Oldal frissítése

Bosch TDA703021A

4,4 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch TDA703021A

A Bosch gőzölős vasaló háromszoros tisztítórendszerrel rendelkezik. Egyszerű a vízutántöltés. Az extra hosszú kábel segítségével kényelmes a vasalás a vasalódeszka teljes hosszában. A tökéletes vasaláshoz változtathatja a vasaló hőmérsékletét. A Ceranium-glissée vasalótalp optimális a csúszást és gőzelosztást biztosít köszönhetően a gőzcsatornák 3 zónás elrendezésének. A magas minőségű vasalótalp edzett alumíniumból készült melyen zománcozott vonalak futnak. Az állandő gőzmennyiséget 5 fokozatban szabályozhatja azért, hogy tökéletes legyen a vasalási eredmény.

Biztosan értékeli a rozsdamentes vasalócsúcsot, melyben speciális horony van kialakítva azért, hogy a nehezen hozzáférhető helyeken, pl. a gombok környékén is könnyedén kivasalható legyen a ruha. Vízpermet, működési jelzőfény, kényelmes markolat és zárható víztartály egészítik ki a vasaló szolgáltatásait. A sötét anyagok vasalásakor értékelni fogja az AntiShine programot.

Felbecsülhetetlen a SelfClean öntisztító funkció valamint a beépített AntiCalc vízkőmentesítő funkció. A további tulajdonsága a csöpögésgátló DripStop funkció - ez az integrált rendszer a vasaló hőmérsékletére reagál és amikor túl alacsony a vasaló hőmérséklete ahhoz, hogy gőz képződjön, bezárja a szelepet a víztartály és a gőzkamra között. Így nem csöpög a víz a vasalóból alacsony hőmérsékleten. Az iTemp funkció pedig a különböző anyagokra vonatkozó beállításokat jelenti.

A biztonságot a Secure funkció garantálja - ez a kikapcsolási automatika. A TempOK jelzőfény pedig mutatja, hogy éppen melegszik, vagy hűl a vasaló

Műszaki adatok:

  • Teljesítmény: 3000 W
  • Vasalótalp: Ceranium Glissée
  • Gőzlövet: 200 g/perc
  • Állandó gőz 50 g/perc
  • Függőleges gőzölés
  • Víztartály kapacitás: 380 ml
  • Kábelhossz: 2,5 m
  • súly: 1,9 kg
  • DripStop: csöpögésgátlás
  • AntiCalc: tripla tisztítási funkció
  • Biztonságos: automatikus kikapcsolás
  • Méretek: 156 x 120 x 311 mm

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Gyorsmelegítés
Egyéb funkciók Öntisztítás
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 3 000 W
Gőzkibocsátás 50 g/perc
Gőzlövet 200 g/perc

Szín

Szín Kék
Kód:  EAD6021e
Termékszám:  TDA703021A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20