Oldal frissítése

Bosch MUM4835

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch MUM4835

Az összetevők tökéletes feldolgozása

A BOSCH MUM4835 többfunkciós konyhai robotgép a funkciók és kellékek széles skáláját kínálja, amelynek köszönhetően a konyhában a jobb kezeddé válik. A robot elsőrendű Multi-motion-drive motorral és dinamikus bolygóművel felszerelt, amely biztosítja a keverő szerszámok megfelelő elliptikus forgását egész a tál széléig, tehát a tál egész tartalma extrémen alaposan elkeveredik és nem maradnak tésztamaradékok a széleken.


BOSCH MUM4835 a kényelmes és sokoldalú használathoz

Négy munkasebesség és parkoló pozíció áll rendelkezésedre. A többfunkciós kar három meghajtási fokozatba és különféle pozíciókba állítható. A 3,9 liter térfogatú rozsdamentes acéltálban akár 2,7 kilogramm tészta dagasztható. A tál átlátszó fedéllel és töltőnyílással rendelkezik.


Tartozékok széles választéka

A gazdag tartozékok része a dagasztóvilla, habverő- és keverő villák, valamint egy lemezes aprító, amely három lemezzel rendelekzik a különféle eredmények érdekében - reszelő lemez, finom reszelő és szeletelő lemez. Ezen kívül a csomagolás része egy interaktív DVD is receptekkel.


Nagy keverő tál
 

Nagy keverő tál

Az akár 2,7 kg tészta dagasztásához szükséges 3,9 l kapacitással rendelekző keverőtál elegendő helyet kínál kreatív ötleteid megvalósításához. Hét feldolgozási fokozat és a nagy teljesítményű pulzáló funkció is rendelekzésedre áll.

Biztonságos használat
 

Biztonságos használat

Maximális biztonság minden helyzetben és minden területen. A nem használt meghajtók fedelei, a keverőedény biztonsági mechanizmusa, a tartozék biztonsági reteszelése és sok más funkció az aktív biztonság érdekében.

Bosch MUM4835

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!

 

Választható kiegészítők

A kiegészítők az igényeidnek megfelelően bővíthetőek. Pl. fagylaltozó, univerzális keverő, húsdaráló, szítáló fej, sütemény készítő fej, mákdaráló és hasonlók.

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Flexi habverő
Keverőtál űrtartalma 3,9 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 600 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 4

Anyag

Burkolat anyaga Műanyag
Belső áttétel anyaga Műanyag

Méret & súly

Mélység 26,5 cm
Szélesség 26,5 cm
Magasság 30,5 cm
Tömeg 5,3 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  BOSMU483
Termékszám:  MUM4835
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20