Oldal frissítése

Bosch MS6CB61V5

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Bosch MS6CB61V5

A klasszikus Bosch MS6CB61V5 kompakt botmixer praktikus társad lesz a konyhában, nem foglal sok helyet, mégis gyorsan készíthetsz vele mártásokat, zöldségpüréket, kásákat, de akár tejszínhabot is készíthetsz vele. A mixer tartozékai közt találsz egy aprító edényt is, melynek segítségével könnyedén apríthatsz friss fűszereket, de akár diót és egyéb kemény alapanyagokat is. A kifogástalan eredmény elérése érdekében 1000 W teljesítményű motorral szerelték fel. Ez a verhetetlenül teljesítményű motor akár 14500 ford / perc sebességre képes. Sebessége egyszerűen és hatékonyan, gombnyomással szabályozható a rendelkezésre álló 12 szint egyikének kiválasztásával.  A háziasszonyok nagy örömére fröccsenés elleni védelemmel látták el, melynek köszönhetően forró alapanyagokat is mixelhetsz. 

A Bosch MS6CB61V5 botmixer legfontosabb tulajdonságai

  • Funkciók: aprítás, habverés és mixelés
  • 12 sebességszint áll rendelkezésre
  • Turbó sebesség funkció
  • Teljesítmény: 1000 W
  • A maximális sebesség 14500 ford / perc 
  • Tartozékok: aprító edény, keverőedény, habverő és keskeny keverőtalp
  • A kiegészítők mosogatógépben moshatók

Praktikus kiegészítők a Bosch MS6CB61V5 botmixerhez

A Bosch MS6CB61V5 botmixer mellé nagyszerű kiegészítők járnak, melyek nagyon sokoldalúan használhatók fel. Az aprító segítségével villámgyorsan készíthetsz fűszernövényes pesto-t, de lisztté őrölheted a zabpelyhet, vagy apróra vághatod a friss zöldségeket és gyümölcsöket. A habverőnek köszönhetően tökéletes majonézt, krémeket és tejszínhabot készíthetsz. A botmixer egyik legkiválóbb tartozéka a keskeny fejű keverőpálca, mely lehetővé teszi, hogy szűk nyakú poharakban mixelj. A botmixer mellé jár egy keverőedény is. Örülni fogsz annak is, hogy a kiegészítők mosogatógépben elmoshatók.

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkciók Vágás, Habverés, Mixelés, Vákuumozás
A keverőpengék száma 4
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható tartozékok, Turbo sebesség
Keverőszár anyaga Rozsdamentes acél

Kiegészítők

Tartozékok Aprító+aprítóedény, Keverőedény, Habverő, Keskeny keverőrúd

Sebesség

Teljesítmény 1 000 W
Sebességfokozat 12
Maximum fordulatszám 14 500 ford/perc
Kód:  BOSTM736
Termékszám:  MS6CB61V5
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05