Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BOSCH MUZ9ER1

5 2 értékelés

BOSCH MUZ9ER1

A Bosch MUZ9ER1 tartozék egy 5,5 l kapacitású nemesacél keverőtál formájában érkezik, amely akár 3,5 kg tészta vagy akár 1,5 kg keltészta és egyéb összetevők készítésére szolgál. A tál űrtartalmából adódóan ideális a nagyobb mennyiségű tésztákhoz. A tál kiváló minőségű, tartós rozsdamentes acélból készült, így egyáltalán nincs hatással az étel végső ízére. Az egyszerű és kényelmes használatot a praktikus fogantyúk biztosítják. A rozsdamentes acélból készült tál kompatibilis az OptiMUM konyhai robotgéppel.

Bosch MUZ9ER1 tartozék legfontosabb jellemzői

  • Összetevők keverésére szolgáló rozsdamentes acél tál 5,5 l kapacitással
  • Kiváló minőségű, eredeti Bosch tartozék
  • Robusztus kivitelezés íz-semleges rozsdamentes acélból
  • A Bosch rozsdamentes acél tál fogantyúkkal van ellátva az egyszerű használat érdekében
  • Mosogatógépben mosható
  • OptiMUM konyhai robotgéphez

Kód:  BOSMU036
Termékszám:  MUZ9ER1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15