Oldal frissítése

Bosch MSM26130

4,9 12 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch MSM26130

Igazán sokoldalú segítséget keresel egy kompakt botmixer formájában? Akkor vess egy pillantást a híres Bosch gyártó remek kivitelezésű modelljére. A terméket a tökéletes eredmény érdekében 600 W teljesítménnyel és egy innovatív négypengés vágófejjel látták el. A turmixgép levehető szára rozsdamentes acélból készült, így többé nem kell óvakodva figyelned az alapanyagok hőmérsékletét. A hűsítő gyümölcskoktélok mellett élvezd a tökéletes szószok és az ízletes krémlevesek nyújtotta élményt. Az extra kis adagú desszertekhez és öntetekhez a csomagban található egy speciális, keskeny mixerszár, amely bármilyen kisebb edénybe gond nélkül belefér.

Legfontosabb jellemzők

  • Erőteljes 600 W-os motor a mindig tökéletes eredményért
  • Rozsdamentes acélból készült QuattroBlade négypengés vágófej
  • Keskeny mixerszár a kis adagokhoz
  • Kifröcssenésgátló kialakítás
  • Forró levesek és mártások készítésére is alkalmas
  • Keverőtál fedővel és keverőpálcával
  • Egyszerű kezelhetőség

Minőség minden részletben

Már első pillantásra is fel fog tűnni az ergonomikus kialakítású műanyag nyél és a rozsdamentes acélból készült mixerszár. Ezt kifejezetten a keverés közbeni kellemetlen kifröccsenés megakadályozására fejlesztették ki, ezáltal az égési sérülések és egyéb balesetek is megelőzhetőek. A biztonságodért a gondosan rögzített fogantyú felel.

Az ergonomikus markolatnak köszönhetően kényelmesen dolgozhatsz: a botmixer kis súlyával tökéletesen illeszkedik a kézbe és egyszerű használatot biztosít. A készülék BPA-mentes műanyagból készült, ezáltal az egészséges ételkészítés garantált.

Meleg és hideg ételekhez egyaránt

A rozsdamentes acélból készült mixerszár teszi sokoldalúvá a botmixert. Akár turmixot vagy krémlevest szeretnél készíteni, ezzel az elegáns fehér készülékkel zöld utat kapsz. Ne vesztegesd a drága idődet arra, hogy várod, mikor hűl ki a leves vagy a szósz. Ha vannak gyerekeid vagy egyszerűen csak fejleszteni szeretnéd a kulináris képességeidet, akkor a zárt mixerszár minden bizonnyal hasznos lesz számodra. Segítségével ugyanis még a gyerekek számára is gyerekjáték lesz a különféle desszertek és öntetek elkészítése.

További információk:

A kábel hossza:
120 cm

Sebességekfokozatok száma:
1

Méretek:
385 × 60 × 60 mm

Tömeg:
1,3 kg

A másodlagos mixerszár:
Négypengés, rozsdamentes acél

Tartozékok:
Rozsdamentes acél mixerszár, keskeny SlimFoot mixerszár, keverőtál, fedő

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Habverés, Mixelés, Vákuumozás
A keverőpengék száma 4
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható tartozékok
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Keverőedény, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 600 W
Sebességfokozat 1
Kód:  EAV4272e
Termékszám:  MSM26130
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05