Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

BOSCH MUM4655EU

4,6 157 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH MUM4655EU

A praktikus BOSCH MUM4655EU konyhai robotgép számos hasznos funkcióval büszkélkedik, aminek hála rengeteg időt spórolhatsz vele. A háztartási robotgép motorjának erejét a rendelkezésre álló 4 teljesítmény-fokozattal lehet irányítani. A minőségi műanyag keverőtál, melynek maximális térfogata 3,9 l az ún. bolygó-mozgású keveréssel kombinálva tökéletesre kever minden hozzávalót. Óriási előnye más gépekkel szemben gazdag felszereltsége: keverőszár, tömőrúd, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló.

BOSCH MUM4655EU háztartási robotgép fontosabb jellemzői

  • A robotgép vázának anyaga: műanyag
  • Bolygómozgású keverés
  • A motor intenzitását 4 fokozattal lehet vezérelni
  • A minőségi műanyag keverőtál maximális űrtartalma: 3,9 l
  • Max. teljesítménye: 550 W
  • A gép súlya: 5,77 kg
  • Méretek: 305 mm (magasság) x 265 mm (szélesség) x 265 mm (mélység)
  • További tartozékok: keverőszár, tömőrúd, dagasztószár, szeletelő feltét, átlátszó tálfedő, ballon habverő, turmix feltét és húsdaráló

BOSCH MUM4655EU háztartási robotgép hasznos kiegészítői

A megbízható BOSCH MUM4655EU háztartási robotgép praktikus kiegészítői leegyszerűsítik a sütemények elkészítését. A dagasztókar gyorsan elkeveri a tésztát, míg a keverőszár segítségével elkészíthetetsz minden egyebet. A robotgéphez tartozik egy habverő szár, amellyel öröm tojáshabot verni. Ha kedveled a gyümölcsös smoothie-t, a mixer feltétnek is találsz majd helyet. A darált húsokat és kolbászokat kedvelők gyakran használják majd a húsdarálót. A robotgéphez tartozik egy zöldségszeletelő is, amellyel gyorsan és egyszerűen lehet zöldséget szeletelni. A praktikus Bosch robotgép felszereltségének hála egyszerre több gépet is helyettesít, így helyet és pénzt takaríthatunk meg vele.

Paraméterek

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Nyomóprés, Dagasztószár, Szeletelő feltét, Átlátszó tálfedő, Ballon habverő, Turmix feltét, Húsdaráló
Keverőtál űrtartalma 3,9 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 550 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 4

Anyag

Keverőtál anyaga Műanyag
Burkolat anyaga Műanyag
Belső áttétel anyaga Műanyag

Méret & súly

Mélység 26,5 cm
Szélesség 26,5 cm
Magasság 30,5 cm
Tömeg 5,77 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  EAV3141
Termékszám:  MUM4655EU
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15