Oldal frissítése

Bosch MUM XL10T

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch MUM XL10T

Évtizedes tapasztalat

A Bosch 60 éves tapasztalattal rendelkezik a konyhai robotgépek gyártásában. A Bosch MUM XL10T bevezetésével, amely akár 120 lehetséges funkciót is képes kezelni, azok számára szeretne kedvezni, akik a kulináris élvezetek elkötelezett hívei. A robotgép gyors, hosszú élettartamú és tökéletes eredményeket ér el az erős, 1600 wattos motornak köszönhetően és a karcsú, fém kialakításnak köszönhetően.


Ukázka směru míchání

bolygóműves keverő

3D bolygómozgás

Gyors és tökéletes keverés, hála a továbbfejlesztett bolygómozgást végző keverőkarnak, ami keverés közben egyedi háromdimenziós mozgást végez. Ezzel lényegesen rövidebb idő alatt alaposabban összekeverhetjük az alapanyagokat.


A mennyiség fontos

A robotgéphez nagy, 5,4 literes rozsdamentes keverőtál tartozik, amely két praktikus fogantyúval és kiöntőnyílással is rendelkezik. A készülék dagasztó szenzorral rendelkezik, így mindig az optimális keverési sebességet biztosítja, hogy tökéletes és gyors eredményt kapjunk még akkor is, ha sűrű, nehéz tésztával vagy nagy mennyiséggel dolgozunk.


Számos kiegészítő

A habverő speciális kialakítással készült, mivel – hasonlóan egy puha spatulához – tökéletesen illeszkedik a tál kontúrjába, így biztosan minden alapanyagot összekever. A dagasztó villa speciális formája lehetővé teszi, hogy a villa "vágja" a tésztát, majd újra összegyúrja, ami sokkal intenzívebb dagasztást eredményez. Az állítható magasságú 10 szegmensű habverővel pedig tejszínt és tojásfehérjét is tökéletes habbá verhetünk, akár kisebb, akár nagyobb mennyiségben.

Příslušenství

számos kiegészítő

 


Első a biztonság

A Bosch robotgépének a használatával akkor sem kell aggódni a balesetek miatt, ha kevésbé vagyunk óvatosak. A biztonságot szolgálja, hogy minden a motorhoz és meghajtáshoz tartozó alkatrész le van fedve, lezárható fedéllel. A robotgép lágy működési felfutással és 7 állítható sebességi fokozattal rendelkezik.


Borravaló kar

Multifunkciós kar

3 zónás multifunkciós kar

A 3 zónás multifunkciós kar könnyű és egyszerű mozgást tesz lehetővé, egyetlen gombnyomásra.

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Ballon habverő, Flexi habverő
Keverőtál űrtartalma 5,4 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 600 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 7

Anyag

Burkolat anyaga Rozsdamentes acél
Belső áttétel anyaga Műanyag

Méret & súly

Mélység 36,9 cm
Szélesség 30,8 cm
Magasság 33,8 cm
Tömeg 9,82 kg

Szín

Szín Ezüst
Kód:  EAV3144k
Termékszám:  MUMXL10T
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20