Oldal frissítése

BOSCH TDI903231H

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH TDI903231H

Nemcsak a precízen kivasalt ruha, hanem a tökéletes tisztaság - ez a Bosch ProHygienic TDI903231H, az első kompakt gőzállomásos vasaló. A vasaló rendelkezik a Hygiene nevű egyedülálló programmal, ami hatékonyan és azonnal eltávolítja a baktériumokat gőz segítségével. Ezzel az innovatív technológiával, a HygienicSteam vasalással, az anyagban található baktériumok akár 99%-át is elpusztíthatja. További funkció a MotorSteam speciális rendszer, melynek köszönhetően az integrált motor segítségével a gőz mélyebre bejut az anyagba. Minden vasaláskor élvezheti az optimális hőmérséklet-gőz kombinációt az i-Temp Advanced funkcióval. A vasalóban van egy okos szenzor is, amely automatikusan ki- és bekapcsolja a vasalót akkor, amikor elengedjük vagy megfogjuk a fogantyút. Nem kell aggódnia amiatt sem, hogy a sok gőzfejlesztés miatt vízkövessé válik a vasaló köszönhetően az extra hatékony négyszeres tisztító funkciónak, mely óvja és alaposan tisztítja a vasalót.

Legfontosabb jellemzők

  • HygenicSteam egyedülállő technológia elpusztítja a baktériumok akár 99%-át
  • MotorSteam funkció az állandó és intenzív gőzfejlesztési teljesítményhez, köszönhetően az intelligens motornak
  • ITA a tökéletes hőmérséklet-gőz arányhoz, így gyorsan és biztonságosan vasalhat bármilyen vasalható anyagot
  • SenzorStream - érintés alapú ki- és bekapcsolás
  • 4 Anticalc tisztítás - öntisztító szelep, calc'n clean, beépített anti-calc rendszer és tisztító folyadék vízkő ellen

Gőz szupergenerátor

A vasaló akár 65 g/perc gőzfejlesztési kapacitással rendelkezik, ami jelentősen megkönnyíti az ellenálló gyűrődések kivasalását is. Ehhez járul hozzá az akár 200 g/perc nagyságú gőzlöket is.  Az AdvancedSteam rendszer hatékonyan továbbítja a gőzt az új formájú és kialakítású gőzcsatornákban. Nem kell rettegnie attól, hogy kedvenc ruhadarabját kiégeti vagy kifakul, köszönhetően a tökéletes hőmérséklet-gőz aránynak, amivel gond nélkül kivasalja a legellenálóbb gyűrődéseket is. A speciális vasalótalpnak és az újszerű kialakítású mázas gőzcsatornáknak köszönhetően a ruhákat egy mozdulattal kivasalhatja. Nincs több felesleges gőzfelhő - egy gomb megnyomásával 3 gőzölő fokozat közül lehet választani.

A komfort természetes

A 4 Anticalc rendszer ellenőrzi a vasalóban a vízkő lerakódását. Ezzel nemcsak a vasaló élettartamát növeli meg, hanem gondoskodik a vasaló és az Ön ruhájának a tisztaságáról is. További hasznos funkció a DripStop, ami meggátolja, hogy a vasalóból csöpögjön a víz. Ezáltal elkerülheti, hogy a csöpögő víztől foltos legyen a vasalt ruha. A TempOK jelzés megmutatja, hogy felmelegedéskor vagy lehűléskor mikor éri el a vasaló a beállított hőmérsékletet. Amernnyiben extra gőzre van szüksége, elegendő megnyomni a SteamOnDemand gombot és addig nyomva tartani, amíg szükséges. A vasaló tervezésekor fontos szempont volt az, hogy praktikus legyen, ezért látták el a QuickFill lezárható betöltőnyílással, melyen keresztül gyorsan feltölthető a 400 ml-es tartály. További előnye az alacsony súly és ergonómikus forma, aminek köszönhetően kényelmes fogása van. A 2,5 m hosszú kábellel könnyen megtalálhatja az optimális helyet a vasaláshoz.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 3 200 W
Gőzkibocsátás 65 g/perc
Gőzlövet 220 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Szín

Szín Lila
Kód:  EAD6021t
Termékszám:  TDI903231H
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05