Oldal frissítése

TASSIMO Vivy2 TAS1403

4,3 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

TASSIMO Vivy2 TAS1403

Szeretne élvezni a kávét a kedvenc kávézójában otthon kényelmében? Ezután feltétlenül szüksége van egy Tassimo Vivy 2 kávéfőzőre, amely egyetlen gombnyomás után elkészíti kedvenc italát. Kompakt méretének köszönhetően nem kell túl sokat aggódnia a kávéfőzővel szemben, de biztos lehet benne, hogy a modern design és a megkülönböztető piros szín a konyhában nagyszerű lesz. A Tassimo Vivy olyan embereket is gondol, akik nagy csészéket vagy magas poharakat szeretnek a kávéért - rugalmas állványa állítható magasságú, és szükség esetén teljesen eltávolítható.

A Tassimo Vivas fő jellemzői piros színben

  • kávé előkészítése egyetlen gomb megnyomásával
  • Állítható állvány különböző méretű csészékhez és edényekhez
  • kompakt méretek
  • modern design
  • 0,7 literes víztartály
  • gyors fűtés
  • automatikus léptéktisztítás és eltávolítás

A kávéfőző gondosan megtervezett

A Tassimo Vivy tökéletesen megfelel a kényelemnek . A kedvenc kávé elkészítéséhez csak egy gombot nyomja meg a kapszula behelyezése után, és szinte annyira könnyedén tisztíthatja a kávéfőzőt. A vízkő tisztításához és eltávolításához elég, ha behelyezi a kávéfőzővel ellátott szervizlapot, és minden mást önnek meg kell tennie. Egy egyszerűen eltávolítható 0,7 literes víztartálynak köszönhetően a víz feltöltése is egyszerű.

A Tassimo csúcstechnológiája

Az innovatív áramlási melegítőnek köszönhetően a kávéfőző nagyon gyorsan fűthető, és egy percig kávét tehet az asztalon. Ezenkívül a kávéfőző készenléti üzemmódban van, amely automatikusan átáll minden egyes égetési folyamatra, ami jelentősen csökkenti az energiafogyasztását. A Tassimo Vivy egy ilyen jó választás nemcsak a tárcájához, hanem a környezethez is.

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 300 W
Víztartály űrtartalma 0,7 l

Funkciók

Karbantartási és tisztítási funkciók Energiatakarékos mód

Kapszula

Kapszula típusa Tassimo

Felszerelés

Karbantartás és tisztítás Öntisztító rendszer

Méret & súly

Mélység 31 cm
Szélesség 16,9 cm
Magasság 25,1 cm
Tömeg 2,6 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  BSHES004
Termékszám:  TAS1403
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20