Oldal frissítése

Bosch MSM66110Y

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch MSM66110Y

A botmixer tökéletes segítség a konyhában. A Bosch botmixer még a legnagyobb igényeket támasztó háziasszonyoknak is megfelelő választás. A készülék nagyon könnyű, a fogantyú speciálisan ergonomikus formájú, amelyet puha, csúszásmentes réteg borít. Annak ellenére, hogy karcsú és könnyű kivitelezésű, nagyon erőteljes. A "Turbo" gombot abban az esetben használjuk, ha a maximális teljesítményre van szükségünk. A tökéletes eredmény elérése érdekében a készülék egy innovatív négyágú (Quattro Blade) késsel van felszerelve.

A botmixer nagyon csendesen működik, elsősorban a rezgésmentes motornak köszönhetően. A készülék optimális kezeléséhez az ergonomikus kialakítás, a nagy gombok és a puha markolat járul hozzá. A mixerfej a kioldógomb segítségével könnyen eltávolítható, így könnyű karbantartani. A mixer minden alkatrésze, kivéve a motort is tartalmazó részét, mosogatógépben mosható. A botmixerhez tartozik egy átlátszó, mércével ellátott keverőtál is.

Műszaki adatok:
Szín: fehér / sárga
A készülék anyaga: műanyag
Mixerfej anyaga: fém
Fogyasztás: 600 W
A készülék méretei: 393 x 55 x 62 mm
Tömeg: 1 kg
Kábel hossza: 140 cm


 

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Mixelés
A keverőpengék száma 4
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható tartozékok, Turbo sebesség

Kiegészítők

Tartozékok Keverőedény

Sebesség

Teljesítmény 600 W
Sebességfokozat 2
Kód:  EAV4272a3
Termékszám:  MSM66110Y
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10