Oldal frissítése

BOSCH MSM88166

4,9 19 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BOSCH MSM88166

A botmixer egy tökéletes konyhai asszisztens. A Bosch MSM88166 botmixer a házvezetők minden igényének megfelel. Nagyon könnyű és speciális ergonomikus formája miatt könnyen kezelhető. Annak ellenére, hogy milyen karcsú és könnyed nagyon erős. 12 munkafokozata van. A "Turbo" gomb arra az esetre van, ha a maximális teljesítményre van szükség. A tökéletes vágás elérése érdekében egy innovatív Quattro pengével van felszerelve.

A botmixer működése nagyon csendes. Az ergonomikus kialakítás, a nagy gombokkal és puha tapintású fogófelület mind optimális a készülék kezelése érdekében. A kiadó mechanizmus lehetővé teszi, a láb könnyű eltávolítását és annak egyszerű karbantartását. Minden része a mixernek, kivéve a motort, alkalmas a mosogatógépben való tiszításra. A termék tartalmaz egy átlátszó mixert késsel, habverőt és aprítót.

Műszaki adatok:
Test anyaga: műanyag
Láb anyaga: fém
Fogyasztás: 800 W
Szín: Fekete / Ezüst

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Habverés, Aprítás, Mixelés
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható tartozékok, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő

Sebesség

Teljesítmény 800 W
Sebességfokozat 12
Kód:  EAV4272c
Termékszám:  MSM88166
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05