Oldal frissítése

BOSCH MUM58720

4,4 8 értékelés
138 590 Ft

BOSCH MUM58720


Rendkívül nagy teljesítményű, rendkívül hatékony

A BOSCH MUM58720 konyhai robotgép, az 1000 wattos, erőteljes motorjával és sokoldalú tartozékaival, elengedhetetlen készülék lesz a konyhádban. A dinamikus bolygómozgást végző szerkezet hatékony keverőmozgást tesz lehetővé, mindhárom irányba, így a hozzávalókat mindig alaposan keveri meg. Az elektronikus fordulatszám-szabályozó 7 sebességi fokozatot biztosít. A 3 zónás multifunkciós kar és a rengeteg tartozék teszi igazán egyedivé és sokoldalúvá ezt a robotgépet.


Kényelmes és sokoldalú használat

Hála a nagy, rozsdamentes acélból készült, max. 2 kg-os kapacitással rendelkező tálnak, a 7 sebességi fokozatnak és az erőteljes motornak, a sütés most még nagyobb élmény lesz. Az egyetlen gombnyomásra működő multifunkciós kar segítségével könnyedén cserélheted ki a keverőhőz tartozó szerszámokat. A parkolóállásnak és a lágy működési felfutásnak köszönhetően, a robotgépet még könnyebb lesz használni.


Stílusos design

A BOSCH konyhai robotgép formája és funkciói tökéletes harmóniában vannak egymással. A díjnyertes design egyszerűen szemet gyönyörködtető. Különleges, divatos színek széles skálája áll rendelkezésre, hogy a robotgép megjelenése megfeleljen Neked és a konyhádnak is.


Tartozékok széles választékával

  • dagasztóvilla tésztaleválasztóval, habverő- és keverővilla
  • folyamatos aprító egy daraboló, reszelő és vágó tárcsával
  • műanyag turmix kehely 1,25 l-es kapacitással
  • sötétszürke tartozéktároló táska
  • átlátszó fedő, betöltőnyílással
  • Interaktív DVD, receptekkel


Výkonný motor
 

Nagy teljesítményű motor

Amikor nagy mennyiségű és munkaigényes tészta gyors és kényelmes feldolgozása kerül sorra, akkor válik az 1000 W-os motor igazán hasznossá. Maximális teljesítményt kínál és optimális eredményt szolgáltat.


EasyArm Lift
 

EasyArm Lift

Az EasyArm Lift rendszer egyetlen gombnyomásra működik, és a multifunkciós kar emelését támogatja oly módon, hogy könnyedén lehessen kicserélni a tésztakeveréshez való szerszámokat.


Bezpečné používání
 

Biztonságos használat

A lehető legbiztonságosabb használatért, a robotgép gumi rögzítőlábakkal, túlterhelés elleni védelemmel és elektronikus, biztonsági kikapcsolóval rendelkezik.


Velká míchací mísa
 

Nagy keverő tál

A max. 2 kg tésztához való, 3,9 literes keverő tál rengeteg helyet biztosít kreatív ötleteid számára. 7 db sebességi fokozattal és egy erőteljes impulzus funkcióval is rendelkezik.


Taška na příslušenství
 

Tartozéktároló táska

A praktikus táska biztonságos és kompakt tárolási módot biztosít a kisméretű tartozékok számára. A táska és tartalma könnyen belefér a keverőtálba, és mindig kéznél van.


Plasty bez BPA
 

BPA mentes műanyag alkatrészek

Minden műanyag alkatrész, amely az étellel érintkezik, BPA mentes.


Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Ballon habverő, Turmix feltét
Keverőtál űrtartalma 3,9 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 000 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 7
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb

Anyag

Burkolat anyaga Rozsdamentes acél, Műanyag
Belső áttétel anyaga Műanyag

Méret & súly

Mélység 28 cm
Szélesség 28,2 cm
Magasság 27,1 cm
Tömeg 6,4 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  EAN3145e
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MUM58720
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15