Oldal frissítése

Bosch MSM2650B

4,7 93 értékelés
Szuper ár
19 290 Ft

Bosch MSM2650B

Egy igazán sokoldalú segítőre van szükséged rúdmixer formájában? Van számodra egy minőségi modellünk a vezető Bosch márkától. Nem csak mixerként veszed hasznát - a csomagban találsz egy mini aprítót és egy habverőt is. A tökéletes eredmény elérése érdekében egy 600 W teljesítményű motorral és innovatív négyszárnyú pengével van felszerelve. Mivel a levehető keverőszár rozsdamentes acélból készült, soha többé nem kell aggódnod a nyersanyagok hőmérséklete miatt, így nem csak gyümölcskoktélok, hanem a tökéletes mártások és krémlevesek ízét is élvezheted. 

Legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű 600 W-os motor a tökéletes eredményért
  • QuattroBlade - rozsdamentes acél penge négy vágóéllel
  • Keverőszár fröccsenésálló kialakítása
  • Praktikus mini aprító gyógynövények vagy kemény alapanyagok aprítására
  • Habverő a mindig tökéletesen könnyű, levegős állag elérése érdekében
  • Ugyancsak alkalmas a forró levesek és mártások mixelésére
  • Keverő- és egyben mérőpohár fedéllel
  • Egyszerűen kezelhető

Minőség minden részletében

Már első pillantásra felhívja magára a figyelmedet a botmixer precízen kialakított műanyag markolata és a rozsdamentes acélból készült  keverőszár. Ez utóbbi  kifejezetten úgy lett kialakítva, hogy megakadályozza  a mixelés során az alapanyagok kellemetlen kifröccsenését, így nem lesz rendetlenség a konyhádban és megvéd a forró folyadékok okozta égési sérülések ellen. 
Biztonságod érdekében bajonett típusú biztonsági zárral van felszerelve a mixer és a szár kozötti rész, ezzel bitosítva, hogy soha ne essen szét mixelés közben.

A CleverMixx ergonomikus fogantyú segítségével mindig kényelmesen dolgozhatsz, mivel könnyű és ideálisan illeszkedik a kezedhez. Minden műanyag alkatrész, amely az étellel érintkezik, BPA mentes műanyagból készül. Az ételkészítés így biztonságos és egészséges lesz. 

Mixelés, habverés, aprítás

A rozsdamentes acél keverőszár által igazán sokoldalúvá válik a mixer. A cél legyen egy turmix vagy akár krémleves elkészítése, ezzel az elegáns feketével minden helyzetben zöldet kapsz! Nem kell várakozással töltened az idődet, amíg a leves vagy a mártás kihűl, mixeld szét a hozzávalókat közvetlenül az edényben. 

Hála a mini aprítónak olyan új alapanyagokkal frissítheted fel a konyhád mint a friss, tökéletesen vágott fűszernövények. Az aprító azonban könnyedén megbirkózik a parmezánnal, dióval vagy csokoládéval is. A habverő elengedhetetlen a tökéletesen könnyű, levegős állag eléréséhez, ezzel segít a finom desszertek előállításában. Legyél Te a főszakács a konyhádban, és élvezd ki a főzés minden pillanatát. 

További információk:

Tábkábel hossza:
120 cm

Sebességek száma:
1

Méretei:
385 × 60 × 60 mm

Tömeg:
1,3 kg

Penge fajtája:
4 penge, rozsdamentes acél

Tartozékok:
rozsdamentes acél keverőszár, mérő/keverőtál, habverő, univerzális aprító, 2 × fedél

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Habverés, Mixelés, Vákuumozás
A keverőpengék száma 4
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható tartozékok
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 600 W
Sebességfokozat 1
Kód:  EAV4272h
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MSM2650B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05