Oldal frissítése

BOSCH SMV8YCX03E

4,9 22 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
Szuper ár
428 290 Ft

BOSCH SMV8YCX03E

A mosogatógép használatával időt, munkát és vizet spórolhatsz meg. A standard (60 cm széles) Bosch beépíthető mosogatógép elsődlegesen olyan háztartásokba ideális, ahol gyakran főznek. A beépíthető mosogatógép dizájnját egybehangolhatod a konyha kinézetével úgy, hogy a konyhabútor dekorációjával megegyező ajtót szereltetsz rá. Az ajtó tetején lévő vezérlőpanel csak akkor engedi a vezérlést, amikor a készülék ajtaja nyitva van. A teljesen integrált mosogatógép igencsak stílusosan hat és nem bontja meg a konyha egységes kinézetét.

Beépíthető mosogatógép BOSCH SMV8YCX03E ...
Beépíthető mosogatógép BOSCH SMV8YCX03E Jellemzők/technológia

BOSCH SMV8YCX03E beépíthető mosogatógép fontosabb jellemzői

  • A közismert Bosch beépített mosogatógép gond nélkül megbirkózik minden koszos edénnyel
  • Wi-Fi segítségével párosíthatod a mobilalkalmazással
  • Rendelkezésünkre áll egy evőeszköztartó fiók és kosár is
  • A késleltetett indítás lehetővé teszi, hogy kihasználjuk az alacsonyabb villamosenergia-díjak előnyeit
  • A kosarak az elmosogatandó edények magasságától függően egy bizonyos pozícióba állíthatók
  • Az Aqua Stop rendszer meghibásodás esetén megelőzi a vízszivárgást a bekötőcsőből
  • A teljesen integrált mosogatógép nem bontja meg a konyhád egységes kinézetét
  • Töltöttségérzékelővel úgyszintén kiegészítették, mely a vízfogyasztást szabályozza
  • Üvegvédő programot úgyszintén kínál
  • Az energiatakarékosság érdekében egyenesen melegvízhálózatra is rákötheted
  • Gyors mosogatási program egyaránt rendelkezésre áll
  • Hőcserélővel szintén ellátták
  • A felszereltségből az extra szárítási funkciót sem hagyták ki
  • Az érintésvezérlés leegyszerűsíti a mosogatógép kezelését

Az előnyös Bosch beépíthető mosogatógép rabul ejt a felszereltségével

Eme Bosch beépíthető mosogatógép evőeszköztartó fiókkal szintén rendelkezik, amelybe az evőeszközökön kívül olyan kisebb konyhai kellékeket is belerakhatsz, mint például a presszós csésze vagy a fakanál. A kosarak a mosogatandó edények magassága szerint egy bizonyos pozícióba állíthatók. A késleltetett indításnak hála beállíthatod a mosogatógépet úgy, hogy a számodra legmegfelelőbb időpontban induljon el. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy kihasználjuk az alacsonyabb villamosenergia-díjak előnyeit. Jól leolvasható kijelző úgyszintén a része, mely átfogó képet nyújt az összes programról. A mosási fázisjelző lámpa jelzi, ha a mosogatási program már befejeződött. Így tudni fogjuk, mikor kezdhetjük az edények kipakolását.

Beépíthető mosogatógép BOSCH SMV8YCX03E Jellemzők/technológia
Beépíthető mosogatógép BOSCH SMV8YCX03E ...

Hasznos funkciók és programok teszik élvezetesebbé a munkát

A közismert Bosch beépíthető mosogatógép sok időt takarít meg neked, amit a családodnak szentelhetsz. A törékeny terítékek elmosásához üvegvédő program egyaránt rendelkezésre áll, amely tiszta, cseppfoltoktól mentes és ragyogó poharakat garantál. A gyors program jól fog jönni például olyan rendezvényeken, ahol gyorsan ismét szükség van az edényekre. A víztartálynál hőcserélő rendszer is található, amely biztosítja a kellő hőfokú vizet a mosogatáshoz és nem engedi, hogy a mosogatógépben hőmérséklet-különbségek alakuljanak ki. Így az üveg- és a kerámiaedények soha nem repednek meg és megtartják az eredeti megjelenésüket. Például a műanyag terítékek gyorsabb megszárításához extra szárítási funkciót úgyszintén kínál. Az érintésvezérlés leegyszerűsíti a mosogatógép kezelését. Ezen BOSCH SMV8YCX03E beépíthető mosogatógép hangjelzéssel informál a mosogatás befejeztéről.

A smart mosogatógép minden háztartásban megleli a helyét

Ha a praktikus Bosch beépíthető mosogatógépet összekötöd a mobiltelefonoddal, akkor hozzáférhetsz annak intelligens funkcióihoz. Óriási pozitívuma, hogy távolról is kezelhető. Így akkor is elindíthatod a mosogatást, amikor épp házon kívül tartózkodsz. Mindemellett a fogyasztását is nyomon követheted. Az alkalmazásban meglelsz minden információt a készülék állapotáról vagy hibáiról. A mosogatógép képes észlelni a hibákat, és ezekről a felhasználót is tájékoztatja. A mobilapp felhasználói kézikönyvet is tartalmaz, amelybe akármikor belepillanthatsz, hogy képben legyél. Hangasszisztens segítségével a fotel kényelméből is kezelhető. A megfelelő hangutasítás megadása után a mosogatógép teljesíti a kérésedet. A Smart Diagnosis funkció képes beazonosítani az esetleges hibát és megoldást tud javasolni a problémára. Így nem kell szerelőt hívnod, hogy kijavítsa a meghibásodást. Ezen BOSCH SMV8YCX03E beépíthető mosogatógép egy szuper háztartási segítő.

