Oldal frissítése

BOSCH MMB6141B

4,8 12 értékelés
35 690 Ft

BOSCH MMB6141B

A BOSCH MMB6141B fekete színű asztali turmixgép egyetlen háztartásból sem hiányozhat. A készülék lenyűgöz nagy teljesítményével és ellenálló késeivel, amelyek gondoskodnak minden nyersanyag sima összedolgozásáról. A mixert nemcsak az ízletes smoothie-k és finom levesek, hanem a jeges italok vagy bébiételek elkészítéséhez is használhatod. A turmixgép prémium minőségű feldolgozása garantálja a hosszú élettartamot. A nyersanyagokat minőségi tritán keverőedényben dolgozza össze. A BOSCH MMB6141B használata és karbantartása gyerekjáték. A készülék eltávolítható elemeit kényelmesen behelyezheted a mosogatógépbe.


A BOSCH MMB6141B asztali mixer főbb jellemzői

  • BOSCH asztali mixer fekete színben
  • Ideális ízletes smoothie-k, finom levesek, de jeges italok vagy bébiétel készítésére is
  • A BOSCH német márka minőségi kialakításával
  • A tritan üvegtartály hosszú élettartamot garantál
  • Minőségi motor 1200 W teljesítménnyel és 30 000 fordulatszám/perc sebességgel
  • Ellenálló ProEdge rozsdamentes késsel
  • BOSCH MMB6141B mixer könnyű karbantartással
  • Fagyasztott vagy kemény alapanyagok feldolgozására alkalmas ProPerformance rendszer
  • A kábelt tárolhatod a beépített tartóban
  • Egyszerűen elemeire szedhető
  • EasyKlick könnyen kivehető kés



BOSCH MMB6141B asztali mixer nagy teljesítménnyel

Tökéletes nem csak turmixok készítéséhez

A BOSCH MMB6141B asztali mixer nagyszerű segítség minden háztartás számára. Hogyha szereted a smoothie-kat, ezt a készüléket neked találták ki. A nagy teljesítménye, a kiváló minőségű motorja és a keverőedénye az éles késsel együtt biztosítja, hogy minden egyes hozzávalót tökéletesen dolgozzon össze. Ezáltal finom és selymes leveseket és smoothie-kat készíthetsz. Emellett a BOSCH MMB6141B mixerrel nyugodtan készíthetsz jeges italokat is fagyasztott gyümölcsökből.

Nagy teljesítményű és minőségi motor

A BOSCH MMB6141B mixert nagy teljesítmény és 1200 W-os kitűnő minőségű motor jellemzik. Az akár 30 000 percenkénti fordulatszámos sebességével minden italt, szószt és koktélt simára kever. Továbbá megbirkózik a zúzott jéggel is, így frissítő nyári koktélokat készíthetsz magadnak és a vendégeidnek. A BOSCH MMB6141B mixer szinte bármit összekever!

BOSCH MMB6141B asztali mixer prémium feldolgozással

BOSCH MMB6141B mixer remek dizájnnal

A BOSCH MMB6141B mixer alapja nemcsak a számos hasznos funkciója, hanem az a kiváló minőségű formatervezés, amely gondoskodik a termék hosszú élettartamáról. A tartósságát egy 100 órás teszt igazolja, amelynek során több mint 10 000 smoothie-t készítettek el.

Minőségi tritan keverőedény

A BOSCH MMB6141B turmixgép igazán praktikus az ízletes levesek, finom pesto vagy a népszerű koktélok és italok elkészítéséhez. A kiváló minőségű tritán keverőedényben mindent kifogástalanul dolgoz össze, az edény rendkívül ellenálló a töréssel szemben. Nem csak hideg, hanem forró hozzávalókat is összekeverhetsz benne. A keverőedény különleges formája lehetővé teszi minden egyes nyersanyag precíz összedolgozását. A tritán nem tartalmaz BPA-t és BPS-t vagy más biszfenolokat.

Kényelmes felhasználás a konyhában

Ellenálló ProEdge rozsdamentes kések

Az ételek és italok sima textúráját nemcsak a nagy teljesítmény, hanem a rendkívül hatékony ProEdge pengék garantálják, ezek kiváló minőségű rozsdamentes acélból készültek. A német Solingen városából érkeznek, amely híres a kések készítéséről. A BOSCH MMB6141B mixer kései megerősítéssel készültek, amelynek hála még hosszabb az élettartamuk.

Igazán könnyen tisztítható BOSCH MMB6141B asztali mixer

BOSCH MMB6141B mixer könnyű karbantartással

A BOSCH MMB6141B mixer karbantartása valóban gyerekjáték. Az eltávolítható elemeket kényelmesen elhelyezheted a mosogatógépben. A készülék összeállítása és használata gyors és egyszerű. Nagy előnye, hogy a kábelt elhelyezheted a rekeszben is.


Paraméterek

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 1 200 W
Maximum fordulatszám 30 000 ford/perc
Sebességfokozat 2

Tulajdonságok

Alkalmas Leveskészítésre, Smoothiehoz, Jégtörésre
Funkciók Pulzáló funkció
Tartály térfogata 1,5 l
Edény anyaga Tritán

Kiegészítők

Kiegészítők Keverőedény, Műanyag fedél
Tárolók száma 1 db
Kód:  BOSSM164
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  MMB6141B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05