Oldal frissítése

Bosch Tassimo TAS1257

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch Tassimo TAS1257


Készítsd el kedvenc italod egy gombnyomással

Készíts ízletes kávét vagy más forró italt otthonod kényelmében mindösszesen egy gombonyomással. Egyszerűen helyezd kedvenc T DISC kapszulád a kávéfőzőbe, töltsd fel a víztartályt, a TASSIMO pedig minden továbbiról gondoskodik. Italod rögtön elkészül köszönhetően a gyors felfűtési technológiának. Csak dőlj hátra és élvezd!


Kisebb helyigény, még nagyobb élvezet!

A Tassimo egy kisméretű helytakarékos készülék, így nem foglal sok helyet konyhádban. Kis mérete ellenére a készülékkel italok, és különböz márkájú kapszulák széles választékát elkészítheted, csak úgy mint más TASSIMO berendezésekkel.


Energiatakarékos üzemmód

Minden főzési ciklust követően a készülék automatikusan készenléti állapotba kapcsol. Ezzel  nem csak a készülék energiafogyasztása csökken, de a Te áramszámláid végösszege is. A készülék aktuális állapotáról egy könnyen olvasható LED Kijelző nyújt információt.


Tassimo Intellibrew
 

Tassimo Intellibrew

A szabadalmazott smart vonalkód, azaz INTELLIBREW technológiának köszönhetően, az italod mindig tökéletes lesz. Egyszerűen olvasd be a kapszulán található vonalkódot amelyből a készülék az adott ital elkészítéséhez szükséges legfontosabb információkat automatkusan kiolvassa: szükséges vízmennyiség, főzési idő, hőmérséklet - így italod mindig tökéletes lesz.

Rövid felfűtési idő
 

Rövid felfűtési idő

Az innovatív átfolyási technológiának köszönhetően a felfűtési idő rendkívül alacsony, így kedvenc forró italaidat azonnal élvezheted.

egyszerű tisztítás
 

Egyszerű tisztítás

A készülék automatikusan értesít, ha tisztítás szükséges. A különleges smart vonalkód technológiával pedig könnyedén utasíthatod a Tassimo Espresszó kávéfőzőt, hogy öntisztítást végezzen - ezzel is időt spórolsz.


Nastavitelný a vyměnitelný stojan na šálky
 

Állítható és levehető csepegtető tálca

Vyjímatelná nádržka na vodu
 

Levehető víztartály

Automatická úspora energie
 

Automatikus energiamegtakarítás

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Kapszulás
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 300 W
Szivattyú nyomása 3,3 bar
Víztartály űrtartalma 0,7 l

Kapszula

Kapszula típusa Tassimo

Felszerelés

Karbantartás és tisztítás Öntisztító rendszer

Méret & súly

Mélység 24,9 cm
Szélesség 19,9 cm
Magasság 29,8 cm
Kód:  EAN3386l
Termékszám:  TAS1257
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20