Oldal frissítése

BOSCH SMV8YCX02E Serie 8

5 1 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
470 990 Ft

BOSCH SMV8YCX02E Serie 8

A mosogatógép használatával vizet, időt és munkát spórolhatsz meg. A standard (60 cm széles) Bosch beépíthető mosogatógép inkább olyan háztartásokba alkalmas, ahol naponta főznek. A beépíthető mosogatógép dizájnját egybehangolhatod a konyha megjelenésével úgy, hogy a konyhabútor dekorációjával megegyező ajtót szereltetsz rá. Az ajtó tetején található kezelőpanel csak akkor teszi lehetővé a beállítást, amikor a készülék ajtaja nyitva van. A teljesen integrált mosogatógép igazán stílusosan hat és nem zavarja meg a konyha egységes megjelenését.

Beépíthető mosogatógép BOSCH SMV8YCX02E Serie 8 ...
Beépíthető mosogatógép BOSCH SMV8YCX02E Serie 8 ...

BOSCH SMV8YCX02E Serie 8 beépíthető mosogatógép jelentősebb jellemzői

  • A praktikus Bosch beépített mosogatógép gond nélkül megbirkózik minden piszkos edénnyel
  • Wi-Fi segítségével köthető össze a mobilalkalmazással
  • Beépített evőeszköztartó fiókot és kosarat is kapunk
  • A késleltetett indítás lehetővé teszi, hogy kihasználjuk az alacsonyabb villamosenergia-tarifákat
  • A mosogatási program befejezése után az ajtó automatikusan kinyílik
  • A vízérzékelő beállítja a nyomást, a víz hőmérsékletét, a mosogatószer mennyiségét és az öblítések számát
  • Az Aqua Stop rendszer mechanikai vagy egyéb meghibásodás esetén megakadályozza a nem kívánt vízszivárgást a bekötőcsőből
  • A teljesen integrált mosogatógép nem zavarja meg a konyhád egységes kinézetét
  • Üvegvédő programot is kínál
  • Gyors mosogatási program egyaránt rendelkezésedre áll
  • Hőcserélővel ugyancsak ellátták
  • A felszereltségből az extra szárítási funkció sem hiányzik
  • Az Eco program minimalizálja a víz- és energiafogyasztást

A célszerű Bosch beépíthető mosogatógép elámít a felszereltségével

Ezen Bosch beépíthető mosogatógép evőeszköztartó fiókkal úgyszintén rendelkezik, amelybe az evőeszközökön kívül olyan kisebb konyhai kellékeket is beletehetsz, mint például a presszós csésze vagy a fakanál. A késleltetett indítási funkciónak köszönhetően beállíthatod a mosogatógépet úgy, hogy a számodra legalkalmasabb időpontban induljon el. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy kihasználjuk az alacsonyabb villamosenergia-tarifákat. A mosogatási program befejezését követően az ajtó automatikusan kinyílik, így az edények igen gyorsan megszáradnak. A vízérzékelő a víz állapota alapján beállítja a nyomást, a mosogatószer mennyiségét, a hőmérsékletet és az öblítések számát. Ennek eredményeként csökken a mosogatószer-, a víz- és az energiafogyasztás.

Beépíthető mosogatógép BOSCH SMV8YCX02E Serie 8 ...
Beépíthető mosogatógép BOSCH SMV8YCX02E Serie 8 ...

Hasznos funkciók és programok teszik élvezetesebbé a munkát

A nevezetes Bosch beépíthető mosogatógép sok időt spórol meg neked, amit a családodnak vagy a hobbijaidnak szentelhetsz. A mosási folyamat során automatikusan érzékeli a szennyeződés mértékét, és úgy állítja be a következő mosási ciklust, hogy az ideális legyen. A törékeny terítékek elmosásához üvegvédő program is rendelkezésedre áll, amely tiszta, ragyogó és cseppfoltoktól mentes poharakat szavatol. A gyors program jól fog jönni például olyan rendezvényeken, ahol gyorsan ismét szükség van az edényekre. A víztartálynál hőcserélő rendszer is található, mely biztosítja a megfelelő hőmérsékletű vizet a mosogatáshoz és nem engedi, hogy a mosogatógépben hőmérséklet-különbségek jöjjenek létre. Így a kerámia- és az üvegedények soha nem repednek meg és megtartják az eredeti kinézetüket. Például a műanyag terítékek gyorsabb megszárításához extra szárítási funkciót szintén kínál. A mosogatógép csendes programot kínál, mivel a konyha a találkozás, a munka, az olvasás és a szórakozás helyszíne is lehet. Az öntisztító szűrő problémamentes üzemelést szavatol. Amennyiben lelkes környezetvédő vagy, akkor tökéletes lesz számodra az Eco program, amely minimális víz- és energiafogyasztást biztosít. Az intenzív program segítségével hatékonyan eltávolíthatjuk a rászáradt ételmaradékokat és a makacs szennyeződéseket. A kedvenc program gomb alatt elmentheted és használhatod kedvenc mosogatási módod.

