Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BOSCH MUM48R1

4,7 37 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH MUM48R1

A hozzávalók tökéletes feldolgozása

A BOSCH MUM48R1 multifunkciós konyhai robotgép funkciók és kiegészítők széles spektrumával rendelkezik, így a konyhában tökéletes segítőtársaddá, harmadik kezeddé válik majd. A robotgépet csúcstechnológiás Multi-motion-drive motorral, és dinamikus bolygóművel látták el, amely biztosítja a keverő tökéletes forgását, és ellipszis pályán történő mozgása által a hozzávalók alapos elkeverését, a tál szélein is.


Kényelmes és sokoldalú

Négy működési sebesség és parkolási pozíció áll rendelkezésedre. A multifunkiós kart a meghajtás három különböző állásában többféle helyzetbe lehet állítani. A 3,9 literes műanyag tálban 2,7 kilogramm tésztát tudsz egyszerre dagasztani. A tál fedele átlátszó, és egy töltőnyílással is ellátták.


Kiegészítők széles választéka

A tartozékok gazdag kínálatában megtalálható dagasztó, habverő, keverő, valamint egy cserélhető tárcsás rátét (daráló, aprító és reszelő). Mindezek mellé jár még egy interaktív DVD receptekkel.


Velká míchací mísa

Nagy keverőtál

Ez a 3,9 literes tál, amelyben egyszerre akár 2 kg tésztát is dagaszthatsz, igazán teret ad a konyhai kreativitás kibontakoztatására. Akár hét keverési szint, és az igen hatékony impulzus mód között választhatsz.

Bezpečné používání

Biztonságos használat

Maximális biztonság minden esetben. Fedelek az éppen nem használt meghajtóknak, keverőtál biztonsági mechanizmus, reteszelhető adagolónyílások, és sok egyéb funkció gondoskodik a biztonságos használatról.

Volitelné příslušenství

Opcionális kiegészítők

Bővítsd a gépet igényeidnek megfelelően. Fagylaltkészítő, turmix feltét, húsdaráló, kenyér- vagy popcornkészítő? Ezeket, és még sok egyebet vásárolhatsz ehhez a nagyszerű konyhai robothoz.

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő
Keverőtál űrtartalma 3,9 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 600 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 4

Anyag

Burkolat anyaga Rozsdamentes acél, Műanyag
Belső áttétel anyaga Műanyag

Méret & súly

Mélység 26,5 cm
Szélesség 26,5 cm
Magasság 30,5 cm
Tömeg 4,7 kg

Szín

Szín Piros
Kód:  EAV3141d
Termékszám:  MUM48R1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20