Oldal frissítése

Bosch MUM XL20G

4,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch MUM XL20G

Több évtizedes tapasztalat

A Bosch cég ezzel a termékkel kihasználja 60 éves tapasztalatát a konyhai robotgépek gyártása terén, és értékeli kulináris hajlamaidat. Hosszú élettartam, gyors és tökéletes eredmények a nagy teljesítményű 1600 W-os motornak köszönhetően, valamint elegáns fémház- ez a Bosch MUM XL20G, amely 120 választható funkcióval rendekezik.


Planetární míchání

3D keverő

3D bolygó rendszerű keverés

A gyors és alapos keverést a bolygó rendszerű mozgás biztosítja, amely egyedülálló mozgást jelent egyszerre három irányban. Ennek köszönhetően alaposabb keverés érhető el lényegesen rövidebb idő alatt.


Az űrtartalom fontossága

Nyilván értékeled majd a nagy 5,4 literes űrtartalmú, két praktikus fogantyúval ellátott edényt, amely polírozott rozsdamentes acélból készült, és nagy töltőnyílással rendelkezik. A berendezés fel van szerelve intelligens dagasztó szenzorral, így az állandó keverési sebesség biztosítja a mindig tökéletes és gyors eredményeket.


Sok tartozék

A dagasztólapát tökéletesen illeszkedik a tál alakjába, és - akár egy kis spatula - alaposan összekeveri az összes hozzávalót. A különleges dagasztószár lehetővé teszi mind a a tészta vágását, mind az összedolgozását. A 10 szegmensű fém habverő állítható magasságú nagyobb vagy kisebb mennyiségű tejszínhab vagy tojáshab felveréséhez.

Ukázka příslušenství

Tartozékok


Első a biztonság

Még kisebb figyelmetlenség esetén sem kell aggódni a balesetek miatt, hiszen az biztosított az összes meghajtó alkatrész lefedése, a zárt fedél és az újraindítás biztosítéka által. A berendezés stabilitását négy gumiból készült tapadókorongos láb biztosítja. Kellemes a motor lassú felfutása is 7 beállítható sebességfokozattal és egy forgatónyomaték szinttel.


háromállású váll

Kihajtható kar

3 zónás kar

Az Easy Arm Lift technológia biztosítja a háromzónás multifunkciós kar könnyű kezelhetőségét egyszerű gombnyomással, biztosítva ezzel a tartozékok egyszerű cseréjét. 


Gazdaságos gondolkodás

A 3D technológiának köszönhetően kiváló minőségű tészta készíthető lényegesen rövidebb idő alatt, mint a hagyományos keverők és mixerek esetében. Ezáltal sokkal kevesebb energiát fogyasztunk. Sőt, a környezetbarát technológiának hála az energiafogyasztás nullára csökkenthető "stand-by" üzemmódban.


Tökéletes mixer

A ThermoSafe mixer lehetővé teszi a biztonságos keverést akár 1,75 liter hideg és meleg folyadékok- levesek, italok, fagyasztott gyümölcsök és koktélok összekeverése esetén.

Mixér

Hatékony mixer

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Flexi habverő, Turmix feltét
Keverőtál űrtartalma 5,4 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 600 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 7

Anyag

Burkolat anyaga Rozsdamentes acél
Belső áttétel anyaga Műanyag

Méret & súly

Mélység 33,8 cm
Szélesség 30,8 cm
Magasság 36,9 cm
Tömeg 11,56 kg

Szín

Szín Szürke
Kód:  EAV3144i
Termékszám:  MUMXL20G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05