Beépíthető mosogatógép BOSCH SMV8YCX03E ...
Beépíthető mosogatógép BOSCH SMV8YCX03E Jellemzők/technológia

Maximális komfort és biztonság

Ezen Bosch beépíthető mosogatógép nagyszerű segítőtárs lesz a mindennapokban. A váratlan balesetektől sem kell félned, mert az integrált Aqua Stop funkció gondoskodik a készülék kikapcsolásáról, a víz leeresztéséről és a vízellátó szelep elzárásáról, ha a tömlőből szivárog a víz. Így a mosogatógépet még akkor sem kell leállítanod, amikor indulsz valahová. A töltöttségérzékelő figyeli a mosogatógépbe behelyezett edények mennyiségét és ennek megfelelően állítja be a szükséges vízmennyiséget. Így biztos lehetsz abban, hogy az edényeid mindig tökéletesen el lesznek mosva. A mosogatógépet melegvízre lehet csatlakoztatni, hogy energiát takarítson meg. Ennek a modellnek a legfőbb jellemzői közé tartozik az információk kivetítése a padlóra, amely áttekintést nyújt az aktuális programról.

A mosogatógép energiaértékei

Ez a meglévő BOSCH SMV8YCX03E beépíthető mosogatógép a köv. energiahatékonysági osztályba tartozik: B. Ezenfelül alacsony energiafogyasztás mellett magas mosogatási minőséget garantál. Az ECO program energiafelhasználása kb. 65 kWh. Ciklusonként legfeljebb 14 db terítéket lehet elmosogatni vele. Egy ECO ciklus időtartama 3,92 óra. A mosogatógép sokkal kevesebb vizet fogyaszt, mint amennyi elhasználódik a kézi mosogatás során. Az ECO program ciklusonkénti vízfogyasztása: 9,5 l. Eme Bosch beépíthető mosogatógép méretei: 81,5 × 59,8 × 55 cm (ma×szé×mé).

Beépíthető mosogatógép BOSCH SMV8YCX03E Jellemzők/technológia
Beépíthető mosogatógép BOSCH SMV8YCX03E Energia címke

A mosogatógépek energiacímkéjén feltüntetett adatok:

  • A fejlécben a mosogatógép gyártója és modellje
  • Energiaosztály skála (balra), adott készülék energiaosztálya (jobbra)
  • kWh/év: éves energiafogyasztás évi 100 működési ciklusra vetítve (Eco programban)
  • Készletek száma: szabványos terítékszám az Eco program számára
  • Liter: az Eco program egy működési ciklusra vetített vízfogyasztása literben megadva
  • Idő: az Eco program időtartama (óra:perc)
  • dB: zajkibocsátási érték 1 pW hangteljesítményre vonatkoztatva, db(A)-ben és zajkibocsátási osztályban megadva

__________________________________________________________________

A mosogatógép kapacitása a szabványos edénykészletek számában van megadva: egy sekély tányér, egy mély tányér, egy desszertes tányér, egy csésze, egy pohár és egy teljes evőeszközkészlet. A hitelesítés tűréshatárai a következők: az éves energia- és vízfogyasztás, valamint a programidő 10%-kal lehet magasabb, a szárítási hatékonysági osztály 19%-kal lehet magasabb, a zajszintnek pedig azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie, mint az energiacímkén megadott értékek.

Paraméterek

Mosogatógép energetikai paraméterei

Energiaosztály B
Edénykészlet kapacitás 14 ×
ECO ciklus időtartama 3,92 óra (235 perc)
Vízfogyasztás ciklusonként (ECO program) 9,5 l
Zajkibocsátási osztály B

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa Szabvány
Mosogatógép elhelyezése Beépített
Mosogatógép vezérlése Teljesen integrált

Mosogatógép funkciói

Mosogatás funkciók Késleltetett indítás, Töltöttség érzékelő, Hőcserélő, Extra szárítás
Mosogató programok Gyors, Üvegvédelem
Mosogatógép biztonsági funkciói Túlcsordulás elleni védelem, AquaStop
Mosogatógép általános funkciói Mosás végét jelző hangjelzés, Érintéses vezérlés, Mosási fázis jelzése, Információk kivetítése a padlóra

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése Fiók
Tulajdonságok Kijelző, Állítható kosarak, Melegvízhez csatlakoztatható

Szín

Szín Semleges

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi
Kompatibilitás Home Connect
Intelligens funkciók Távirányítás, Hibadiagnózis, Állapot infó, Utasítások az alkalmazásban, Fogyasztás figyelés, Hangvezérlés

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága 81,5 cm
Mosogatógép szélessége 59,8 cm
Mosogatógép mélysége 55 cm

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza 1,65 m
Leeresztő cső hossza 1,9 m (1,9 m)
Kód:  BOMY204
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SMV8YCX03E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10