Oldal frissítése

BOSCH TAT4P427

23 490 Ft

BOSCH TAT4P427

A kedvenc ételeid egyike a pirítós, de otthon nem tudod elkészíteni, vagy nem szereted, ha megszívja magát olajjal? Ebben az esetben nem kerülheti el a figyelmed a nagyszerű Bosch kenyérpirító. Ezzel a modellel lehetőséged van két fél szelet kenyeret elkészíteni egyszerre. A sütési idő beállítása funkciót használva tökéletesen megsült pirítóst kapsz. A kiolvasztás funkció is magára vonja a figyelmed. Ezt főleg akkor fogod kihasználni, ha nagyobb mennyiségű péksüteményt tárolsz a mélyhűtődben. Egyszerűen beállíthatod, mennyire süljön át a pirítós. Ha váratlanul megváltoztak a terveid, mindössze egyetlen gombnyomással ki tudod kapcsolni a kenyérpirítót. Az automatikus kikapcsolást azok fogják szeretni, akiknek ételkészítés közben más feladatokkal is foglalkozniuk kell. Az elsőrangú Bosch kenyérpirító magas kiemelés funkcióval is rendelkezik. Így nem fogod megégetni magad amikor kiveszed a pirítóst. Nem szereted, ha a kenyér két oldala eltérő színű? A középrehúzó funkció segítségével mindkét oldal egyenletesen pirul meg. A kenyérpirító gyártásához minőségi anyag szolgált, amely a nagyszerű fém.

Kenyérpirító BOSCH TAT4P427 ...

A kiváló BOSCH TAT4P427 kenyérpirító érdekes paraméterei

  • Pirítós kényelmes és egyszerű elkészítésére tervezett kenyérpirító
  • Két fél szelet kenyeret tud elkészíteni egyszerre
  • Sütési idő beállítása funkció
  • Szabályozható pirítási intenzitás
  • A kitűnő Bosch kenyérpirító kiolvasztásra is alkalmas
  • Egy biztosíték megakadályozza, hogy a kenyér keresztbe álljon
  • Automatikus kikapcsolás funkcióval látták el
  • A kenyérpirító szerkezete magas kiemeléssel is rendelkezik
  • A középre húzás funkció biztosítja a kenyér egyenletes átsülését
  • Színe bézs
  • Fogyasztása 970 W
Kenyérpirító BOSCH TAT4P427 ...

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 970 W
Anyag Fém
Pirítós szeletek száma 2

Funkciók és tartozékok

Funkció Sütési idő beállítása, Pirítás szabályozása, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Biztosíték a kenyér elakadása ellen, Automatikus kikapcsolás, Magas kiemelés, Középre igazítás, Melegszendvics készítés

Szín

Szín Bézs

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria
Kód:  BOSTO847
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  TAT4P427
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05