Oldal frissítése

Bosch MSM2620B

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch MSM2620B

Keresel egy igazán sokoldalú botmixert? Ez egy remek modell a vezető Bosch gyártótól. Ez nem csak keverésre szolgál - a csomagban találsz egy praktikus mini aprítógépet is. A tökéletes eredményhez el van látva egy 600 W  teljesítményű motorral és egy innovatív négy vágóéllel felszerelt késsel.  Levehető lába rozsdamentes acél, így soha többé nem kell figyelembe venni a nyersanyagok hőmérsékletét és alkalmas nem csak gyümölcs koktélok, hanem tökéletes mártások, krémes levesek elkészítéséhez is. 

Legfontosabb jellemzői

  • Erőteljes 600 W-os motor 
  • QuattroBlade Rozsdamentes acél penge négy vágóéllel
  • Fröcsögésmentes keverés
  • Praktikus kemény anyagokhoz is
  • Ugyancsak alkalmas forró levesek és mártások elkészítéséhez
  • Keverő edény fedéllel
  • Egyszerű kezelhetőség

Minőség teljes részletességben


Amikor először meglátod a botmixert, máris fel fog tűnni a műanyag fogantyú és a rozsdamentes acél lábak precíziós kidolgozása. Kifejezetten azért lett így tervezve, hogy megakadályozza a kellemetlen fröcsögést keverés során, s megóvjon attól, hogy a forró összetevők megégéssenek. A nagyobb biztonság érdekében a lábat bajonett zár rögzíti a fogantyúhoz, így nem mozdul el használat közben.
Az ergonomikus fogantyúval kényelmesen dolgozhatsz, könnyű és ideálisan illeszkedik a kezedbe. Ha egészségtudatos vagy, akkor sem kell aggódnod, hiszen az összes élelmiszerrel érintkező műanyag felület BPA-mentes. Az élelmiszerek elkészítése teljesen biztonságos és egészség-barát.

Leveshez és gyógykészítményekhez


A rozsdamentes acél láb a keverő sokoldalúságát biztosítja, mindegy, hogy tejes koktélt vagy tejszínes levest csinálnál. Ne pazarold a drága időt várva, hogy a forró leves vagy mártás kihűljön, keverd össze az összetevőket egyenesen az edényben.
A mini aprítógép segítségével kiegészítheted kulináris művészeted friss, tökéletesen apróra vágott gyógynövényekkel. A penge könnyen elbír az olyan élelmiszerekkel is, mint a parmezán, a diófélék vagy a csokoládé. Légy mester a konyhádban, és élvezd még jobban a főzést.

További információk

Kábel hossza:
120 cm

Sebességek száma:
1

Méretek:
385 × 60 × 60 mm

Súly:
1,3 kg

Kések:
4 rozsdamentes acél

Tartozékok:

Rozsdamentes acél keverő tál, univerzális daráló, 2 x fedél

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Mixelés
A keverőpengék száma 4
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható tartozékok

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Sebességfokozat 1
Kód:  EAV4272f
Termékszám:  MSM2620B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20