A smart mosogatógép minden háztartásba illik

Ha a hasznos Bosch beépíthető mosogatógépet csatlakoztatod a mobiltelefonodhoz, akkor hozzáférhetsz annak smart funkcióihoz. Nagy előnye, hogy távolról is vezérelhető. Így akkor is elindíthatod a mosogatást, amikor épp nem vagy otthon. Az alkalmazásban megtalálsz minden információt a készülék állapotáról vagy hibáiról. A mosogatógép képes észlelni a hibát, és erről a felhasználót is informálja. A Smart Diagnosis funkció képes felismerni a lehetséges hibát és megoldást tud javasolni a problémára. Így nem kell szerelőt hívnod, hogy megszüntesse a meghibásodást. Ezen BOSCH SMV8YCX02E Serie 8 beépíthető mosogatógép egy klassz háztartási segítő.

Beépíthető mosogatógép BOSCH SMV8YCX02E Serie 8 ...
Beépíthető mosogatógép BOSCH SMV8YCX02E Serie 8 ...

Első a biztonság

Ez a modern Bosch beépíthető mosogatógép nélkülözhetetlen segítőtárs lesz a mindennapokban. A váratlan balesetektől sem kell tartanod, merthogy az integrált Aqua Stop rendszer gondoskodik a készülék kikapcsolásáról, a víz leeresztéséről és a vízellátó szelep elzárásáról, ha a tömlőből szivárog a víz. Így a mosogatógépet akkor sem kell leállítanod, amikor mész valahová.

A mosogatógép energiaértékei

Ez a meglévő BOSCH SMV8YCX02E Serie 8 beépíthető mosogatógép a köv. energiahatékonysági osztályba tartozik: A. Ezenfelül alacsony energiafelhasználás mellett magas mosogatási minőséget garantál. Az ECO program energiafogyasztása: 54 kWh. Ciklusonként legfeljebb 14 teríték mosogatható el vele. Egyetlen ECO mosogatási ciklus időtartama 4,92 óra. A mosogatógép jóval kevesebb vizet fogyaszt, mint amennyi elhasználódik a kézi mosogatás folyamán. Az ECO mosogatási program ciklusonkénti vízfogyasztása 9,5 l. Eme Bosch beépíthető mosogatógép méretei 81,5 × 59,8 × 55 cm (ma×szé×mé).

Beépíthető mosogatógép BOSCH SMV8YCX02E Serie 8 ...
Beépíthető mosogatógép BOSCH SMV8YCX02E Serie 8 Energia címke

A mosogatógépek energiacímkéjén feltüntetett adatok:

  • A fejlécben a mosogatógép gyártója és modellje
  • Energiaosztály skála (balra), adott készülék energiaosztálya (jobbra)
  • kWh/év: éves energiafogyasztás évi 100 működési ciklusra vetítve (Eco programban)
  • Készletek száma: szabványos terítékszám az Eco program számára
  • Liter: az Eco program egy működési ciklusra vetített vízfogyasztása literben megadva
  • Idő: az Eco program időtartama (óra:perc)
  • dB: zajkibocsátási érték 1 pW hangteljesítményre vonatkoztatva, db(A)-ben és zajkibocsátási osztályban megadva

__________________________________________________________________

A mosogatógép kapacitása a szabványos edénykészletek számában van megadva: egy sekély tányér, egy mély tányér, egy desszertes tányér, egy csésze, egy pohár és egy teljes evőeszközkészlet. A hitelesítés tűréshatárai a következők: az éves energia- és vízfogyasztás, valamint a programidő 10%-kal lehet magasabb, a szárítási hatékonysági osztály 19%-kal lehet magasabb, a zajszintnek pedig azonosnak vagy alacsonyabbnak kell lennie, mint az energiacímkén megadott értékek.

Paraméterek

Mosogatógép energetikai paraméterei

Energiaosztály A
Edénykészlet kapacitás 14 ×
ECO ciklus időtartama 4,92 óra (295 perc)
Vízfogyasztás ciklusonként (ECO program) 9,5 l
Zajkibocsátási osztály B

Mosogatógép típusa

Mosogatógép típusa Szabvány
Mosogatógép elhelyezése Beépített
Mosogatógép vezérlése Teljesen integrált

Mosogatógép funkciói

Mosogatás funkciók Késleltetett indítás, Vízérzékelő, Hőcserélő, Extra szárítás, Öntisztítás
Mosogató programok Gyors, ECO, Intenzív, Üvegvédelem, Automatikus, Kedvenc, Csendes
Mosogatógép biztonsági funkciói AquaStop
Mosogatógép általános funkciói AutoOpen szárítás

Tulajdonságok

Evőeszközök elhelyezése Fiók

Szín

Szín Semleges

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás Wi-Fi
Kompatibilitás Home Connect, Amazon Alexa
Intelligens funkciók Távirányítás, Hibadiagnózis, Állapot infó

Mosogatógép méretei és tömege

Mosogatógép magassága 81,5 cm
Mosogatógép szélessége 59,8 cm
Mosogatógép mélysége 55 cm

Tömlő hossza

Bekötőcső hossza 1,65 m
Leeresztő cső hossza 1,9 m (1,9 m)

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  BOMY351
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  SMV8YCX02E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10