Oldal frissítése

Bosch PUE611FB1E

4,7 17 értékelés
124 990 Ft

Bosch PUE611FB1E

Válassz egy alacsony fogyasztású, elegáns kivitelezéssel és nagy teljesítménnyel rendelkező főzőlapot. A vezető háztartási gépeket gyártó Bosch pont egy ilyen készüléket kínál: modern, csúcsteljesítményű főzőlap, amely egyszerű ételkészítést tesz lehetővé. A modern indukciós technológiának köszönhetően a főzőzónák gyors felmelegedést és ételkészítést ígérnek: a bekapcsolást követően azonnal megkezdődik a kívánt hőmérséklet elérése. Az ételkészítés még sosem volt ennyire egyszerű. A főzőlap sima, fekete külsejével és szegélyével minden modern konyha tökéletes kiegészítőjévé válhat.

Legfontosabb jellemzők

  • Modern indukciós technológia
  • Automatikus edényfelismerés
  • DirectSelect kényelmes érintővezérlés
  • Időzítő, kétfokozatú digitális maradékhő kijelző, gyerekzár
  • PowerBoost funkció a gyors forralásért

A gyors és kényelmes főzésért

A főzőlap 4 különböző méretű és elhelyezésű indukciós főzőzónával rendelkezik, amelynek köszönhetően lehetőség van többméretű edények és serpenyők használatára. A készülék egyik fő előnye az innovatív, automatikus edényfelismerő funkció. A DirectSelect érintővezérlés lehetővé teszi a kiválasztott főzőzóna közvetlen beállítását és a funkciók gyors aktiválását. A praktikus PowerBoost funkciónak hála a főzőzónák azonnal felmelegszenek, ezáltal 50%-kal több időt spórolnak meg neked.

Időzítő, gyerekzár és más nagyszerű funkciók

A csúcskategóriás készülék időzítő funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi a főzési idő beállítását minden egy főzőzónához külön-külön. A főzési időtartam lejártakor a főzőlap automatikusan kikapcsol, így mindig a legjobb eredményre számíthatsz. A készülék eszköztárából nem hiányozhat a gyerekzár és a hosszabb inaktív időszakokat követő automatikus kikapcsolás, illetve a 2-fokozatú digitális maradékhő kijelző sem, amely segít az égési sérülések elkerülésében. A főzőlap egy másik nagy előnye a modern üveg-kerámia felület, amely egyszerű tisztántarthatóságot és tökéletes állapotot eredményező karbantartást biztosít.

További jellemzők:
Főzési zónák:1 x 180 mm-es átmérő, 1,8 kW teljesítmény1 x 180 mm-es átmérő, 1,8 kW1 × 145 mm-es átmérő, 1,4 kW1 x 210 mm-es átmérő, 2,2 kW

Teljes fogyasztás:
4 600 W

Áramellátás:
220-240 V

Paraméterek

Főzőlap típusa

Főzőlap típusa Indukciós

Design

Design Klasszikus

A főzőlap funkciói és jellemzői

Főzőzónák száma 4
Tulajdonságok és funkciók Booster, Időzítő, Gyerekzár, Érintésvezérlés, Maradék hőjelző

Főzőlap méretei

Magasság 5,1 cm
Szélesség 59,2 cm
Mélység 52,2 cm

Szín

Szín Fekete

A főzőlap kivitelezése

Szélek Csiszolt élek
Keret Keret nélküli
Kinézet Fekete üveg
Kivitelezés Beépített
Felület Üveg

A főzőlap csatlakoztatása

Csatlakozás 230 V

Bekötés és szerelés

Bekötés Villanyszerelő
Kód:  BOVD36
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  PUE611FB1E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10