Oldal frissítése

BOSCH MUM9B34S27

5 3 értékelés
Ingyenes
szállítás boltjainkba
299 390 Ft

BOSCH MUM9B34S27

Szerezz magadnak örömöt az új BOSCH MUM9B34S27 konyhai robotgéppel. 1400 W-os motorral rendelkezik, amely akár professzionális felhasználásra is alkalmas, képes akár bonyolultabb kenyértésztát is készíteni. Egyszerűen tudjuk állítani a motor teljesítményét 7 előre meghatározott sebességi fokozatban, így gyorsabban és lassabban is tudjuk működtetni. A bolygómozgásnak köszönhetően, ami azt jelenti, hogy az alapanyagok keverése közben a robotfej és a keverőfej egymással ellentétes irányban mozog, a robotgép garantálja az egyes összetevők hibátlan keverékét. A konyhai robotgép, az egyszerű és hatékony tésztafeldolgozás érdekében rendelkezik egy strapabíró tállal, melynek kapacitása 5,5 l, melyet többszemélyes háztartásban élők számára terveztek. Olyan fontos tulajdonságai vannak, mint PULSE (Turbo) gomb. Az ügyes Bosch konyhai robotgép külalakját rozsdamentes acél szín dobja fel.

Konyhai robotgép BOSCH MUM9B34S27 Lifestyle
Konyhai robotgép BOSCH MUM9B34S27 Jellemzők/technológia

BOSCH MUM9B34S27 konyhai robotgép alapvető paraméterei

  • A strapabíró Bosch konyhai robotgép segítségünkre lesz az ételek készítése során
  • 1400 W teljesítményű motorral látták el
  • 7 sebesség közül választhatunk
  • A tökéletes keverést a bolygómozgás biztosítja
  • A keverőtál térfogata 5,5 l
  • Terméksorozat: Bosch OptiMUM
  • Hála a pulzáló funkciónak, az alapanyagokat sokkal gyorsabban és alaposabban tudjuk összedolgozni
  • Rozsdamentes acél szín dobja fel nagyszerű külalakját

A nagyszerű BOSCH MUM9B34S27 konyhai robotgép tulajdonságai

A remek Bosch konyhai robotgépnek köszönhetően a sütés-főzés mesterévé válhatsz. Könnyedén készíthetünk vele önteteket, krémeket vagy töltelékeket. Olyan könnyűre és levegősre dagasztja a tésztát, ahogy csak a nagymama tudja. A dagasztó funkcióval a nehéz tészták elkészítése még sosem volt ilyen egyszerű. Nagyszerű alapanyagot biztosít ínycsiklandozó desszertek, pizzák vagy különféle tésztaételekhez. Mixer funkcióval is rendelkezik. Nem okoz vele problémát a különféle diófélék vagy jég ledarálása, ezenkívül ízletes levesek, zabkása vagy egészséges turmixok készítésére is nagyszerűen alkalmas. Így könnyen elérhetjük a remek és minőségi ízeket. A darálóval igény szerint apríthatjuk a húst - durvára vagy finomabbra. Amennyiben otthon készítjük a darált húst, garantált a minőség, és nem mellesleg az ízesítést is személyre szabhatjuk.

Konyhai robotgép BOSCH MUM9B34S27 Tartozékok
Konyhai robotgép BOSCH MUM9B34S27 Képernyő

Ismerd meg a nagyszerű Bosch konyhai robotgép extra funkcióit

A tartós BOSCH MUM9B34S27 konyhai robotgép minden konyhába tökéletes megoldás. Pulzáló funkcióval is rendelkezik, amely lehetővé teszi az alapanyagok alaposabb és gyorsabb összedolgozását. A strapabíró Bosch Konyhai robotgép használatával a sütés-főzés minden pillanatát élvezni fogjuk.

Konyhai robotgép BOSCH MUM9B34S27 ...

Az ügyes Bosch konyhai robotgép tartozékai

Olyan tartozékokkal érkezik, mint keverőszár, dagasztószár, átlátszó tálfedő, turmix feltét és húsdaráló. A bőséges tartozéknak köszönhetően ezen BOSCH MUM9B34S27 konyhai robotgép több különálló eszközt helyettesít, ezzel rengeteg időt, pénzt és helyet tudunk megtakarítani.

Burkolat anyaga:

rozsdamentes acél és műanyag

Belső áttétel anyaga:

műanyag

Méretei:

39,5 × 31,7 × 22,2 cm (Ma×Szé×Mé)

Tömege:

13,2 kg

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Turmix feltét, Húsdaráló
Keverőtál űrtartalma 5,5 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 400 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 7
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb

Anyag

Burkolat anyaga Rozsdamentes acél, Műanyag
Belső áttétel anyaga Műanyag

Méret & súly

Mélység 22,2 cm
Szélesség 31,7 cm
Magasság 39,5 cm
Tömeg 13,2 kg

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  EAV3145l
Jótállás: 36 hónap
Termékszám:  MUM9B34S27
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15