Oldal frissítése

A megrendelt termékeket biztonságosan átveheted az AlzaBox automatánk egyikében.

A reklamáció és a termék visszaküldési szolgáltatás változatlanul működnek.

Kedves Vásárlóink! Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan választottak bennünket ❤️. Kérjük szíves türelmüket, mindent megteszünk annak érdekében, hogy a megrendeléseket a lehető leghamarabb kézbesítsük. Köszönjük! Az Alza.hu csapata 👍🏻.

Bosch PIF672FB1E főzőlap

249 490 Ft
196 450 Ft áfa nélkül

Bosch PIF672FB1E főzőlap

Az innovatív Bosch PIF672FB1E főzőlap egy praktikus funkciókkal ellátott, vonzó, fehér kivitelezéssel rendelkező, nagyteljesítményű modell. A termék gyors és biztonságot főzést tesz lehetővé, alacsony energiafogyasztás mellett. Imádni fogod az érintővezérlést, és a PowerBoost technológiával, illetve egyéb praktikus funkcióval felszerelt főzőzónákat.

Legfontosabb jellemzői

  • A hatékony és eredményes indukciós technológia
  • PowerBoost funkció mind a négy főzőzónához
  • DirectSelect érintővezérlés
  • RESTART és QuickStart funkció
  • 2-fokozatú maradékhő kijelzés minden főzőzónához
  • Az edények méretének intelligens felismerése

A hatékony és eredményes főzés

Az indukciós technológia számos előnyt kínál. A főzőlap csak ott melegszik fel, ahol szükséges: pontosan az edény aljánál. Ez nagyobb biztonságot és kényelmet garantál, mivel így se te, se a gyerekek nem fogjátok megégetni a kezeteket. Továbbá a Bosch indukció főzőlapja két liter vizet kétszer olyan gyorsan melegít fel, mint egy kerámia főzőlap, amellyel rengeteg energiát takarít meg. A termék egyik nagyszerű előnye, hogy a kifutott étel nem ég rá, így könnyű tisztíthatóságot biztosít.

PowerBoost - nagy teljesítmény várakozás nélkül

A Bosch PIF672FB1E főzőlap 17 teljesítményfokozattal rendelkezik, valamint mind a négy főzőzóna PowerBoost technológiával lett ellátva. Ez a maximális hőmérsékletre való rendkívül gyors felmelegedést jelent, neked pedig kevesebb várakozási időt. A PowerBooost jó szolgálatot tesz a hirtelen sütés esetén. A vezérlést a stílusos, intuitív szenzorral rendelkező DirectSelect technológia biztosítja, amellyel közvetlenül választhatod ki a kívánt főzőzónát, és a teljesítményfokozatot. A kijelző folyamatosan tájékoztat az aktuális energiafogyasztásról. A főzőlap egyik különlegessége a Restart funkció, amely főleg az áramszünetek esetén hasznos. Egy váratlan áramkimaradást követően egyetlen gombnyomással újraaktiválhatod a korábban kiválasztatott beállításokat. Rendkívül egyszerű, várakozás nélküli főzés.

A főzés élvezetté válik

A mindennapi használatot számos praktikus funkció könnyíti meg, többek között a 20 másodperces vezérlőpanel lezárás, amikor épp le kell tisztítanod a főzőlapot. A termék természetesen időzítővel és 2-lépcsős maradékhő kijelzéssel is rendelkezik, amely mindig jelzi, hogy melyik főzőzónával kell óvatosan bánni. Ez a funkció a már elkészült étel felmelegítésére is alkalmazható. A biztonsági gyermekzár praktikus funkcióként szolgál, amely védelmet nyújt a kíváncsi gyerkőcök számára. Aktiválása után a vezérlőpanel teljesen lezáródik, így a főzőlap bekapcsolás vagy újraprogramozás lehetetlenné válik.

Főzőzónák
1 × 180 mm, 1,8 kW (max. teljesítmény 3,1 kW) indukciós főzőzóna
1 x 180 mm, 2 kW (max. teljesítmény 3,7 kW) indukciós főzőzóna
1 × 145 mm, 1,4 kW (max. teljesítmény 2,1 kW) indukciós főzőzóna
1 x 210 mm, 2,2 kW (max. teljesítmény 3,7 kW) indukciós főzőzóna

 
4,4
3 felhasználó értékelte
100+
vásárló már megvásárolta
80 %
vásárló ajánlja

Paraméterek

Típus

Típus Indukciós

Design

Design Klasszikus

Funkciók és tulajdonságok

Főzőzónák száma 4
Tulajdonságok és funkciók Booster, Időzítő, Gyerekzár, Érintésvezérlés, Maradék hőjelző

Méretek

Magasság 5,1 cm
Szélesség 60,6 cm
Mélység 52,7 cm

Szín

Szín Fehér

Design

Keret Keret nélküli
Kinézet Fehér üveg
Kivitelezés Beépített
Felület Üveg

Kapcsolat

Csatlakozás 220 - 240 V
Kód:  BOVD4
Garancia: 24 hónap
Termékszám:  PIF672FB1E
Linkek: Gyártó honlapja:
P-DC1-WEB0