Oldal frissítése

Bosch TDS1606

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch TDS1606

Kényeztesse magát a kényelmes vasaláshoz a gőzfejlesztő Bosch, amely gőzt termel egy 4 bar nyomás, integrált biztonsági rendszert. Pohodlí při žehlení zvyšuje ergonomický úchop a korková rukojeť. Tökéletes eredmények segítenek létrehozni egy szakmai vasalótalp és a képesség, hogy a gőzölős vasalás vagy száraz vasalás.
Bosch TDS1606 használatra kész a 7 perc és egy nagy rozsdamentes acél tartályok vízzel 1 literre külső fűtőelem. Trvalý přísun páry dosahuje síly 90 g/min, nechybí ani možnost vertikálního žehlení pro osvěžení oděvů. Azt értékelik a rugalmas csere vasaló, ahol meg lehet helyezni a felső része a gőz állomás vagy egy vasaló asztalt. Kábel hossza 1,8 m és kényelmesen tárolhatjuk egy külön helyet a gőz állomás.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Függőleges

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 250 W
Gőzkibocsátás 90 g/perc

Szín

Szín Fehér
Kód:  EAD6028b
Termékszám:  TDS1606
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05