. Az eszköz időszerű tisztítására a Calc'n Clean Timer időzítő emlékeztet, hogy sokáig maradhasson a háztartásod szolgálatában a Bosch TDS2120.

Biztonságos és okos vasalás a Bosch-tól

Termékeinek biztonsága mindig is elsődleges fontosságú volt a Bosch számára. Ezért a Bosch TDS2120 egy olyan megbízható biztosítékkal rendelkezik, amely megvéd téged, az otthonodat és magát a készüléket is. Az Intelligent Secure funkció segítségével biztosítja, hogy a vasaló három különböző helyzetben is automatikusan kikapcsoljon. Még akkor sem fog semmi baj történni, ha elfelejtetted kikapcsolni, ugyanis 8 percnyi tétlenség után automatikusan kikapcsol. Ez a kellemes, biztonságos és modern tulajdonsága nemcsak az otthonod biztonságát garantálja, de energiát is spórol. A Bosch márkanév garantálja a vasalás gondtalanságát.

Bosch TDS2120 gőzállomás:

  • Ultimate Steam Boost - Erőteljes gőzlöket, amely a szövetek mélyére hatol (250 g/perc)
  • Calc'n Clean Easy - Hatékony vízkő eltávolító program külön tartállyal
  • Calc'n Clean Timer - Emlékeztet a vasaló karbantartására
  • I-Temp Advanced funkció - A hőmérséklet és a gőz ideális kombinációja minden vasalható anyaghoz
  • Eco mód - Optimális gőzmennyiség magas gőznyomás mellett, víz és energia megtakarításával
  • Függőleges gőzölés - A szövetek és a ruházat gyors és egyszerű frissítésére szolgáló funkció
  • Biztonsági funkciók - Az eszköz automatikus kikapcsolása hosszabb ideig tartó tétlenség után (3 helyzetben)

Felmelegedési idő:
3 perc.

A készülék méretei (Szé. × Ma. × Mé.):
235 × 208 × 350 mm

Tömeg:
3,0 kg

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 110 g/perc
Gőzlövet 200 g/perc
Vasalótalp anyaga Nerez s keramikou - Palladium Glissée

Szín

Szín Fehér, Sárga
Kód:  BOSPG002
Termékszám:  TDS2120
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20