Oldal frissítése

Bosch MSM2623G

5 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch MSM2623G

Egy sokoldalú segítőtársat keres egy botmixer formájában? Ajánljuk ezt a szépen kidolgozott modellt a vezető Bosch-márkától.Nem csak keverőként szolgál, hanem mini aprítóként is. A tökéletes eredményhez 600 W-os teljesítménnyel és innovatív, négypengés késsel rendelkezik. A levehető keverőszár rozsdamentes acélból készült, így nem kell figyelembe vennie az alapanyagok hőmérsékletét - nem csak gyümölcsturmixok, hanem tökéletes szószok és krémlevesek elkészítéséhez is használható. Extra kicsi adagok elkészítéséhez (például desszertek, öntetek) hasznos lehet a speciálisan keskeny keverőszár, amely kis edényekbe is illeszkedik. 

Legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes 600 W-os motor a mindig tökéletes eredményért
  • Rozsdamentes QuattroBlade acélpenge négy vágóéllel
  • A kis adagok elkészítéséhez kisméretű keverőszár 
  • Fröccsenést gátló kialakítás 
  • Praktikus mini aprító gyógynövényekhez és kemény alapanyagokhoz
  • Alkalmas forró levesekhez és mártásokhoz is
  • Keverőedény térfogatbeosztással és fedővel
  • Egyszerű kezelhetőség

Minőség minden részletében

Már első pillantásra észre fogja venni a keverőszár és a műanyag fogantyú precíziós kialakítását. Arra tervezték, hogy megakadályozza a kellemetlen fröccsenést, így megvédi Önt a kényelmetlenségektől, és nem fogja megégetni magát a forró összetevőkkel. A fokozottabb biztonság érdekében a keverőszár bayonet-zárral van a fogantyúhoz rögzítve, így nem esik ki mixelés közben.  

Az ergonomikus CleverMixx fogantyúnak köszönhetően kényelmesen dolgozhat, az eszköz könnyű, illetve tökéletesen illeszkedik a kézbe. Az összes műanyag, amely érintkezik az étellel, BPA-mentes, így nem kell aggódnia egészségéért. Az ételkészítés biztonságos és egészséges.   

Meleg és hideg ételekhez is 

A rozsdamentes acél keverőszár áll a mixer sokoldalúsága mögött. Akár egy tejes turmix, akár egy krémleves a cél, ez a zöld-fehér készülék a rendelkezésére áll. Ne vesztegesse idejét várakozással, hogy lehűljön a leves vagy a szósz, hanem mixelje össze az összetevőket egyenesen a fazékban. Ha vannak gyermekei, vagy egyszerűen csak élvezi a tökélyre fejlesztett kulináris élvezeteket, akkor hasznára lehet a kisméretű keverőszár, amelynek segítségével a desszertek, öntetek és gyermekadagok elkészítése gyermekjáték. 

A mini aprítónak köszönhetően friss, tökéletesen felaprított gyógynövényekkel, fűszerekkel gazdagíthatja ételeit. Az eszköz könnyen boldogul az olyan összetevőkkel, mint például a parmezán, diófélék, csokoládé. Legyen konyhája mestere, és élvezze a főzést. 

További információk

Kábel hossza:
120 cm

Sebességi fokozatok száma:
1

Mérete:
385 × 60 × 60 mm

Tömeg:
1,4 kg

Kés típusa:
4 kés, rozsdamentes acél

Tartozékok:
rozsdamentes acél keverőszár, keskeny SlimFoot keverőszár, univerzális daráló, térfogatbeosztásos keverőtál, 2 fedő

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Mixelés
A keverőpengék száma 4
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható tartozékok

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 600 W
Sebességfokozat 1
Kód:  EAV4272g
Termékszám:  MSM2623G
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10